Smartphones

OnePlus Ace Racing Edition: Με 120Hz LCD και Dimensity 8100-Max

Το OnePlus Ace κυκλοφόρησε στην Κίνα τον περασμένο μήνα και σήμερα η εταιρεία λανσάρει ένα νέο μοντέλο, το OnePlus Ace Racing Edition. Το ωραίο είναι πως δεν πρόκειται απλώς για μια νέα βαφή, καθώς η συσκευή έχει αρκετές διαφορές από το Ace.

Η Racing Edition είναι ήδη καταχωρημένη στο OppoShop.cn, που δείχνει εικόνες προϊόντων. Το Evleaks έχει διαρρεύσει επίσης εικόνες του τηλεφώνου σε Μαύρο και δε βλέπουμε πουθενά αγωνιστικές λωρίδες.

Το μοντέλο αλλάζει από πάνελ AMOLED 120 Hz σε LCD 120 Hz μεγέθους 6,59″, σύμφωνα με την TENAA και φαίνεται να έχει κουμπί λειτουργίας με δαχτυλικό αποτύπωμα. Ο Πρόεδρος της OnePlus China, Louis Li, δημοσίευσε στο Weibo ότι η οθόνη θα υποστηρίζει 6 διαφορετικούς ρυθμούς ανανέωσης.

Κοιτώντας το πίσω μέρος και κάνοντας ζουμ βλέπουμε την ετικέτα 64MP για την κύρια κάμερα και τη σήμανση 15-25mm, δίνοντας τις εστιακές αποστάσεις της κύριας και της ultra-wide κάμερας. Μια άλλη εικόνα teaser του μοντέλου Racing Edition δείχνει και μια υποδοχή ακουστικών 3,5 mm στο κάτω μέρος.

Αυτό που γνωρίζουμε στα σίγουρα είναι ότι το chipset θα είναι το ίδιο, δηλαδή ένα Dimensity 8100-Max.

Όσο για την τιμή, το κανονικό Ace ξεκινά από 2.500 CNY, αλλά ο κ. Li αποκάλεσε το OnePlus Ace Racing Edition ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα στο εύρος τιμών των 2.000 CNY (285€), οπότε αυτό θα πρέπει να είναι φθηνότερο.

Oσονούπω αναλυτικά κι επίσημα.

Επεξεργάστηκε την 17 Μαΐου 2022 10:52

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.