OnePlus 6T με Snapdragon 845, 8GB RAM και Android Pie στο Geekbench

oneplus 6t snapdragon 845 8gb ram android pie geekbench, OnePlus 6T με Snapdragon 845, 8GB RAM και Android Pie στο Geekbench

Η παρουσίαση του OnePlus 6T θα πραγματοποιηθεί στις 29 Οκτωβρίου, με τη συσκευή να εμφανίζεται στη βάση δεδομένων του Geekbench αποκαλύπτοντας μέρος των τεχνικών χαρακτηριστικών και των επιδόσεών της.

Το OnePlus 6T δεν αναμένεται να έχει πολλές διαφορές από το OnePlus 6, με την OnePlus να έχει επιβεβαιώσει τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη, την απουσία της υποδοχής για ακουστικά 3.5mm και τη βελτιωμένη αυτονομία. Επιπλέον, η συσκευή εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του Geekbench με κωδικό Α6013 και από τη στιγμή που το OnePlus 6 έχει κωδικό Α6003, τότε είναι σχεδόν βέβαιο πως έχουμε να κάνουμε με το 6T.

Το νέο smartphone της OnePlus πέτυχε 2387 πόντους στο single-core και 8925 πόντους στο multi-core test, τη στιγμή που το προηγούμενο μοντέλο πετυχαίνει 2408 και 8883 πόντους, δείχνοντας πως όταν το OnePlus 6T κυκλοφορήσει και επίσημα η τελική έκδοσή του, δεν αποκλείεται οι επιδόσεις του να ξεπεράσουν αυτές του προηγούμενου μοντέλου.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά που εμφανίστηκαν στο Geekbench, το OnePlus 6T διαθέτει τον ίδιο επεξεργαστή με το προηγούμενο μοντέλο, δηλαδή το Snapdragon 845 μαζί με 8GB RAM, με τη διαφορά να βρίσκεται στο λειτουργικό σύστημα, το οποίο φαίνεται να είναι το Android 9 Pie και θα διαθέτει νέα gestures και ανανεωμένο UI μέσω του Oxygen OS.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.