OnePlus: Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100 ευρώ

Μετά απο απαίτηση χιλιάδων καταναλωτών, η Oneplus προχώρησε τελικά σε μία κίνηση που θα δώσει, όπως ελπίζει, ώθηση στις πωλήσεις της σε πολλές χώρες, ανακοινώνοντας τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100 ευρώ.

Η OnePlus είναι μια εταιρία που συνηθίζει να παίρνει στα σοβαρά τα αιτήματα των πελατών και της κοινότητας της. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που ανέβηκε στο φόρουμ της εταιρίας: Η ανακοίνωση των δωρεάν μεταφορικών είναι το επόμενο βήμα μας προς την εξασφάλιση των υπηρεσιών όπως αυτές θα έπρεπε να είναι. Η Oneplus οδηγείται απο τις προτάσεις, τις προσδοκίες και το feedback της κοινότητας μας.

Η λίστα με τα όρια που δίνουν δωρεάν μεταφορικά για κάθε νόμισμα, είναι η ακόλουθη:

CAD: 150
EUR: 100
CZK: 2500
DKK: 700
HUF: 30000
PLN: 400
SEK: 850
GBP: 60
HKD: 800

Για την τιμή του priority shipping, η ΟnePlus ανακοίνωσε πως θα υπάρξει μείωση ενώ μέσα στην χρονιά θα πρέπει να περιμένουμε και άλλες ενδιαφέρουσες προσφορές.

oneplus free shipping, OnePlus: Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100 ευρώ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JimMor

Δηλαδη πες οτι παραγγειλω το oneplus x με 269 €,τόσο θα πληρωσω ή μπορει και παραπάνω για αλλους λόγους εκτός μεταφορικων?

KostasB

Τόσο θα πληρώσεις. Τίποτα παραπάνω. Αλλά πρόσεξε έρχεται με απλό ταχυδρομείο και πηγαίνεις και το παραλαμβάνεις από το τοπικό ταχυδρομείο (συνήθως..). Το κούριερ κοστίζει πλέον 16,5€ και στο φέρνει η DHL εκεί που είσαι και σε πιο λίγο χρόνο.

Yannis

@KostasB και εσυ προσεχε με την DHL γιατι απο την εμπειρια μου με την συγκεκριμενη εταιρια μπορω να σου πω πως αν καποιο δεμα ερχεται απο χωρα εκτος ευρωπης σε βαζουν να πληρωσεις “εκτελωνισμο” και μιλαμε για τρελες τιμες… οποτε χιλιες φορες να περιμενω 2 βδομαδουλες τα ΕΛΤΑ παρα να πληρωσω κανα 100αρικο εξτρα

KostasB

@Yannis καταλαβαίνω την ανησυχία σου. Μπορεί να συμβεί όντως με κάποια δέματα. Με της παραγγελίες της OnePlus δεν συμβαίνει. Και μένα από Κίνα ήρθε και δεν μου ζήτησαν τίποτα. Το έφεραν υπέγραψα και τέλος. Αν μπεις στο φόρουμ της OP θα δεις ότι σε κάποιους τους έτυχε να τους ζητήσουν λεφτά αλλά πολύ γρήγορα λύθηκε και δεν πλήρωσαν τίποτα. Επίσης αυτοί ήταν και οι πιο ανυπόμονοι που έπαιρναν συνέχεια τηλ στα κεντρικά της DHL και ρωτούσαν για το δέμα. Εγώ είχα το tracking number και από το site έβλεπα που βρισκόταν ανά πάσα στιγμή.
Και όσο για το απλό ταχυδρομείο φυσικά για κάποιους τα 16,5€ μετράνε οπότε όπως λες για 2 βδομάδες δεν τίθεται θέμα. Απλά και εκεί να ξέρεις έχουν δημιουργηθεί προβλήματα με χαμένα δεματα. Και ειδικά εκεί που δεν σου δίνουν tracking είσαι σε άλλη μοίρα. Απλά περιμένεις και πηγαίνεις κάθε μέρα στο ταχυδρομείο της περιοχής σου να δεις αν ήρθε.
Το ανέλυσα όσο πιο συνοπτικά μπορούσα. Το θέμα είναι να υπάρχουν λεφτά να ψωνίζουμε.. 😉

KostasB

Αν υπάρχει ακόμα κάποιος που παρακολουθεί το θέμα γιατί δεν ήξερα που να το ποστάρω. Την γνώμη σας θα ήθελα για 2 κινητά. OnePlus X ή Huawei P8;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.