OnePlus 6: Ο CEO επιβεβαιώνει τα τεχνικά χαρακτηριστικά

oneplus 6 ceo pete lau αποκάλυψη τεχνικά χαρακτηριστικά, OnePlus 6: Ο CEO επιβεβαιώνει τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Τις τελευταίες ημέρες είχαμε “διαρροή” πληροφοριών σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του OnePlus 6 σε τέτοιο βαθμό που οι προσδοκίες των καταναλωτών μεγάλωναν διαρκώς. Πλέον δεν είναι απλά μια πληροφορία αλλά ενημέρωση από το CEO της εταιρείας ο οποίος επιβεβαιώνει τα όσα είχαν ακουστεί μέχρι στιγμής.

Στο επίσημο forum της εταιρείας, ο CEO Pete Lau δημοσίευσε ένα θέμα με τίτλο “Our Pursuit of Burdenless Speed” (Η επιδίωξή μας για απίστευτη ταχύτητα) όπου αναφέρει τη δέσμευση της εταιρείας για να προσφέρει μια ομαλή και πολύ δυνατή εμπειρία χρήσης που θα έχει μεγάλη διάρκεια για τον τελικό χρήστη.

Στη συνέχεια αναφέρει πως μέσα στην ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, οργανώθηκε η ομάδα FSE (Fast, Stable, Efficient) η οποία αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας τους στόχους της εταιρείας για μια εμπειρία χρήσης που θα είναι γρήγορη, σταθερή και αποτελεσματική, για να φτάσει στη συνέχεια στην αποκάλυψη των τεχνικών χαρακτηριστικών του OnePlus 6.

Πιο συγκεκριμένα, η συσκευή θα διαθέτει τον Snapdragon 845, που διαθέτουν όλες οι ναυαρχίδες του 2018, επιβεβαιώνοντας της φήμες για την παρουσία του και στη συσκευή της OnePlus. Η μνήμη RAM θα φτάσει μέχρι τα 8GB, όπως και στις εκδόσεις του OnePlus 5T που είχαμε επιλογή για 6GB και 8GB RAM, ενώ ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης φτάνει τα 256GB, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά σε smartphone της OnePlus και μόνο σαν ευχάριστη προσθήκη μπορεί να θεωρηθεί.

Τέλος, αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του OnePlus 6, αλλά κρίνοντας από το ρυθμό των πληροφοριών που αποκαλύπτονται, θα είναι κάτι που δε θα αργήσουμε να μάθουμε.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alelo

Ελπίζω να βελτιώσει την κάμερα και να φτάσει στα επίπεδα τον ναυαρχίδων. Ακόμα και η xiaomi με το mi mix 2s έχει φτάσει το επίπεδο του Samsung s7 τουλάχιστον . Και αν τιμολογηθεί και κοντά στα 600-700 τότε έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις από ένα γρήγορο κινητό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.