OnePlus και Google έφτιαξαν video game που συνδέεται με το OnePlus 6T

Βρισκόμαστε πιθανόν ένα μήνα πριν την επίσημη ανακοίνωση του OnePlus 6T και η OnePlus συνεργάστηκε με τη Google για την κατασκευή teaser καμπάνιας με τη χρήση video game, στο οποίο οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στις 18 Σεπτεμβρίου.

Για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των καταναλωτών, η OnePlus συνεργάστηκε με τη Google έτσι ώστε να ετοιμάσουν το έδαφος μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του OnePlus 6T, δημιουργώντας ένα video game με τον τίτλο “Crackables”. Όσοι συμμετάσχουν και καταφέρουν να το ολοκληρώσουν ενδεχομένως να λάβουν κάποια ανταμοιβή ή να ενημερωθούν για κάποιο χαρακτηριστικό από την επόμενη ναυαρχίδα της OnePlus.

Το video game αναφέρει “crack the code to win the challenge” και πιθανόν να είναι κάποιο puzzle game στο οποίο θα πρέπει ο χρήστης να “σπάσει τον κώδικα” και να βρει τη λύση, με την OnePlus να δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παίξουν πατώντας ΕΔΩ, με τη σελίδα να ενεργοποιείται πλήρως στις 18 Σεπτεμβρίου.

Η επίσημη παρουσίαση του OnePlus 6T αναμένεται να γίνει στις 17 Οκτωβρίου και όπως η ίδια η εταιρεία επιβεβαίωσε, θα κυκλοφορήσει με in-display αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

oneplus google video game oneplus 6t teaser, OnePlus και Google έφτιαξαν video game που συνδέεται με το OnePlus 6T

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.