OPPO N1, Ευρώπη με τιμή 449 ευρώ και άφιξη στις 10 Δεκεμβρίου

Το OPPO N1 έχει τιμή 449 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία και αγορά στις 10 Δεκεμβρίου στην Ευρώπη και την Ελλάδα μέσα από τη επίσημη ιστοσελίδα αγορών της OPPO. Ο Κινέζος κατασκευαστής δεν έχει κάνει γνωστό αν η τιμή αυτή αντιστοιχεί στο μοντέλο με τα 16GB ενσωματωμένη μνήμη ή τα 32GB, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να το σκεφτείτε μιας και το N1 δεν δέχεται κάρτες μνήμης.

Το OPPO N1 θα είναι “ξεκλείδωτο” έτοιμο να λειτουργήσει με οποιαδήποτε ελληνική κάρτα SIM και έρχεται με οθόνη 5.9 ίντσες LCD IPS ανάλυσης 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 1.7GHz, μνήμη RAM 2GB και περιστρεφόμενη κάμερα 13 Megapixel.

Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει μια μικτή επιφάνεια αφής που αντιστοιχεί σε διάφορες λειτουργίες όπως και το scrolling στον browser. Το επίσημο e-shop της OPPO θα το βρείτε εδώ.

OPPO N1 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

OPPO N1, OPPO N1, Ευρώπη με τιμή 449 ευρώ και άφιξη στις 10 Δεκεμβρίου

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
akis

…μα, πολλα δεν ειναι ;

Giannis Charp

Ξέρουμε αν θα είναι 4G/LTE;

ev

Συγγνώμη αλλά δίνω αλλα 80€ παραπανω και παίρνω το καλύτερο smartphone,βλέπε note 3

πανος.λαστ

Συγνωμη αλλα με 80 ευρω παραπανω περνεις και knox+κλειδωματα εδω περνεις μια απο τις καλυτερες εμπειριες σε android(cyanogenmod)

Giannis Charp

@Κώστας Βλαχάκης σε ευχαριστώ πολύ!Από την στραβωμάρα μου δεν είδα το link.
Το HSPA+ είναι τελικά το ίδιο γρήγορο με το 4G; Με ένα googlάρισμα που έκανα κάποια άρθρα λένε ότι οι ταχύτητες είναι ίδιες ενώ άλλα το αντίθετο.
Από εκεί και πέρα το κινητό έρχεται σε κατά την γνώμη μου προσιτή τιμή,ούτε τα 600αρια που μας συνήθισαν άλλες εταιρίες αλλά ούτε και τα 250-300άρια που μας δίνουν κάτι άλλες τελευταία.
Πιστεύω πως αν και πλαστικό και όχι μέταλλο όπως το Find 5 η ποιότητα πλαστικού θα είναι πολύ καλύτερη από άλλα κινητά.Εξάλλου αυτό που μας έχει δείξει μέχρι τώρα η Oppo είναι η ποιότητα και όχι τόσο η ποσότητα.
Το μέγεθός λίγο με τρομάζει και ίσως μέχρι ένα βαθμό ο επεξεργαστής.
Άντε με το καλό να έχουμε κάποια στιγμή κι ένα δικό μας hands-on να μας λυθούν οι απορίες 🙂

vkrd

Ακριβό. Οφείλει να παραμείνει στις χαμηλές τιμές. Ειδάλλως θα αγοράζουμε Samsung Sony& htc…

Giannis Charp

@vkrd νομίζω ότι κάνεις λάθος και μάλλον δεν γνωρίζεις τόσο την Oppo σαν εταιρία όσο και τα κινητά της.Το ότι είναι Κινέζικη δεν σημαίνει ότι δεν βγάζει ποιότητα η ότι παράγει με τον ίδιο τρόπο κινητά όπως οι άλλες Κινέζικες εταιρίες.
Ειδικά σε θέμα ποιότητας υλικών είναι πολύ καλύτερη από Samsung και Sony(άποψη μου πάντα). Για HTC δεν λέω κάτι καθώς δεν έχω καταφέρει ακόμη να πιάσω στα χέρια μου το One.

Tony Cool

Σε ποιότητα κατασκευής η oppo είναι ανώτερη απο όλες της εταιρείες, εκτος ισως απο τη nokia που χτυπιουνται στα ισια! Όμως επειδή εδω μιλάμε για κινητά και οχι για bluray που ειναι πασίγνωστη και την παίρνει να πουλάει τα μηχανάκια της… 1500€ έκαστο (!) για αυτο και εχει της τιμές της χαμηλά μεχρι να μεγαλώσει το μερίδιο της στην αγορά. Παράδειγμα το find 5,πιθανότατα το κορυφαίο fhd 5αρι smartphone και ξεκινάει απο τα 299€…τι άλλο να κάνει πια;

kougio

Για να το φέρουμε Ελλάδα πρέπει να περάσει και από τελωνείο?

Giannis Charp

@kougio από το επίσημο ευρωπαϊκό κατάστημα στο link που δίνει το άρθρο,δεν έχεις ούτε τελωνείο ούτε τίποτα.Το παραγγέλνεις κι έρχεται στο σπίτι σου με την εγγύηση του με όλα 🙂

kougio

@Giannis Charp οκ ευχαριστώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.