OnePlus One, οι πρώτες φωτογραφίες από την 13MP κάμερά του

Το OnePlus One αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στις 23 Απριλίου αλλά σήμερα διέρρευσαν τα πρώτα δείγματα από την κάμερα του. Η συσκευή αναμένεται να έχει εξωτερική κάμερα 13 ΜΡ με Sony sensor, Qualcomm Snapdragon 801 SoC χρονισμένο στα 2.45 GHz, οθόνη 1080p 5.5 ιντσών, 3GB μνήμης RAM και μπαταρία 3,100 mAh.

Το OnePlus One όπως είπαμε θα έχει 13MP Sony Exmor IMX214 camera με f/2.0 aperture, θα μπορεί να τραβάει 4K video και slow-motion 720p @ 120fps clips. Θα έχει επίσης Image Stabilization Plus (IS+), το οποίο μειώνει τον θόρυβο και την αστάθεια.

Όσο για την τιμή του, θα κυκλοφορήσει στα $400, καθόλου άσχημα θα λέγαμε.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν από την Kang Yi, το πρόσωπο του China Renmin University, στο Weibo account της.
, OnePlus One, οι πρώτες φωτογραφίες από την 13MP κάμερά του
, OnePlus One, οι πρώτες φωτογραφίες από την 13MP κάμερά του
, OnePlus One, οι πρώτες φωτογραφίες από την 13MP κάμερά του
, OnePlus One, οι πρώτες φωτογραφίες από την 13MP κάμερά του
, OnePlus One, οι πρώτες φωτογραφίες από την 13MP κάμερά του
, OnePlus One, οι πρώτες φωτογραφίες από την 13MP κάμερά του
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Και προφανώς στην Ελλάδα άμα κυκλοφορήσει θα έχει 700-800 ευρώ .

Pavletos

Τρελανε μας ρε htc.Να η αφορμη που εψαχνα να αλλαξω το G2..ιδωμεν…

ironmanmark40

@ Pavletos: “sorry” που θα στο “χαλασω” , αλλα αυτο το κινητο δεν ειναι της htc. αλλο το htc one (m8), και αλλο το oneplus one που το κατασκευαζει η oneplus. οντως εχει μπερδευτει πολυς κοσμος….!!!!

Panagiotis - Volos

Είναι τώρα αυτές ποιοτικές φώτο;

Pavletos

@ironmanmark40 εχεις δικαιο…με συναιπηραν τα χαρακτηρηστικα και δεν το παρατηρησα…παντος δυνατο κινητο.

Darth

@Pavletos ποια htc φίλε? καποια άτομα πρώην στελέχη της oppo αν δεν κάνω λάθος που είχαν αποχωρήσει παλιότερα ίδρυσαν την εταιρεία… κράτησαν την ποιότητα της oppo εδωσαν αλλο όνομα βγάζουν καλή συσκευη και τέλος….

μόνο ένα λάθος έχει όλο το άρθρο δεν είναι smartphone phablet είναι (5,5 έγραφε οτι είναι )

Μιχάλης

Darth μάλλον πρέπει να αλλάξουν λίγο οι όροι sl. Smartphone έτσι όπως έχουν γίνει πρέπει να λέγονται αυτα που είναι μέχρι 5.5 και ότι είναι παραπάνω phablet . Ούτε εμένα μου αρέσει αλλά όλες οινναυαρχιδες οι φετινές κυμαίνονται πάνω από 5 ίντσες δυστυχώς . Μόνο το iPhone κρατάει αλλά όχι για πολύ ακόμα και το z1 compact

Johnny

Εννοείται ότι περιμένω με ανυπομονησία το OnePlus One γιατί με αυτή την τιμή θα στείλει τις άλλες ναυαρχίδες περίπατο.

Να σημειώσω επίσης ότι σύμφωνα με τις φήμες θα έχει μια ειδική λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας που τα σπάει και ότι παρά το μεγέθος της οθόνης (5.5 ίντσες) θα έχει συνολικό μέγεθος μικρότερο από το 5ιντσο xperia z1 (το όποιο είχε ύψος κάπου στα 140 mm και πλάτος 75mm αν θυμάμαι καλά).
Ελπίζω αυτό το τελευταίο σχετικά με το συνολικό μέγεθος να είναι μια παρηγοριά για αυτούς που δεν βολεύονται με οθόνες 5+ ιντσών

Nio

Παντως οι φωτογραφιες φαινονται αθλιες…..

Kostas K.

Κ εγώ το περίμενα πως και πως αλλά τελικά η Ελλάδα δεν είναι μέσα στις 16 χώρες που θα κυκλοφορήσει για αρχή τουλάχιστον

GregPap

Δεν θα το φέρει κάποιος επίσημα στην Ελλάδα παιδιά, η oneplus θα ανοιξει ευρωπαϊκή αποθήκη οπως η OPPO με το oppostyle, οπότε η τιμή θα είναι αυτή που βλέπετε κατά 90%.

Kostas K.

@ GregPap δεν ειναι ακριβώς Ευρωπαϊκό κατάστημα οπως της Oppo αλλα θα κυκλοφορήσει σε 16 χώρες παγκοσμίως ανάμεσα τους και σε καποιες Ευρωπαϊκές..Ε λοιπον σε αυτες τις 16 χωρες δεν θα βρίσκεται η Ελλαδα

Sot11

Παρά πολυ θόρυβο έχουν οι φωτογραφίες, κατω μέτριου! Ίσως να μου φαίνονται τόσο χάλια γιατι έχω συνηθίσει τις κάμερες των νοκια, αλλαα ειναι όντως πολυ κακές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OnePlus OnePlus one

OnePlus One: Το πραγματικό Flagship Killer [Throwback]

Σήμερα θα θυμηθούμε το πρώτο πραγματικό flagship killer που κυκλοφόρησε ποτέ, το μοναδικό OnePlus One αλλά και τι το έκανε τόσο ξεχωριστό.

Smartphones Android Android 10 featured

OnePlus One: Παρά τα 6 του χρόνια, λαμβάνει Android 10 μέσω LineageOS

OnePlus One, Samsung Galaxy S5 Plus και OPPO Find 7 λαμβάνουν Android 10 έπειτα από πολλά χρόνια χάρις στο LineageOS 17.1.

Smartphones OnePlus OnePlus one OnePlus smartphones

OnePlus One: Πήρε φωτιά κατά τη διάρκεια της φόρτισης

Μια μόλις ημέρα μετά κυκλοφορία της είδησης ότι το ολοκαίνουριο Samsung Galaxy Note 7 εξερράγη ενώ βρισκόταν στη φόρτιση, έχουμε ένα ακόμη περιστατικό που αφορά σε παλαιότερο μοντέλο της OnePlus. Πρόκειται για το “flagship killer” του 2014 ή πιο απλά το OnePlus One.

Smartphones OnePlus one

OnePlus One: Το Cyanogen 13.1 φέρνει τεχνολογίες της Microsoft

Οι κάτοχοι συσκευών OnePlus One έχουν διαθέσιμο πλέον ένα νέο update για τη συσκευή τους, το Cyanogen 13.1 μια έκδοση η οποία είναι MOD ready.