Oppo R15: Επίσημα στις 31 Μαρτίου

oppo r15 επίσημα 31 μαρτίου sony imx 519, Oppo R15: Επίσημα στις 31 Μαρτίου

Η Oppo έκανε γνωστό ότι η επίσημη παρουσίαση του R15 θα γίνει στις 31 Μαρτίου και έτσι μετά από πολλές ανεπίσημες αποκαλύψεις όπως teaser video και δείγματα από την κάμερα της συσκευής, φτάνουμε στην ημέρα που θα μάθουμε τα πάντα για το τι μας επιφυλάσσει.

Το Oppo R15 θα παρουσιαστεί μέσω τηλεοπτικού event και αναμένεται να παρουσιαστεί η κανονική έκδοση της συσκευής και η έκδοση R15 Dream Mirror, με ουσιαστικές διαφορές στο hardware. Πληροροφίες κάνουν λόγο πως το R15 θα “φοράει” τον επεξεργαστή της MediaTek Helio P60 χρονισμένο στα 2.0GHz, η μνήμη RAM θα είναι στα 6GB με 128GB αποθηκευτικό χώρο, θα “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo και θα διαθέτει μπαταρία 3.450mAh.

Η έκδοση R15 Dream Mirror θα διαθέτει τον Snapdragon 660 χρονισμένο στα 2.2GHz, η μνήμη RAM θα είναι και εδώ στα 6GB με 128GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ δεν αλλάζει η έκδοση του λειτουργικού συστήματος μιας και εδώ βρίσκουμε το Android 8.1 Oreo. Η μπαταρία της συσκευής είναι ελάχιστα μικρότερη στα 3.400mAh, ενώ και τα δύο θα διαθέτουν AMOLED οθόνη 6,28 ιντσών ανάλυσης FullHD+ στα 2280×1080 pixel, με τις κάμερες και των δύο εκδόσεων να βασίζονται στον αισθητήρα IMX519 της Sony. Επίσης, στις μέχρι τώρα “διαρροές” φαίνεται πως θα έχουμε άλλη μια συσκευή με notch στην οθόνη, η οποία θα έχει μικρά bezel.

Μένει να δούμε και επίσημα εαν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες έτσι ώστε να έχουμε μια πλήρη εικόνα για το νέο smartphone της Oppo.

oppo r15 επίσημα 31 μαρτίου sony imx 519, Oppo R15: Επίσημα στις 31 Μαρτίου

oppo r15 επίσημα 31 μαρτίου sony imx 519, Oppo R15: Επίσημα στις 31 Μαρτίου

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.