OPPO R15: Περισσότερα renders ενόψει του λανσαρίσματος

OPPO R15 renders, OPPO R15: Περισσότερα renders ενόψει του λανσαρίσματος

Νέα renders έδωσε στη δημοσιότητα η OPPO για το OPPO R15 που αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο. Ήδη έχουμε δει τον σχεδιασμό σε προηγούμενα renders, ενώ η συσκευή έχει κάνει την εμφάνισή της σε real-life εικόνες.

Στα νέα renders η συσκευή εμφανίζεται σε όλες τις χρωματικές επιλογές: Κόκκινο, Μπλε, Λευκό και Mirror Red. Η τελευταία χρωματική επιλογή πιθανότατα ανήκει στην έκδοση OPPO R15 Dream Mirror.

OPPO R15 renders, OPPO R15: Περισσότερα renders ενόψει του λανσαρίσματος

OPPO R15 renders, OPPO R15: Περισσότερα renders ενόψει του λανσαρίσματος

OPPO R15 renders, OPPO R15: Περισσότερα renders ενόψει του λανσαρίσματος

Τα bezels της νέας συσκευής είναι ιδιαίτερα λεπτά και έρχεται με notch στην οθόνη. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η αναλογία οθόνης – σώματος είναι 90%. Το περιθώρια στο πάνω μέρος και στα πλαϊνά έχουν μέγεθος 1,78 χιλιοστά. Η οθόνη σύμφωνα με την εταιρεία έχει μέγεθος 6,28 ίντσες και αναλογία 19:9 display.

Στο πίσω μέρος βρίσκεται η κάμερα σε οριζόντια διάταξη και ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος. Η κατασκευή της συσκευής είναι από μέταλλο και γυαλί.

Παρόλο που η OPPO δεν έχει επιβεβαιώσει όλα τα χαρακτηριστικά της συσκευής, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το OPPO R15 θα διαθέτει οθόνη 6,28 ιντσών ανάλυσης fullHD+ (2280 x 1080), RAM στα 6GB και αποθηκευτικό χώρο στα 128GB. Στην καρδιά του θα χτυπά πιθανότατα ο Snapdragon 660. Οι κάμερες στην πλάτη θα έχουν ανάλυση 16MP και 5MP. Η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 3.365mAh και θα είναι μη αποσπώμενη. Για λειτουργικό θα φορά το Android 8.1 Oreo με το ColorOS 5.0. Τέλος, όπως οι περισσότερες κινέζικες κατασκευάστριες, θα έρχεται με δυνατότητα διπλής SIM.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.