Oppo Find 7, Διαρροή δείχνει μεταλλικό σασί

Η Oppo έκανε αισθητή τη παρουσίαση της παγκοσμίως όταν πέρυσι τέτοιο καιρό παρουσίασε το Oppo Find 5, το πρώτο κινητό στο κόσμο με Full HD οθόνη 5 ιντσών. Η Oppo προσπάθησε και φέτος με το Oppo Find 7 να παρουσιάσει το πρώτο κινητό με ανάλυση 2560×1440 pixels (2k), αλλά της πήρε την πρωτιά η Vivo με το Xplay 3S.

Εκτός της γρήγορης αφομοίωσης νέων τεχνολογιών, η εταιρία χρησιμοποιεί και ποιοτικά υλικά. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι διαρροή από την Κίνα και δείχνουν το μεταλλικό πλαίσιο της νέας ναυαρχίδας της εταιρίας. Το πλαίσιο έχει μέγεθος 152.7×75.2 (138.5×70.9 το LG G2) κάτι που είναι αναμενόμενο από ένα κινητό της τάξεως των 5.5 ιντσών.

To OPPO Find 7 αναμένεται να ξεκινήσει νέο γύρο μαχών πάνω στα τεχνικά χαρακτηριστικά, καθώς θα είναι το πρώτο με τον νέας γενιάς επεξεργαστή Snapdragon 805, οθόνη με ανάλυση 2k και 3GB μνήμη RAM. Επίσης αναμένεται κάτι ιδιαίτερο και στη κάμερα όπως MEMS ή δυνατότητα εστίασης μετά τη λήψη της φωτογραφίας.

Oppo Find 7, Oppo Find 7, Διαρροή δείχνει μεταλλικό σασί

Oppo Find 7, Oppo Find 7, Διαρροή δείχνει μεταλλικό σασί

Oppo Find 7, Oppo Find 7, Διαρροή δείχνει μεταλλικό σασί

Oppo Find 7, Oppo Find 7, Διαρροή δείχνει μεταλλικό σασί

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tony Cool

Απο τη στιγμή που το find 5 είχε ατσαλενιο frame και έχει συγκεντρώσει τόσα θετικά σχόλια πολύ δύσκολα δεν θα είχε και ο αντικαταστατης του. Για μενα το μοναδικό foul είναι οι 5.5 ίντσες, παρότι είμαι σίγουρος πως όντως θα το κάνουν οσο μικρότερο γίνεται. Η μαγκιά θα ηταν να το κανουν μεχρι 5.2 και μέγεθος ακόμα μικρότερο απο το find 5!Ακομα και έτσι όμως το κινητό θα σπέρνει.

telnet05

Βλεπω σε τιμη να περναει και το Samsung S5…

Giannis Charp

Προσπαθώ να καταλάβω σε τι μπορεί να χρησιμεύει η μεγάλη εγκοπή στη μέση,αυτή που είναι κάπως πρόχειρα κομμένη.

Tony Cool

Telnet05 αφου το n1 εχει γυρω στα 440 το πιθανότερο είναι αυτό να παει στα 499.Λιγα δε τα λες αλλά το μονο σιγουρο ειναι οτι θα τα αξίζει.

DimitrisT

Έχουμε μήπως καμία πληροφορία για το πότε παίζει να κυκλοφορήσει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.