OnePlus 6: Διατηρεί την είσοδο για τα ακουστικά σύμφωνα με διαρροή

OnePlus 6 leaks, OnePlus 6: Διατηρεί την είσοδο για τα ακουστικά σύμφωνα με διαρροή

Εικόνα μέρους της πλάτης του OnePlus 6 ανάρτησε ο Evan Blass στο Twitter, στην οποία διακρίνεται η συσκευή να διατηρεί την υποδοχή ακουστικών των 3,5 χιλιοστών ενώ φαίνεται να έχει φινίρισμα με κάποια υφή και να μην είναι λεία.

Επιπλέον, η συσκευή, ενώ κάποιοι πίστευαν ότι θα μοιάζει στο OPPO R15 που πρόσφατα ανακοινώθηκε, εντούτοις φέρνει πιο πολύ στο Galaxy S9 Plus. Στο OPPO R15 η διπλή κάμερα είναι οριζόντια τοποθετημένη στην πάνω γωνία αριστερά ενώ στην εικόνα που παρέθεσε ο Blass, η κάμερα είναι τοποθετημένη στη μέση σε κάθετη διάταξη, ενώ από κάτω της πιθανότατα βρίσκεται ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος όπως και στο S9 Plus. Το φλας όμως βρίσκεται ανάμεσα στον αισθητήρα και στην κάμερα.

Η εν λόγω συσκευή μοιάζει με την γυαλιστερή συσκευή που είδαμε προηγουμένως, απλά έχει διαφορετικό φινίρισμα. Σε εκείνη τη διαρροή, είχαμε δει και την μπροστινή πλευρά του OnePlus 6 που έφερε notch.

OnePlus 6 leaks, OnePlus 6: Διατηρεί την είσοδο για τα ακουστικά σύμφωνα με διαρροή

OnePlus 6 leaks, OnePlus 6: Διατηρεί την είσοδο για τα ακουστικά σύμφωνα με διαρροή

Εκτός από την υποδοχή των ακουστικών, στο κάτω μέρος της συσκευής διακρίνεται και το ηχείο καθώς και η είσοδος για το USB Type-C. Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το μόνο επιβεβαιωμένο είναι ότι το OnePlus 6 θα φορά το Snapdragon 845.

Το OnePlus 6 αναμένεται να λανσαριστεί στο β΄τρίμηνο του έτους και πιθανότατα τον Ιούνιο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.