OnePlus 6T: Χωρίς ασύρματη φόρτιση και IP πιστοποίηση

OnePlus 6T χωρίς ασύρματη φόρτιση IP πιστοποίηση, OnePlus 6T: Χωρίς ασύρματη φόρτιση και IP πιστοποίηση

Μπορεί το επερχόμενο OnePlus 6T να ενσωματώνει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά και φυσικά τρομερή ισχύ, φαίνεται όμως πως θα υστερεί σε κάποιους τομείς (για άλλη μια χρονιά). Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Pete Lau, επιβεβαίωσε την έλλειψη δύο στοιχείων που ο ανταγωνισμός έχει υιοθετήσει αρκετό καιρό τώρα.

Αναλυτικά, ο δημοφιλής CEO επιβεβαίωσε πως το πολυαναμενόμενο νέο OnePlus smartphone δεν θα ενσωματώνει την δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, την στιγμή που η πλειοψηφία του ανταγωνισμού φέρει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Ο λόγος πίσω από αυτή την απόφαση φαίνεται να είναι η ταχύτητα, καθώς και η υπερθέρμανση των συσκευών. Η OnePlus θέλει να παρουσιάσει ένα smartphone με ταχεία ασύρματη φόρτιση, η οποία όμως δεν θα συμβάλει στην αύξηση της θερμοκρασίας του κινητού. Σύμφωνα με τον Lau, η εταιρεία εργάζεται σκληρά πάνω στο προαναφερθέν κομμάτι.

OnePlus 6T χωρίς ασύρματη φόρτιση IP πιστοποίηση, OnePlus 6T: Χωρίς ασύρματη φόρτιση και IP πιστοποίηση

Εκτός όμως της έλλειψης ασύρματης φόρτισης, το επερχόμενο OnePlus 6T δεν θα έχει στην «φαρέτρα» του ούτε πιστοποίηση IP. Βέβαια, το smartphone θα είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, σε μεγαλύτερο βαθμό μάλιστα από τους προκατόχους του. Όμως, λόγω του υψηλού κόστους που φέρει η επίσημη πιστοποίηση IP, ο κατασκευαστής αποφάσισε να πει «πάσο», τουλάχιστον όσον αφορά το 6T. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πόση αντοχή σε νερό / σκόνη θα φέρει το νέο μοντέλο, σίγουρα όμως θα έχει… ανοσία στις μικρές καθημερινές επαφές με τα στοιχεία της φύσης. Κατά πάσα πιθανότητα, η OnePlus θα απευθυνθεί στο κομμάτι της αδιαβροχοποίησης όσο θα παρουσιάζει επίσημα την νέα συσκευή.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η έλλειψη θύρας ακουστικών από το OnePlus 6T, κάτι που επιβεβαίωσε επίσης ο Pete Lau. Παρα τα… μικρά ελαττώματα του κινητού, ελπίζουμε πως εκείνο θα είναι ένας άξιος αντικαταστάτης του παρόντος OnePlus 6, ικανοποιώντας τις προσδοκίες των φίλων της εταιρείας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ουτε στερεοφωνικό παλι θαναι, ουτε ακουστικά θα περιέχει το κουτι και θα βγαίνουν οι γνωστοί μαιντανοι να το χαρακτηριζουν vfm παρολο που για ακομη μια χρονια θα τσιμπήσρι προς τα πανω η τιμη.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ειναι η εταιρεια που ο ceo δηλωνε περηφανος για την διατήρηση του jack ακουστικων στα oneplus περυσι και την επιλογή 18:9 δυσκολη για την εταιρεία του λόγου κόστους πρόπερσι, αλλα μετα βγηκε και με 18:9 και με notch και μας ελεγε οτι πρέπει να μάθουμε να ζουμε με αυτό

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

κατι τέτοιους στο χωριό μου τους λεμε ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗΤΕΣ και ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ

LamNes

@Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš, Φίλε μου, όλοι αυτό είχαν και έχουν τον καλύτερο για δάσκαλο. Οπότε δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Ευτυχώς ακόμα δεν έχουμε ακούσει την ατάκα ‘Έτσι πρέπει να δουλεύει. Στραβό το βλέπετε εσείς’. Κρατάνε τα προσχήματα ακόμα.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

καλα λαμνες δεν τους παιρνει στο Android να λεγανε τετοιες παπ#$@@@… αλλα λεγαν άλλα flagship killer, never settle και λοιπα marketingιστικα mottos που δε λεω… στην αρχη τα χα φαει και γω αμασητα…

GS

Για γέλια η Oneplus.

LamNes

Όταν μπαίνει στο παιχνίδι το χρήμα, τελειώνουν όλα. Και μότο και τυμπανοκρουσίες και flagship killer και όλα αυτά τα ωραία. Απλά έχουν δει ότι ο κόσμος ακουμπάει μάλλον εύκολα 500 με 600 έουρα και σου λέει πάμε όλοι στο δρόμο που χάραξε η σωτήρα μας.
Πραγματικά πιστεύεις ότι οι υπόλοιπες εταιρείες δεν χαίρονται όταν η μαμά Αππλ ανακοινώνει τις τιμές της. Πάρτυ κάνουν. Σου λέει εδώ είμαστε. Στρώθηκε το έδαφος να χτυπήσουμε και εμείς το 1000ικο. Κάτσε να δεις πλάκα που θα πάθουμε με το καινούργιο Mate.

Giannisanag

και να δωσω 600 ευρω γι αυτό (και να ψαχνω τι σερβις στην πολωνια) και οχι 900 για note 9; Δηλαδή αν ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ωστε :

α) να το κάνουν αδιάβροχο
β) να μπορούν να το υποστηρίξουν για 5 χρόνια σε λογισμικο και σερβις
γ) να φορτιζει ασύρματα γρήγορα χωρις να ζεσταινεται

ποσα θα ζητανε;
και αφού εργάζονται κανω στην γρήγορη ασύρματη φόρτιση γιατι δεν δίνουν την αργή;
οσο για την αδιάβροχοποιηση οταν παίρνουν την πιστοποιηση πολύ φθηνότερα κινητα το ότι η 1+ δεν ηθελε να ξοδέψει. λεφτα για να περάσει τις. εξετάσεις μου ακούγεται παραμύθι.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ετσι ελεγε και για την 18:9 οταν ρωτηθηκε παλιότερα … οτι δηθεν ειναι μικρη εταιρεία και δε μπορεί να αφομοιώσει οικονομικα ακομα μια τετοια οθονη…. και καπακι το επομενο τους τηλεφωνο ηταν με 18 προς 9!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

αλλα εδω μιλαμε για εταιρεία της πλακας ΟΛΙΚΗΣ… που ο μοναδικος τροπος διαθεσης των προϊόντων τους ειναι ιντερνετικα και δεν ειχαν ασφαλίσει καν το site τους με αποτέλεσμα χακερ να ειχαν κατακλεψει τον κοσμο που πηγαινε να αγορασει το oneplus 5 απο τη σελιδα τους χωρις PayPal… 😂😂

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

Ειναι οι never settle μασκαραδες power rangers της τεχνολογιας…. που δεν ξοδεύουν μια και τα περνουν ολα ετοιμα απο την oppo και δε βαζουν καν ακουστικά μεσα….

Radiohead

Παπαροκά χαλάρωσε μεγάλε. Μπορεί η one plus να μην είναι το απόλυτο vfm που ισχυρίζεται, αλλά παραμένει μια τίμια και ανταγωνιστική εταιρία. Η ασύρματη φόρτιση είναι προς το παρόν προβληματική (και αχρείαστη θα έλεγα εγώ) ακόμα και στις καλύτερες συσκευές της αγοράς, οσο για την IP πιστοποίηση μια χαρά ανθεκτικό θα είναι στην casual χρήση και το ίδιο με τα προηγούμενα, απλά όπως εξηγεί και στο άρθρο ήθελαν να αποφύγουν το κόστος της διαδικασίας πιστοποίησης. Τώρα βέβαια αν εσυ είσαι είσαι κομμαντο και πέφτεις απο το ελικόπτερο στην θάλασσα με το κινητό στην τσέπη μην το πάρεις.

Kinezakias

Απλα πλεον περιμενουμε την επομενη εταιρεια που θα βγαλει το “flagship killer” γιατι δεν νομιζω κανενας πλεον να θεωρει οποιοδηποτε oneplus απο το 5Τ και πανω flagship killer. Στα θετικα ομως η υποστηριξη των τηλεφωνων της νομιζω εκτος απο Google αντε και essential που δινει αναβαθμισεις ακριβως με google ειναι η επομενη. Και εκπληκτικη rom η oxygen

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

χαχα τοσα πραγματικα γεγονοτα ανεφερα ο αλλος την αποκαλει τίμια εταιρεία😂😂

μη σας κάνει εντυπωση γιατι η ελλαδα πτωχευσε και η apple πουλαει τα iphone 1800ευρω πια…

τιμια εταιρεία !!! 😂😂😂😂

almir

Παπαροκα αν δεν σου αρέσει, πάρε samsung. Μην γράφεις 15 ποστ για να μας πείσεις οτι δεν κάνει το oneplus…
Το καταλά-βα-με…. Θες Samsung…! Τέλος…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.