Oppo Find 7, Νέες φωτογραφίες λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του

Μπορεί οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του επερχόμενου Oppo Find 7 να έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους, όμως 5 ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση έρχονται στο φως της δημοσιοτητας νέες live φωτογραφίες φανερώνοντας τα λεπτά bezels, το User Interface καθως και το πίσω μέρος του smartphone.

Η Oppo έχει επιβεβαιώσει ότι η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις, μία με οθόνη ανάλυσης Full HD 1920×1080 pixels και μία με οθόνη ανάλυσης QHD 2560×1440 pixels. Το μοντέλο με την μεγαλύτερη ανάλυση αναμένεται να χρησιμοποιεί έναν Snapdragon 801 SoC και 3GB RAM, ενώ το άλλο Snapdragon 800 silicon και 2GB RAM.

Επίσης, το Find 7 θα έχει αποσπώμενη μπαταρία, ενώ φημολογείται πως τουλάχιστον μία από τις δύο εκδόσεις θα έχει κάμερα 50MP.

, Oppo Find 7, Νέες φωτογραφίες λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του, Oppo Find 7, Νέες φωτογραφίες λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του, Oppo Find 7, Νέες φωτογραφίες λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του, Oppo Find 7, Νέες φωτογραφίες λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
greg

ασχημο!!!

sosimple

Tα bezel πανω κατω ειναι πολυ μεγαλα..

Δημήτρης

Μας τα χάλασε και η oppo.Αλλαξε τελειως στυλ και φιλοσοφια σε σχεση με το 5.μονο με φοβερή τιμή θα κάνει κάτι.

stelios

Βρε το ειπα για μας το κανουν για να μην μας βαζουν σε εξοδα κακασχημο

Lefteris

Δεν είναι κατάσταση αυτή φέτος για εμάς που παίρνουμε κινητό κάθε χρόνο, να φανταστείτε το s5 για εμένα αυτή τη στιγμή είναι το κινητό της χρονιάς! Κι αυτό γιατί σιχαίνομαι το ui και τα bezel της σονυ. Δεν μπορεί η σαμμυ τα ήξερε αυτά! Αν είναι έτσι πάντως τότε συμφωνώ με την σονυ που έλεγε για καινούργια ναυαρχίδα κάθε 6 μήνες!

Costas

Εμένα μου άρεσε περισσότερο σε μαύρο.

antonis

γνωμη μου παντα, το 2014 ειναι το χειροτερο τεχνολογικα ετος.. ανακυκλωμενα προιοντα του 2013 βλεπουμε απο ολους sammy htc sony κτλ.. καμια εξελιξη σε κατι σημαντικο.. το οππο εμφανισιακα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο τα 50mp δεν λενε κατι οσοι ξερουν απο φωτογραφια.. περιμενουμε g3 και iphone6 τι 8α κανουν και απο σεμπτεμβρη ισως, νοτε4.. γενικοτερα παντως δεν.. τιμολογιση για κοροιδα τα νεα προιοντα χιλιες φορες να επιλεξει καποιος περσινες συσκευες απο σκρουτζ..

Nord

Search bar gingerbread..χάλια τ κινητό χάλια UI κρίμα

Κωστας

Ωραίο τσιμπησω ενα…..

PATRINOS

Τόση ασχήμια ούτε η πλαστικούρες της samsung δεν εχουν

Ανδρέας

PATRINOS, ΜΠΑΣΤΑ ΛΊΓΟ.

Nick Greek

Κάποια πιθανή τιμή για το μοντέλο με τα 50mp?

GregPap

Πληροφοριακά, όσοι σκοπεύετε να τσιμπήσετε OPPO, να εχετε στα υπόψιν οτι το ColorOS (το λειτουργικό της εταιρείας) είναι ακόμα σε beta. Εκτός και αν έχετε σκοπό να παίξετε με τις custom roms, είναι πολύ πιθανό το find 7 να είναι beta phone σε όλη του τη ζωή (όπως ήταν το 5).Και με τις custom roms δεν θα εχετε καλή ποιότητα φωτογραφίας και ήχου, διότι η OPPO δεν δίνει τους drivers στους devs, αλλά είναι πολύ φιλικό με τις custom, δεν το εχω συνδέσει ποτέ σε pc και εχω αλλάξει πολλές rom. Κάτοχος find 5

Panos7GR

Θα συμφωνήσω με τον GregPap για την ROM της OPPO. Το ColorOS είναι ακόμα καινούργιο. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα το τραγικό σε διάφορα βίντεο και forums δεν ειδα αρνητικά σχόλια που να με προβληματίζουν. Μάλιστα επειδή το τελευταίο διάστημα διαβάζω αρκετά για τους αναπτυσσόμενους στην παγκόσμια αγορά Κινέζους κατασκευαστές που “δείχνουν τα δόντια τους” στους “παλιούς” της αγοράς, βρήκα ένα βίντεο review για την ColorOS και μάλιστα στα ελληνικά! Ορίστε για όποιον ενδιαφέρεται: https://youtu.be/1u4z1usjiko. Μοιάζει αρκετά με την MIUI, αλλά δεν iPhone-ίζει τόσο όσο εκείνη. Αν και beta φαίνεται πολύ προσεγμένη ROM, πολύ όμορφη, με αρκετές τσαχπινιές (αν μπορούσα να το πω έτσι) και με πολλές ουσιαστικές λεπτομέριες που κάνουν την διάφορα σε σχέση με τα συμβατικά UI των μεγάλων εταιριών. Φυσικά δεν συγκρίνεται με την υπερπληρης ROM της Xiaomi (που πιστευω είναι η καλύτερη όλων των κατασκευαστών), αλλά σίγουρα δεν με χαλάει!

Σωτήρης

Το colorOS δεν είναι πλέον beta.

Tony Cool

Όντως το color os ΔΕΝ είναι beta. Έχει stable εκδοση και κυκλοφορούν συνεχώς νέες beta εκδόσεις μέχρι να ξαναβγαλουν stable. Το θέμα όμως είναι οτι ακόμα και οι beta είναι πολύ πιο σταθερές απο roms άλλων, μεγάλων εταιρειών που μας πασάρουν τελικές εκδόσεις γεμάτες προβλήματα.

GregPap

Sorry μάγκες, επειδή βγάλανε μια stable σε διάστημα 6 μηνών (και η οποία έφαγε και κράξιμο κιολας), δεν σημαίνει ότι το color OS δεν είναι beta πλέον. Είναι και θα είναι για αρκετό καιρό ακόμα, διότι στηρίζεται στην κινεζική έκδοση του. Ανακοίνωσαν την έκδοση 2.0 μαζί με το find 7, μόλις την πάρει και το find 5 θα σας πω εντυπώσεις. Πιστεύω υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες πλέον.

Tony Cool

GregPap καταλαβαινω τι λες και δε μπορω να πω οτι εχεις αδικο.Ομως ο ορος beta ειναι κατι πολυ σχετικο.Για παραδειγμα εχω δουλεψει android flagships με ‘μαμισιες’ rom της samsung,της lg,της htc κλπ με τρομακτικα bugs που σε καμμια περιπτωση δεν εχω συναντησει στο color os.Oχι πως δεν εχει bugs (δεν υπαρχει τελειο λογισμικο),αλλα πολυ πιο ‘light’ τελος παντων.

κωνσταντίνος

ωραια ολα αυτα αλλα ειναι αξιοπιστη συσκευη? πχ εγω που ψαχνω καινουργιο κινητο και περιμενω το g3 και το find7 να μην φοβηθω να παρω το κινεζικο?

Tony Cool

Μπα, Κωνσταντίνε μη σε αγχώνει αυτό. Η ποιότητα των oppo είναι σε άλλο επίπεδο απο τα κορεάτικα, ταϊβανεζικα και ιαπωνικά ‘ξαδερφακια’ τους. Απλά επειδή είναι τηλέφωνα που προορίζονται για developers η για άτομα που ασχολούνται με φλασαρισματα νεων roms κλπ, αν δεν το έχεις πήγαινε καλύτερα σε κάτι άλλο.

κωνσταντίνος

Tony Cool αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχει καλη καμερα,να μην λαγκαρει και να εχει φυσικα μεγαλη οθονη….σκεφτομουν το ουλτρα να παρω αλλα δεν βλεπω να εχει καλα χαρακτηριστικα σε σχεση με αλλα κινητα… ευχαριστω για την απαντηση

Chris T

Κώστα μην το φοβάσαι. Έχοντας το find 5 εδώ και 6 μήνες μπορώ να σου πω πως βαράει στα αυτιά άνετα πολύ ακριβότερα κινητά . Η κάμερα του είναι καλή και τωρα που κυκλοφόρησε σε apk και της miui τραβάει ακόμα πιο καλά. Το colorOS το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι η διαχείριση της μπαταρίας, καθώς το τηλέφωνο αδειάζει γρηγορότερα από άλλες ρομ αλλά και αυτό πολύ απλά θα φτιαχτεί κάποια στιγμή.

Όπως είπε και ο tony cool καλό είναι είτε να θέλεις να μάθεις ή να ξέρεις να χειρίζεσαι τις custom rom αφού το τηλέφωνο έχει φτιαχτεί για αυτό ( Δουλεύω άλλη ρομ εγώ και το τηλεφωνάκι φυσάει)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.