OPPO Find 7, Θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις [Επίσημο]

Την Τετάρτη 19 Μαρτίου η OPPO αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα το πολυαναμενόμενο smartphone Find 7 και όπως επιβεβαιώνει η ίδια η κατασκευάστρια εταιρεία, θα υπάρχουν δύο διαφορετικά μοντέλα το ένα με οθόνη ανάλυσης Full HD 1920×1080 pixels και το άλλο με οθόνη ανάλυσης QHD 2560×1440 pixels.

Εκτός της διαφορά στην ανάλυση της οθόνης (αυτή ακούγεται ότι θα έχει διαγώνιο 5.5 ίντσες) διαφορές αναμένεται να υπάρξουν και στον επεξεργαστή των δύο OPPO Find 7. Το ένα θα έχει τον επεξεργαστή Snapdragon 800 και το άλλο τον πιο νέο Snapdragon 801. Αλλά αυτό μένει να επιβεβαιωθεί.

Πρόσφατες πληροφορίες έκαναν λόγο ότι η κάμερα του Find 7 θα είναι 50 Megapixel! Περισσότερα σε δύο εβδομάδες από σήμερα…

, OPPO Find 7, Θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις [Επίσημο]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Emmanuel

2Κ… Το περιμένω στην γωνία απο καιρό τώρα, μετά το 5αρι OPPO, με κλειστά μάτια πια!!! Απίστευτη εταιρία, ποιόητα,τιμές,service!!!

Λευτέρης

Τιμή ξέρουμε πάνω κάτω?

Tony Cool

Ενώ όλοι μας ξέρουμε οτι η full hd έκδοση είναι σαφώς πιο ‘έξυπνη’ επιλογή απο την QHD για πολλούς λόγους (τιμή, διάρκεια μπαταρίας, καταπόνηση cpu/gpu, ελάχιστη ουσιαστική διαφορά στο μάτι κλπ) κάτι μου λέει πως τη στιγμή που θα πάει κάποιος να κάνει την παραγγελία θα τα βρει σκούρα! Είναι μεγάλος ο πειρασμός να clickαρεις το QHD!!!

nick

παιδια για snapdragon 805 κανεισ τιποτα!?!?!?!??!?!?!?

Darth

@nick ακομι δεν βγήκε στην παραγωγή (τώρα ετοιμάζεται)
από περιέργεια και μόνο ερώτηση προς που τέτοιο κάψιμο για των 805 τι στο διάολό μπορείς να κανεις στο κινητό και δεν σου φτάνει ο 800/801
(από περιέργεια και μόνο γιατί αρκετούς βλέπω να το περιμένουν)

τώρα αν το περιμείνεις πχ για να μην λαγπαρει η συσκευή…….. το lag μας τελείωσε εδώ και ένα μην σου πω δυο χρόνια (με εξαίρεση την samsung όπου δεν φταίει το cpu κλπ αλλά η ίδια με το λογισμικό της )

Costas

@Darth ωραίος +1 για την sammy.

Πώς και πώς περιμένουμε για το oppo 7, όπως είπε και ο φίλος Emmanuel μας έβαλε φωτιά αυτή η εταιρία με τις κινητάρες της! Μετά την παρουσίαση του S5, θα περιμένω την oppo και την meizu αλλά και την xiaomi με το καταπληκτικό mi3s και μετά θα αποφασίσω πού θα τα στάξω. Από εμένα μακριά πια από sammy και LG που πρέπει να περιμένω αναβάθμιση με το τουφέκι! Oppo και cyanogen ή xiaomi με το εκπληκτικό miui και αναβάθμιση κάθε Παρασκευή!

Darth

@Costas καλά τα oppo και τα Mezu που έρχονται (κάτοχος του find 5 είμαι) αλλά ίσα ισα χοραει στην τσέπη το find 5 τα αλλά που θα βγουν θα είναι ποιο μεγαλα…… με κόβω για καιρό να είμαι με το find 5

Wolf

Παιδιά το να είσαι hater μιας εταιρίας για τον έναν η τον άλλο λόγο είναι σεβαστό αλλά μερικοί γράφετε έτσι απλά για να γράφετε…! Η Samsung βγάζει καλώς η κακώς τις καλύτερες υλοποιήσεις στο Android για αυτό και είναι πρώτη σε πωλήσεις…! Το lag υπάρχει παντού…. ακόμα και σε iPhone και έχει να κάνει κυρίως με το πως χρησιμοποιεις μια συσκευή και με τι την φορτώνεις…! Στο θέμα μας τώρα…. αναμένουμε με ανυπομονησία και το oppo και το one..!

μιχαλης

Επειδή το s5 δεν μου αρεσε καθόλου και απο ότι βλεπω ούτε το HTC one το βλεπω να παίρνω η το oppo 7 ή note 3 σε λίγο καιρό . Αντε δυο βδομαδουλες έμειναν μέχρι την ανακοίνωση . Περιμένω να με εντυπωσιαση .

Costas

@Wolf κάνεις λάθος φίλε, το lag που λες δεν υπάρχει στο find 5. Και δεν είμαστε hater καμιάς εταιρείας, εγώ είμαι δυσαρεστημένος πρωιν χρήστης ναυαρχίδας που lagare. Το oppo find 5 και το xiaomi m2a που έχω στα χέρια μου δεν έχουν lagarei ποτέ!

Wolf

Φίλε costas δεν είπα ότι το oppo lagarei…! Άλλωστε δεν είχα ποτέ oppo και δεν έχω άποψη…! Καμιά συσκευή από τις ναυαρχίδες δεν έχω δει να lagarei όπως την αγοράζεις καινούρια. Αυτό που είπα είναι ότι όλες οι συσκευές lagaroun άμα ξεκινάς να τις γεμίζεις ασυστόλως σκουπίδια εφαρμογές…. ακόμα και το iPhone με jailbreak και μπόλικο ψάξιμο στο cydia..! Η και πολλές φορές μια Android συσκευή lagarei μετά από αναβάθμιση και χρειάζεται hard reset για να γίνει πάλι σωστή…!

kein lamos

Καποια στιγμη πρεπει καποιος να κανει ενα workshop με ενα s4 (βαλτε και s5) και ταυτοχρονα διπλα oppo find 5 και ενα xiaomi mi3… και να γινει συγκριση σε οθονη (φωτεινοτητα τη μερα κτλ) , μπαταρια, πλαστικα,L A G, και τα λοιπα. Δυστηχως η samsung δεν εχει ελπιδες απλα πουλαει γιατι ειναι γνωστη…αυτα.

Tony Cool

Kein Lamos αν ψάξεις στο YouTube θα βρεις συγκριτικά ανάμεσα στα Find 5 και s4,ενα ιταλικό site συγκεκριμένα έχει κάνει ενα πολύ καλό. Το s4 είναι πιο μικρό και ελαφρύ, έχει ισάξια (για μένα) οθόνη και πιο καινούρια cpu. Σε όλα τα υπόλοιπα όμως είναι πολύ πίσω.

Alexis

Συμφωνώ με τον Wolf! Το zte blade 3 να φανταστείς μετά από επαναφορά εργ. ρυθμίσεων έγινε άλλο κινητο! Μιλαμε πεταει με μονοπύρηνο αρχαιο επεξεργαστη και μνημη ραμ 512! Ειναι οτι βαλει ο καθενας στο κινητο του! Το i4s του αδερφου μου λαγκαρει πολυ!

vagelis

ρε παιδιά επειδή ενδιαφέρομε για την αγορά του oppo find 7a από που θα μπορούσα να το αγοράσω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.