OnePlus 6T: Διαρροή της επίσημης πρόσκλησης επιβεβαιώνει παρουσίαση στις 17 Οκτώβρη

OnePlus 6T, OnePlus 6T: Διαρροή της επίσημης πρόσκλησης επιβεβαιώνει παρουσίαση στις 17 Οκτώβρη

Το ότι η OnePlus ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά την αναβάθμιση του OnePlus 6 είναι γνωστό από τις συνεχόμενες διαρροές για τον επερχόμενο αντικαταστάτη. Η τελευταία μάλιστα αφορά στην ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του OnePlus 6T.

Η πρόσκληση για το launch event που διέρρευσε επιβεβαιώνει ραντεβού για την 17η Οκτώβριου. Και λέμε επιβεβαιώνει εφόσον μία πρώτη γεύση είχαμε πάρει από screenshot του OnePlus 6T που είχε δημοσιευθεί από την ίδια την εταιρεία αποκαλύπτοντας παράλληλα την τοποθέτηση in-display fingerprint sensor στην αναβαθμισμένη ναυαρχίδας της. Επίσης, σύμφωνα με την πρόσκληση το event της κινέζικης εταιρείας θα λάβει χώρα στην Ινδία, με το «σύνθημα» “Unlock The Speed” που προφανώς αναφέρεται στην ταχύτητα ξεκλειδώματος της συσκευής χάρη στο νέο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη.

Όσον αφορά στις προδιαγραφές του νέου μοντέλου, εκτός από το in-display fingerprint sensor που έχει επιβεβαιωθεί από την εταιρεία, από προηγούμενες διαρροές γνωρίζουμε ότι το OnePlus 6T θα ενσωματώνει AMOLED οθόνη 6,4 ιντσών με notch τύπου waterdrop και Gorilla Glass 6, Snapdragon 845 SoC, επιλογές ανάμεσα σε 6GB ή 8GB RAM, 64GB, 128GB και 256GB αποθηκευτικού χώρου, τριπλή κάμερα στην πλάτη ενισχυμένη με ToF (Time-of-Flight) 3D αισθητήρα και Android 9 Pie out of the box σε συνδυασμό με Oxygen OS 9.0 on top.

Τέλος, η μπαταρία του θα είναι χωρητικότητας 3500mAh και θα υποστηρίζει λειτουργία γρήγορης φόρτισης.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kagouro

Αν θα αξιοποιηθούν σωστά οι 3 κάμερες που ακούγεται ότι θα έχει θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για κάτω από 600 ευρώ. (αν θα είναι αυτή η τιμή και δεν πάει και αυτό κάνα χιλιάρικο)

Λευτέρης

Η πληροφορία για 3 κάμερες είναι καινούρια; Ομοίως και για τα 3500mAh;
Ελπίζω να μην ακριβύνει κι άλλο, είναι ώρα για αλλαγή μετά το θρυλικό OnePlus One.

Oneplus

Με τα 6 ram υπολογίζω 520 και με ένα 8 ram 590..
20 ευρώ δλδ πάνω από το 6αρι.
Σαν κάτοχος OP6 αναμένω το 7 γιατί για μένα ενώ όλα τα βελτίωσαν ένα λείπει μόνο σ’ αυτό το τερας:
Ένα stereo ηχείο.θα είναι το τέλειο κινητο

Con

…. όσοι είναι με 5-5Τ-6, (για να μην συμπεριλάβω κ 3Τ/γι’αυτούς που δεν καίγονται για την κάμερα) δεν αξίζει να αναβαθμιστούν. Με την έλευση του 7 αλλάζει πλήρως το σκηνικό με τους επεξεργαστές (7nm) πλέον.. οπότε συγκρατηθείτε, γιατί δυστυχώς η δελεαστική τιμή στα oneplus smartphones είναι κάτι που δεν ισχύει πια… δράστε υπεύθυνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.