OnePlus 6: Με τιμή 749 δολάρια η έκδοση των 256GB;

oneplus 6 749 δολάρια έκδοση 256 gb, OnePlus 6: Με τιμή 749 δολάρια η έκδοση των 256GB;

Ήταν κάποτε ένα smartphone που “βαφτίστηκε” flagship killer μιας και πρόσφερε τεχνικά χαρακτηριστικά ναυαρχίδας σε τιμή αρκετά χαμηλότερη από τον ανταγωνισμό. Το “κάποτε” αναφέρεται στην τιμή γιατί φαίνεται πως το αναμενόμενο OnePlus 6 στην έκδοση των 256GB θα τιμολογηθεί αρκετά ψηλά για τα δεδομένα της εταιρείας.

Η εταιρεία OnePlus ξεκίνησε από το 2014 να προσφέρει συσκευές με τεχνικά χαρακτηριστικά που διέθεταν smartphones των οποίων η τιμή ήταν πολλαπλάσια των OnePlus και αυτό ήταν που άρχισε να κερδίζει τους καταναλωτές οι οποίοι διέκριναν την πολύ αξιόλογη προσπάθεια της εταιρείας να βγάλει τον ανταγωνισμό εκτός μάχης.

Είναι αλήθεια όμως πως όσο περνούσανε τα χρόνια, η τιμή των OnePlus άρχισε να αυξάνεται χωρίς βέβαια να φτάσει στις τιμές των ανταγωνιστών, διατηρώντας τα smartphone ακόμα προσιτά για το καταναλωτικό κοινό. Χωρίς να έχουμε κάποιο χρονικό ορίζοντα για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του OnePlus 6, μια “διαρροή” που αποκαλύπτει μέρη του hardware και της πιθανής τιμής για την έκδοση των 256GB και τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα, πάντα για τα δεδομένα που μας έχει συνηθίσει η εταιρεία.

Στη συγκεκριμένη αποκάλυψη φαίνεται πως το OnePlus 6 θα “φοράει” τον Snapdragon 845, τον ίδιο που βρίσκουμε στα Galaxy S9 και S9+, ενώ θα διαθέτει 8GB RAM για την έκδοση των 256GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Είναι βέβαιο, μέχρι να επιβεβαιωθεί, πως η εταιρεία θα κυκλοφορήσει και μια μικρότερη έκδοση αναφορικά με τη μνήμη RAM και τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και σε τιμή χαμηλότερη από αυτήν των 256GB. Σε προηγούμενη διαρροή είχαμε δει μια έκδοση με 6GB RAM και 64GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης χωρίς να γνωρίζουμε κάτι για την τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης.

Επίσης, παρατηρούμε πως η τιμή του μοντέλου με τα 8GB RAM και 256GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης θα πωλείται στα 749 δολάρια Η.Π.Α, θα έχει οθόνη στις 6.2 ίντσες, διπλή κάμερα στα 16MP και 20MP και θα προσφέρει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Dash Charge. Μένει να δούμε τι θα ισχύει μέχρι την επίσημη αποκάλυψη του OnePlus 6 για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

oneplus 6 749 δολάρια έκδοση 256 gb, OnePlus 6: Με τιμή 749 δολάρια η έκδοση των 256GB;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Πλέον αφού έγινε γνωστή θα προσφέρει απλά καλύτερα χαρακτηριστικά σε όσο το δυνατόν πιο υψηλές τιμές κοντά στα δεδομένα των flagships.

Assos

Να περάσει ο ο επόμενος παρακαλώ.. Όσοι πήρανε φθηνά one, πήρανε.
Η εταιρεία έφτασε σε αυτό που ήθελε, να γίνει γνωστή και μετά να φτάσει κοντά στης τιμές των πρώτον.. Όλα είμαι μάρκετινγκ σε βάθος χρόνου φίλοι μου..

vladimiros

Ηρεμηστε ρε παιδια αυτη ειναι η εκδοση με τα 256GB,θα υπαρξη και εκδοση με 64 που θα ξεκιναει καπου στα 680ευρω (περιπου) καθολου ασχημα δηλαδη..και το 5Τ τοσο ξεκινησε περσι το 64αρι..
Εχετε δει οι αλλες εταιριες ποσο εχουν παει τις τιμες;; 900 και 1000..θα συμφωνουσα αν τα λεγατε αυτα για την χαβαι..αυτη ναι καβαλισε το καλαμι για τα καλα με τις τιμες..

Christz

Αν στην έκδοση με τα 64GB η τιμή είναι έως 600€ τότε είναι πάρα πολύ καλά… Βέβαια δεν είναι η μιση σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες που έχουμε συνηθίσει έως τώρα…

Ante_geia

Παει χάλασε και η OnePlus…έχουμε φτάσει σε σημείο να λέμε ότι τα 700 και 800 ευρώ είναι καλά . Έλεος

Σταύρος Χρι

Ηρεμήστε παιδιά… Πάντα υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν καινούριες εταιρίες που θα σου δίνουν VFM. κύκλος είναι. Παλιά ήταν η Samsung που τώρα το είδε Apple μετά ήταν η Huawei που τώρα το είδε Samsung και τώρα η OnePlus… Απλά τα μάτια σας ανοικτά. Θυμάμαι πριν 2 χρόνια που πήρα ένα Xiaomi που μου έλεγαν όλοι τι είναι αυτό, τι βλακία πήρες, την κινεζιά, και τώρα που έχει Xiaomi και η κουτσή Μαρία. Η απόμενη εταιρία θα είναι η Xiaomi που θα φύγει από οτ VFM καθώς η OnePlus σταμάτησε να είναι flagship killer στο OnePlus 3. O @Assos τα είπε όλα σε μία κουβέντα. Να περάσει ο επόμενος παρακαλώ……

Lefteris

Πιστεύω ότι με αυτήν την τιμή, πιο VFM είναι ένα S8 ή S9 μετά από μερικούς μήνες που η τιμή τους στα σκρουτζομάγαζα θα είναι χαμηλότερη του ONE PLUS, δεδομένου ότι οι τιμές του ONE PLUS παραμένουν σταθερές σε όλη την διάρκεια κατά την οποία αυτό πωλείται….

Φάνης

Σε ποιά χώρα έχει το iPhone X 256GB 1.517$? Είναι αληθινές αυτές οι τιμές? Γιατί και στην Ελλάδα που είναι ακριβή η τιμή του, τελική με το ΦΠΑ επίσημα, έχει 1399€. Άρα έιναι λίγο τσιμπημένο το 749$ για το OnePlus 6 (όχι οτι θα έχει 500€..).

tester

Ίως αυτή η έκδοση να είναι με κεραμεική πλάτη ή συλλεκτική κτλ. Η βασική έκδοση θα είναι στα 549, το πολύ στα 599. Δεν γίνεται να πουλάει τώρα στα 499 το OP5T και να πει ξαφνικά στο OP6 οτι θέλει 650 ευρώ. Αν το κάνει, αυτή θα χάσει.

NikosAr

Εγώ πάλι θυμάμαι τον πρόεδρο της OP που διαφήμιζε το 5Τ για τι ποσό flagship killer και value for money είναι και μπλα μπλα μπλα ….εντάξει στο 7 δεν θα έχει καμία διαφορά στην τιμή από τον premium ανταγωνισμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.