Oppo Find 5 Mini, Επίσημο με 4.7 ιντσών οθόνη qHD και quad-core CPU στα €215

Η OPPO, ανακοίνωσε το νέο OPPO FIND 5 Mini. Βασίζεται σε τετραπύρηνο SoC -πιθανότατα της MediaTek- με συχνότητα λειτουργίας 1.3GHz ενώ η GPU είναι η γνωστή Mali-400MP. Διαθέτει 1GB RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνεται με την χρήση κάρτας μνήμης microSD έως και κατά 32GB.

Η οθόνη του, που είναι αρκετά ευαίσθητη ώστε να επιτρέπει τον χειρισμό ακόμα και με γάντια, έχει διαγώνιο 4.7 ίντσες και υποστηρίζει ανάλυση qHD (540 x 960 pixels).

Πρόκειται για ένα dual SIM smartphone με κύρια κάμερα που είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα BSI ανάλυσης 8.0MPixel ενώ το διάφραγμα του συστήματος φακών είναι f/2.0 για καλή απόδοση σε συνθήκες με χαμηλό φωτισμό. Στην πρόσοψη υπάρχει κάμερα 2.0MPixel. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2000mAh. Η τιμή του βρίσκεται κοντά στα 215 ευρώ.

OPPO Find 5 Mini
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2, Color OS
Επεξεργαστής: 1.3GHz τετραπύρηνος
GPU: Mali-400MP
Μνήμη RAM: 1GB
3G, Dual SIM
Οθόνη: 4.7 ίντσες, qHD, 540 x 960 pixels
Κάμερα: 8.0 Megapixel, BSI, LED flash, f/2.0, HDR
Δεύτερη κάμερα: 2.0 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: microSD (έως και 32GB)
Wi-Fi 802.11b/g/n, GPS, Bluetooth, microUSB,
Off-screen gesture, Gloves mode
Μπαταρία: 2000 mAh
Διαστάσεις: 137 x 68 x 7.5 χλστ.
Βάρος: 128 γρ

Σημείωση: Το hands-on video είναι στα Βιετναμέζικα.

Oppo Find 5 Mini, Oppo Find 5 Mini, Επίσημο με 4.7 ιντσών οθόνη qHD και quad-core CPU στα €215Oppo Find 5 Mini, Oppo Find 5 Mini, Επίσημο με 4.7 ιντσών οθόνη qHD και quad-core CPU στα €215Oppo Find 5 Mini, Oppo Find 5 Mini, Επίσημο με 4.7 ιντσών οθόνη qHD και quad-core CPU στα €215Oppo Find 5 Mini, Oppo Find 5 Mini, Επίσημο με 4.7 ιντσών οθόνη qHD και quad-core CPU στα €215Oppo Find 5 Mini, Oppo Find 5 Mini, Επίσημο με 4.7 ιντσών οθόνη qHD και quad-core CPU στα €215

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panagiotis

mini μονο στο ονομα με 4,7ιντσες.
Mini ειναι στα specs.
Καβαλησε και η oppo το καλαμι? με 215Ε παιρνεις κατι παρα παρα παρα πολυ καλυτερο

Γιωργος

Σιγουρα κατι καλυτερο ! Δεν μπορω να καταλαβω γιατι βγαζουν ακομα με 1g ram ;

Kilplix

Παναγιωτη αρχιζω ανυσηχω και γω… τα specs ειναι αθλια

bgfd5

Δεν ειναι και καμια μαρκα με ονομα η oppo ουτως η αλλως. Συμφωνω εχει πολυ καλυτερα εκει εξω.

DimitrisT

Έχετε απόλυτο δίκιο όταν λέτε πως είναι χάλια τα specs. Εντάξει, τα €215 δεν είναι πολλά αλλά γι’ αυτήν τη συσκευή δεν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα.

Ρε παίδες…προτείνετε κάτι μέχρι €450 που να αξίζει τα λεφτά του. Έχω χάσει τον μπούσουλα αυτές τις μέρες :-).

Πλάκα πλάκα, θα μου άρεσε ένα τέτοιο θεματάκι ως γκάλοπ εδώ μέσα (αλλά χωρίς τσακωμούς).
Ξέρω θα μου πείτε έτρεξε η ψηφοφορία για το καλύτερο κινητό πριν λίγο καιρό. Αλλά Εγώ προτείνω μια συζήτηση πάνω σε βάση τιμών. Π.χ. τα καλύτερα σε εύρος τιμών €250-350, €351-450, 451+.

Sotiris

@ DimitrisT Να σου προτεινω το NEXUS 5 που θα το φερει αρχικα αποκλειστικα η wind τωρα μεσα στον γεναρη και θα κοστιζει (ελπιζω) 399 ? (και ειναι θηριο απο σπεκς και απο αναβαθμισεις κλπ θα σαι οκ για 18 μηνες τουλαχιστον οπως λεει ι γοογλε)

Gabriel

ναι….. στα specs είναι πολύ mini!!!! γιατί όταν το κανονικό είναι 5,δεν λες το 4,7 mini…

Γιώργος Τσ.

Τι λέτε ρε μάγκες όλοι σας???! 215 ευρώ κινητό με 4πυρηνο επεξεργαστή, 1gb ram όμορφο σχεδιασμό και πολύ λεπτό, καλή κάμερα, 4.7″ οθόνη και dual sim! Το μόνο αρνητικό είναι η μέτρια ανάλυση και τα 4gb μνήμη. Δηλαδή πόσο θέλατε να κάνει?? 100Ε?

chris

Αν δεν ηταν oppo ναι τόσο θα έκανε πανω-κατω.δες πχ ποσο κανει το inew v3

Γιώργος Τσ.

@chris
δεν το είχα δει το συγκεκριμένο, το οποίο φαίνεται αρκετά καλό… Παρόλα αυτά δεν έχω και τόσο εμπιστοσύνη στα “κινέζικα” κινητά κυρίως λόγω εγγύησης που στην πλειοψηφία είναι αυτά να πάνε.
Επίσης αν δεν δεις από κοντά την ποιότητα κατασκευής μιας συσκευής αλλά και την εμπειρία χρήσης που προσφέρει, μιας και το ανέφερε και ένας φίλος πιο πάνω, είναι ένα ρίσκο η αγορά τους.

DimitrisT

Sotiri, θα το περιμένω το εργαλείο που μου λες. Και το Z1 με ψήνει αλλά είναι ακόμη πάνω από τα €470.

@Γιώργος Τς. Άποψη μου, οτι βάσει ανταγωνισμού και specs ειδικά από μια εταιρία που προσπαθεί να μπει και να πάρει μερίδιο από την πίτα της HTC (θεωρώ πως αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος εταιριών τέτοιου βεληνεκούς – γενικά μου αρέσει η Oppo) τα €180-190 θα ήταν πιο ρεαλιστική τιμή.

Είμαι της άποψης πως οι εταιρίες πρέπει να ανταγωνίζονται σε επίπεδο τεχνολογίας αλλά και σωστού μάρκετινγκ. Πρέπει καποια στιγμή να ποντάρουν και στην ψυχολογία του αγοραστή με πιο ρεαλιστική τιμολόγηση. Η καινοτομία δεν πρέπει να εστιάζει μόνο στην εξέλιξη των specs. Το value for money πρέπει να γίνει ο απόλυτος στόχος αν θέλετε την άποψη μου (και όταν λέμε “money” δεν εννοούμε το ξεπαράδιασμα του καταναλωτή για δήθεν high-end συσκευές).

Ανδρέας

Ο λόγος ποιος είναι; Αφού έχουν το R819! Ελπίζω να μην καταλήξουν σαν τη Samsung με την ανούσια κατακερματισμένη γκάμα κινητών με παρόμοια (άθλια) specs και αντίστοιχες τιμές που μπερδεύουν τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.