Teaser των OPPO R15 και R15 plus αποκαλύπτει full screen design με notch

R15, Teaser των OPPO R15 και R15 plus αποκαλύπτει full screen design με notch

Το πρώτο teaser της OPPO για τα νέα μοντέλα OPPO R15 και R15 Plus δημοσιεύτηκε λίγο πριν τα επίσημα αποκαλυπτήριά τους “παίζοντας” ουστιαστικά μόνο με τη full screen οθόνη τους και φυσικά την ύπαρξη notch.

Τουλάχιστον αυτά τα δύο στοιχεία τονίζει όπως βλέπουμε η μυστηριώδης φωτογραφία…

Το λανσάρισμα της νέας σειράς smartphones της OPPO αναμένετε να γίνει σύντομα στην Κίνα και μέχρι στιγμής οι υπόλοιπες προδιαγραφές των συσκευών παραμένουν άγνωστες. Ανεπίσημες πηγές αναφέρουν ότι το OPPO R15 θα ενσωματώνει το νέο Snapdragon 670 SoC της Qualcomm.

Παλαιότερη επίσης διαρροή αποκάλυψε την πλήρη εικόνα του νέου μοντέλου που θυμίζει αρκετά το iPhone X, τουλάχιστον η πρόσθια όψη του. Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα επιβεβαιωθεί αυτός ο σχεδιασμός, ο οποίος αποκαλύπτει και την dual κάμερα στο πίσω μέρος.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
felipos

Aaaaaaaaaaple εχμ εννοω oppo
Κατι σαν oople

Chris_BMW

Το οτι οι περισσότερες εταιριες μαζί με το notch σου πλασάρουν απο κάτω κ ένα περιθώριο με ξεπερνάει!!
Η Apple το έβαλε γιατι δεν είχε που άλλου να βάλει την κάμερα και τους λοιπούς αισθητήρες .Τωρα αυτό που βλέπω εδω αλλα κ σε πολλές άλλες εταιρίες με κάνει να πιστεύω οτι απλα θέλουν να αντιγράψουν το σχέδιο για κάποιο λόγο ο οποίος ειναι προφανής για εμένα ..
Εφόσον έχεις περιθώριο στο κάτω μέρος γιατι δεν το βάζεις στο πανω μέρος μαζί με τους αισθητήρες κ ολα καλα . Και πιο συμμετρική συσκευή θα έχεις και πανω απο ολα μια «δίκη σου» προσέγγιση του σχεδιασμού με όσο το δυνατών μικρότερα περιθώρια .

Μανώλης

έγινε της μόδας το σεμεδάκι!!! χαχαχα!!!!

James

Έχει αρχίσει να γίνεται εκνευριστικό αυτό το πράγμα. Και δεν έχει και νόημα, είναι μόνο για την αντιγραφή όπως λέει και ο Chris_bmw. Λες και τους είπε κανένας οτι μας άρεσε το notch και θέλαμε και εμείς.

ΝΙΚΟΣ

Χάλια το notch , αλλά ακόμη και έτσι αυτό δείχνει πιο ωραίο από το Χ. Αλλά γενικότερα αν πας σε bezel less design ή βρίσκεις τρόπο και το κάνεις όλο οθόνη ( μηδενική διαφοροποίηση ) ή αφήνεις πολύ μικρά συμμετρικά πλαίσια πάνω – κάτω και όλα οκ ( mate 10, νέο sony κλπ )

Λευτέρης -V-

Μπα…μάλλον είχαν πολλές τέτοιες οθόνες μια τις πούλησαν σε όλες τις εταιρείες αλλιώς δεν εξηγείται!!! Πάντως γαμάτο οποίος και αν το χρησιμοποιεί apple,oppo, zopo,asus μία χαρά και εννοείται δε μου καίγεται καρφί ποιος αντιγράφει ποιον από τη στιγμή που δεν είναι δική μου η πατέντα!!!!

I am

@Chris BMW πόσο πιο δίκιο έχεις. Λέω ακριβώς το ίδιο. Ότι χειρότερο νότα συσκευή με notch και περιθώριο από κάτω. Απόλυτο σκουπίδι και άσχημο καμιά σχέση με το μήλο

Karl

Επειδή έχετε κουρασει. Ο ΜΠΑΜΠΆΣ είναι ένας θέλετε δεν θέλετε.το Mi Mix. Που θα μιλήσετε και για αντιγραφές. Γτ η Apple από που είδε ρε κατσικοποδαροι?

VG

Mi Mix και τα μυαλά στα κάγκελα 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.