OnePlus One, τέλη Μαΐου αρχίζει η διάθεσή του

Μετά την αλλαγή σχεδίων για το ποιό μοντέλο θα διατεθεί πρώτο, τα 16GB ή τα 64GB ενσωματωμένη μνήμη, η OnePlus αλλάζει και πάλι τα σχέδιά της όσον αφορά στην ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου OnePlus One. Ενώ αρχικά είχε ειπωθεί ότι θα κυκλοφορήσει τέλη Ιουνίου, τελικά η συσκευή θα βγει νωρίτερα, κάπου προς τα τέλη Μαΐου.

Αυτό φυσικά αφορά στις χώρες στις οποίες θα κυκλοφορήσει και η Ελλάδα δεν είναι μέσα σε αυτές. Για αρχή θα κυκλοφορήσει περιορισμένος αριθμός συσκευών και στη συνέχεια μέσα στον Ιούνιο θα αρχίσει η πλήρης διάθεση. Σύμφωνα λοιπόν με τη λίστα που είχε δημοσιευτεί, το OnePlus One για αρχή θα κυκλοφορήσει σε ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αυστρία, Σουηδία, Δανία, Φινλανδία, Χονγκ Κονγκ και Σιγκαπούρη.

Να πούμε για μια ακόμη φορά ότι μιλάμε για μια συσκευή η οποία έχει specs που έχουν high-end συσκευές αλλά με τιμή που δεν σύγκρινεται με τα μεγάλα ονόματα καθώς η έκδοση των 16GB είναι στα 269 ευρώ και των 64GB στα 299 ευρώ.

Το OnePlus One έχει 5.5 ιντσών 1080p οθόνη, Snapdragon 801, 3GB RAM και μπαταρία 3100mAh.

OnePlus One πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

, OnePlus One, τέλη Μαΐου αρχίζει η διάθεσή του
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bill

Ρε παιδια γιατι 16GB 269 ευρώ και των 64GB 299 ευρώ.Αφου στο site to ιδιο λεει
16GB 300 δολλαρια και των 64GB 350 δολλαρια και αμα κανεις την μεταροπη βγαινει αντιστιχα 220 και 250???????

tiamat

απιστευτο το εργαλειο και το οτι αλλαξανε τα πλανα της εταιρειας δινοντας μεγαλυτερη βαρυτητα στην εκδοση των 64giga μετα το feedback του κοσμου και της ζητησης ,σημαινει οτι τοσο καιρο ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ τις λειψες – κουλες εκδοσεις των 16giga απο τις apple,samsung,lg και sony κυριοι…

τους ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ …

και καλα πες για την apple αμα θες βρισκεις 32/64 εκδοση ευκολα (εστω και αν σε γδερνει -κλεβει πατοκορφα!) , με τους αλλους τι γινεται?? ,εγω ακομα ψαχνω στο σκρουτζ το s4 32/64giga απο περυσι που ηταν στο “αναμενεται συντομα” !!…

wrangler10

Κάποιο λάκκο έχει η φάβα.Ας δούμε και τα πρώτα reviews.

Mimis

@tiamat μαζί σου, 100% φίλε μου!
+1

Nio

Συμφωνώ με τα παιδιά από πάνω.
Πάντως ο καιρός γαρ εγγύς και μόλις το πιάσουμε στα χέρια μας θα αισθανόμαστε κορόιδα που πληρώνουμε τους άλλους

dark_master

@Tiamat Το 16αρι έπρεπε από την αρχή να μη βγει.Δοκίμασε να γράψεις ΜΙΣΗ ώρα σε 4Κ κ πάει η μνήμη….
Κάτσε να βγει με το καλό, να δούμε κριτικές όσων το έχουν κ μετά το βαφτίζουμε εργαλείο… Προς το παρόν το έχουν δει πολλοί λίγοι. Επίσης όσον αφορά την χωρητικότητα σημασία δεν παίζει μόνο τα GB αλλά και οι ταχύτητες εγγραφής ανάγνωσης. Δεδομένου δε της μικρής δυναμικότητας της εταιρείας και λογικά του περιορισμένου R&D ας μην βιαστούμε να κατηγορήσουμε τους άλλους ως κλέφτες πριν δούμε το συγκεκριμένο κινητό να διατίθεται κανονικά. Γιατί προς το παρόν μόνο από τα specs το έχουμε δει κ το έχουμε κρίνει.

Apostolis

Υπάρχουν και μερικά Hands on, αν μπείτε στο φόρουμ του site έχει. Πάντως βίντεο και φώτο που είδα ήταν πολύ καλά. Ας ελπίσουμε να είναι καλό, αυτό μόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus Nord 3 5G: Επίσημα στην Ελλάδα από τον Κωτσόβολο με 549 ευρώ

Το OnePlus Nord 3 5G, θα είναι διαθέσιμο στην τιμή των 549 ευρώ, από σήμερα Τρίτη 25/07, σε δύο χρώματα Misty Green και Tempest Gray, αποκλειστικά στο δίκτυο καταστημάτων του Κωτσόβολου.

Smartphones OnePlus OnePlus Android smartphones

OnePlus V Fold: Κυκλοφόρησαν νέα renders

To πολυαναμενόμενο OnePlus V Fold αναμένεται να κυκλοφορήσει από την εταιρεία τον Αύγουστο αλλά τώρα μπορούμε να του ρίξουμε μια ματιά.

Reviews OnePlus 11 5G Hands-on

OnePlus 11 5G review: Ζητάει λίγα, δίνει πολλά;

Δοκιμάζουμε το OnePlus 11 με οθόνη Super Fluid AMOLED, επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2, τριπλή κάμερα Hasselblad και στην έκδοση 16GB/ 256GB με τιμή 899 ευρώ.

Reviews OnePlus 11 5G Unboxing

OnePlus 11 5G unboxing: Φέραμε το εργαλείο στην Ελλάδα

Φέραμε το OnePlus 11 στην Ελλάδα, παραδοσιακά όπως κάνουμε σχεδόν κάθε χρόνο με κάθε νέο flagship που κυκλοφορεί η εταιρεία.