OPPO Find 7, Νέες φωτογραφίες από την πρόσοψη και το μεταλλικό πλαίσιο

Η OPPO έχει εδώ και λίγο καιρό επιβεβαιώσει ότι το OPPO Find 7 θα διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης WQHD (1440 x 2560 pixels) που θα κατασκευάζεται κατά πάσα πιθανότητα από την Japan Display ή την LG. Πρόσφατα διέρρευσαν φωτογραφίες του μεταλλικού πλαίσιου και της πρόσοψης του Find 7. Αν και δεν μας παρέχουν πολλές πληροφορίες, τουλάχιστον μας βοηθούν να αποκτήσουμε μία εικόνα για το πως περίπου θα μοιάζει η συσκευή σε σημεία.

Όσο αφορά στις προδιαγραφές του OPPO Find 7, λέγεται ότι θα ενσωματώνει Qualcomm Snapdragon 800 ή Snapdragon 805 (ανάλογα το πότε θα ανακοινωθεί, γιατί η Qualcomm αναφέρει ότι τα πρώτα κινητά με Snapdragon 805 θα κυκλοφορήσουν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2014, οπότε αν η OPPO σκοπεύει να το ανακοινώσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, δύσκολα θα βασίζεται σε Qualcomm Snapdragon 805).

Το chipset της Qualcomm πιθανότατα θα συνοδεύεται από 3GB RAM ενώ η μπαταρία αναμένεται να διαθέτει χωρητικότητα 4000mAh (αν και αμφιβάλλουμε). Η οπίσθια κάμερα δεν αναμένεται να διαθέτει αισθητήρα μικρότερο από 13 Megapixel.

Oppo Find 7, OPPO Find 7, Νέες φωτογραφίες από την πρόσοψη και το μεταλλικό πλαίσιοOppo Find 7, OPPO Find 7, Νέες φωτογραφίες από την πρόσοψη και το μεταλλικό πλαίσιοOppo Find 7, OPPO Find 7, Νέες φωτογραφίες από την πρόσοψη και το μεταλλικό πλαίσιοOppo Find 7, OPPO Find 7, Νέες φωτογραφίες από την πρόσοψη και το μεταλλικό πλαίσιοOppo Find 7, OPPO Find 7, Νέες φωτογραφίες από την πρόσοψη και το μεταλλικό πλαίσιοOppo Find 7, OPPO Find 7, Νέες φωτογραφίες από την πρόσοψη και το μεταλλικό πλαίσιοOppo Find 7, OPPO Find 7, Νέες φωτογραφίες από την πρόσοψη και το μεταλλικό πλαίσιοOppo Find 7, OPPO Find 7, Νέες φωτογραφίες από την πρόσοψη και το μεταλλικό πλαίσιοOppo Find 7, OPPO Find 7, Νέες φωτογραφίες από την πρόσοψη και το μεταλλικό πλαίσιο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.