OnePlus 6: Notch “δείχνει” και το firmware

OnePlus 6 notch, OnePlus 6: Notch “δείχνει” και το firmware

Αρχεία του firmware του OnePlus 6 διέρρευσαν στο XDA Developers. Τα εν λόγω αρχεία μεταξύ άλλων επιβεβαιώνουν ότι η συσκευή θα έρχεται με notch στην οθόνη, ενώ αναφέρεται και η κωδική ονομασία της.

Ειδικότερα, στα αρχεία αναφέρεται ότι η κωδική ονομασία του OnePlus 6 είναι “Enchilada”, κάτι που δεν προκαλεί εντύπωση καθώς οι κωδικές ονομασίες για τα OnePlus 5 και OnePlus 5T ήταν “Cheeseburger” και”Dumpling”, αντίστοιχα.

Εκτός από το firmware, το OnePlus 6 ήδη έχει διαρρεύσει σε ιστότοπο μετρήσεων όπου αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχει notch λόγω της ανάλυσης. Επιπλέον, το OPPO R15 θα έχει σίγουρα notch, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα έχει και το OnePlus 6. Ο σχεδιασμός των OnePlus 5 και 5T βασίστηκε στα OPPO R11 και R11s.

To OPPO R15 θα είναι κατασκευασμένο από γυαλί και μέταλλο και η οθόνη του θα έχει αναλογία 19:9. Λογικά και το OnePlus 6 θα διατηρήσει τα ίδια υλικά κατασκευής.

Από πλευράς τεχνικών προδιαγραφών, η συσκευή θα ενσωματώνει τον Snapdragon 845 και θα έχει 6GB ή 8GB RAM. Η χωρητικότητα της μπαταρίας δεν είναι ακόμη γνωστή, αλλά η συσκευή θα προσφέρει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Dash Charge.

Το OnePlus 6 λογικά θα ανακοινωθεί τον Ιούνιο, όπως και το OnePlus 5.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Daiki

οχ…. copycat…

Christz

Copy αλλά με καλύτερη τιμή και επιδώσεις!!

NikosAr

Νέα μόδα το 19:9 …. άντε κάντε το βέργα, είναι πιο βολικό

Kefthim

Αμάν με αυτά τα notch…. σχεδιαστικά λάθη.. . Μεγάλος αποτρεπτικος παράγων για αγορά κινητού.. .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.