OnePlus One: Σε τελική φάση δοκιμών το update σε Marshmallow

Το Android Marshmallow μέσα σε έναν μήνα κατάφερε να διπλασιάσει τα ποσοστά του φτάνοντας στο 4.6% του συνόλου των Android συσκευών. Σε αυτό βοήθησε κυρίως η κυκλοφορία νέων ναυαρχίδων, όμως όσο περνάει ο καιρός θα αναβαθμίζονται περισσότερα υπάρχοντα μοντέλα.

Ένα από αυτά είναι και το OnePlus One, που ανακοινώθηκε τον Απρίλιο του 2014. Από τον Νοέμβριο του 2015 η εταιρεία είχε πει ότι η αναβάθμιση σε Android Marshmallow θα έρθει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2016.

Αυτό προφανώς δεν έγινε, μιας και βρισκόμαστε ήδη στον Απρίλιο, όμως μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter ο συνιδρυτής της OnePlus, Carl Pei, ανακοίνωσε ότι το update είναι στην τελική φάση δοκιμών. Δεν έδωσε ακριβές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα έρθει, αλλά εκτιμά ότι θα είναι πολύ σύντομα.

oneplus one marshmallow, OnePlus One: Σε τελική φάση δοκιμών το update σε Marshmallow

oneplus one marshmallow, OnePlus One: Σε τελική φάση δοκιμών το update σε Marshmallow

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

Ένα μοντέλο (και 2 αν συνυπολογίσεις το o+2) έχουν κ ακόμα να βγει το update… Είναι λίγο για γέλια..

Xenofon

3 συσκευές έχουν ( one, two, X) και για το oneplus 2 έχει βγει το update πριν λίγο καιρό

Νίκος Β.

Κάλιο αργά και δοκιμασμένο, παρά ποτέ !!!

παναγιωτης

Το περιμένω πως και πως !!!
Η εταιρία αναβαθμίζει το 2&Χ, Το one παίρνει αναβαθμίσεις απ την Cyannogen

forneverarrow

Είδαμε και τη Samsung πόσο δυνατή είναι στα updates… Έχει ένα μήνα που βγήκε το 6.0.1 στη Νότια Κορέα για S5 και ακόμα “έρχεται σύντομα” σε όλο τον κόσμο!

Τουλάχιστον το One Plus έχει την μισή τιμή από τα Galaxy S και η εταιρία είναι πολύ μικρότερη από τη Samsung. Αν είχα One Plus δεν θα είχα παράπονο.

KostasB

Προσωπικά πιστεύω πως το update για το One είναι έτοιμο καθώς έρχεται από την cyanogen και απλά το καθυστερεί για να δώσει πρώτα ota update στο 2. Και όχι, δεν έχει δώσει marshmallow στο 2 όπως πιστεύουν πολλοί. Και δεν αναφέρομαι μόνο εδώ στο άρθρο αλλά και σε πολλούς κατόχους του 2 που πιστεύουν ότι η OnePlus κράτησε την υπόσχεση της και το έδωσε το πρώτο 3μηνο. Αυτό που έδωσε είναι beta έκδοση για να την δοκιμάσουν οι χρήστες, να λυθούν τα οποία προβλήματα και μετά να την δώσει ολοκληρωμένη. Δεν την κατηγορώ που καθυστερεί στο 2 και στο Χ. Είναι αρκετά πίσω ακόμα στο software η OnePlus. Ίσως δεν το είχε σκοπό να φτιάξει τόσο γρήγορα την oxygen os λόγω της συνεργασίας με cyanogen και όταν έβγαλαν το 2 και λίγο αργότερα το Χ με την oxygen ήταν ακόμα πολύ νωρίς, δεν είχε αναπτυχθεί καλά και γι’ αυτό υπήρχαν πολλά προβλήματα. Βέβαια με τον καιρό μεγάλωσε η ομάδα της oxygen και φαίνεται κάπου να άρχισαν να κάνουν καλή δουλειά και αυτό φαίνεται και στο community της OnePlus (το οποίο είναι άλλο ένα πολύ καλό κομμάτι της OnePlus). Έδωσαν oxygen os2 και στο One. Για το One, αν δεν κάνω… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.