OnePlus 6T McLaren Edition με φόρτιση 50W Warp Charge;

OnePlus 6T McLaren Edition φόρτιση 50W Warp Charge, OnePlus 6T McLaren Edition με φόρτιση 50W Warp Charge;

Η OnePlus, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, κατοχύρωσε την ονομασία “Warp Charge”, για το πρότυπο γρήγορης φόρτισης, και δημοσίευσε teaser video που αναφέρεται σε αυτό και την παρουσίαση του OnePlus 6T McLaren Edition, ενισχύοντας τις πιθανότητες για γρήγορη φόρτιση 50W σε αυτήν την ειδική έκδοση της συσκευής.

Το teaser της OnePlus είναι γεμάτο μηνύματα μιας και η ταχύτητα των οχημάτων της McLaren ίσως να σημαίνει πως η ειδική έκδοση του OnePlus 6T έχει αντίστοιχα πολύ γρήγορη φόρτιση στα 50W. Το μήνυμα το οποίο συνοδεύει το teaser video της OnePlus στο Twitter αναφέρει πως “η φόρτιση πρόκειται να πιάσει την ταχύτητα Warp”, και από τη στιγμή που η εταιρεία έχει κατοχυρώσει την ονομασία Warp Charge για τη γρήγορη φόρτιση, τότε ίσως αναμένεται να δούμε την πιο γρήγορη φόρτιση που έχουμε δει μέχρι σήμερα από την OnePlus.

Πρέπε να τονίσουμε πως η OnePlus κατοχύρωσε την ονομασία Warp Charge λίγο μετά την κατοχύρωση, από την πλευρά της Oppo, της ονομασίας Super VOOC στα 50W και την κυκλοφορία του Oppo Find X Lamborghini Edition. Εκτός από την πολύ γρήγορη φόρτιση, το OnePlus 6T McLaren Edition αναμένεται να έχει 256GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου αλλά και 10GB RAM, κάτι που γίνεται πρώτη φορά σε smartphone της εταιρείας.

Μένει να δούμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτή τη νέα έκδοση του smartphone της OnePlus καθώς και τα σημεία που θα διαφοροποιείται σε σύγκριση με τα τωρινά μοντέλα, με την παρουσίαση στις 11 Δεκεμβρίου να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Θα φορτίζει πλήρως την μπαταρία σε κανένα 40λεπτο και θα στην βγάζει off στο εξάμηνο, όποτε δηλαδή βγάζει “νέα” συσκευή.

Chris_BMW

@Makis

Αυτό ρε φίλε όντως ποτέ μου δεν μπόρεσα να το καταλάβω .
Τι σημαίνει υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση ;;
Απλά χρησιμοποιούμε δηλαδή έναν μεγαλύτερο φορτιστή και όλα καλά ;;

Το λέω αυτό γιατί οκ πήρα το 8 plus και υποστηρίζει λέει γρήγορη φόρτιση πλην όμως για να το επιτύχει αυτό χρειάζεται μεγαλύτερο φορτιστή .
Οκ με τη λογική αυτή και το 6s μια χαρά γρήγορη φόρτιση υποστήριζε και αυτό και τα παλαιότερα επίσης εφόσον εγώ κάποιες φορές που βιαζόμουν κούμπωνα το φορτιστή από το I pad και μια χαρά φόρτιζε πολύ πιο γρήγορα .

Θέλω να πω με αυτό το σχόλιο ότι τότε που το έκανα αυτό με τον φορτιστή του I pad (που ήταν μεγαλύτερος ) μου κάνανε παρατήρηση ότι έτσι θα βγει off η μπαταρία γρηγορότερα . Τώρα τι άλλαξε ;;

DimLeMav

Chris bmw
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Να σκεφτείς οτι έχω παρατηρήσει οτι στο galaxy s8 που χρησιμοποιείται γρήγορη φόρτιση όταν δεν κρατάει πολύ η μπαταρία του το γυρνάω για καμιά βδομάδα στην απλή φόρτιση και φτιάχνει.

Βολεύει μεν αλλά χαλάει την μπαταρία πιο γρήγορα μόνο η Sony πιστεύω πως εχει την πιο “υγιεινή” φόρτιση ας το πουμε έτσι.

Περαστικός

Δεν είναι κάποιο νέο πρότυπο το warp, έχει αλλάξει η ονομασία του dash σε warp, μετά από χαμένη δική για την OP.

joe

διαβαστε λιγο πως δουλευει η γρήγορη φορτιση επιστήμονες της πλακας και του καναπε κ σχολιαστε μετα

NtinosMD

Θα μας τρελανουν οι απο πανω… συγκρινετε θερμοκρασιες κ ισως καταλαβετε την διαφορα.

Γιάννης

Το dash/wasp charge ειναι απλα εκπληκτικο. Συγκρινοντας με το quick charge η διαφορα ειναι αισθητη τοσο σε χρονο οσο και σε θερμοκρασια μπαταριας (κυριως αυτο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.