OPPO R17 Pro: Επίσημο με SD710, SuperVOOC, τριπλή κάμερα και in-display fingerprint scanner

OPPO R17 Pro, OPPO R17 Pro: Επίσημο με SD710, SuperVOOC, τριπλή κάμερα και in-display fingerprint scanner

To OPPO R17 Pro είναι το νέο smartphone της εταιρείας μετά το καινοτόμο OPPO Find X που έρχεται με πολλά ενδιαφέροντα high-end χαρακτηριστικά και λειτουργίες, όπως η τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος, η τεχνολογία SuperVOOC και ο in-display αισθητήρας.

Το νέο μοντέλο, σε αντίθεση με το Find X που ενσωμάτωνε SD845, τροφοδοτείται από το Snapdragon 710 SoC συνδυασμένο όμως με υψηλή RAM στα 8GB of RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου χωρίς δυνατότητα επέκτασης. Όσον αφορά στο πρόσθιο panel R17 Pro ενσωματώνει 6.4″ AMOLED οθόνη με διακριτικό notch (αντίστοιχο των μοντέλων F9/F9 Pro) και ανάλυση 1080×2340 pixels. Το panel προστατεύεται από Gorilla Glass 6 και σύμφωνα με την εταιρεία έχουμε να κάνουμε κι εδώ με πολύ υψηλό screen-to-body ratio, με την αναλογία να φτάνει στο εντυπωσιακό 91.5%.

Η selfie κάμερα που φιλοξενεί η εγκοπή έχει ανάλυση 25MP, διάφραγμα f/2.0 και AI χαρακτηριστικά, ενώ άξιο λόγου είναι επίσης το σύστημα τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Το R17 Pro ενσωματώνει 12 MP κάμερα με μεταβλητό διάφραγμα f/1.5 – f/2.4 που προσαρμόζεται ανάλογα με τις συνθήκες φωτός, αντίστοιχο του Galaxy Note 9, καθώς επίσης και OIS.

Επίσης, διαθέτει βοηθητική κάμερα 20 MP για λειτουργία πορτραίτου, ενώ η τρίτη κάμερα αφορά στην Time of Flight (TOF) 3D Sensing κάμερα που προσφέρει υψηλή ακρίβεια και μεγάλη ταχύτητα στην σάρωση της εικόνας. Έχουμε να κάνουμε λοιπόν με μία 3D κάμερα τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να αξιοποιηθεί σε αρκετές εφαρμογές όπως 3D mapping, αναγνώριση gestures, εφαρμογές AR, κ.α.

OPPO R17 Pro, OPPO R17 Pro: Επίσημο με SD710, SuperVOOC, τριπλή κάμερα και in-display fingerprint scanner

To OPPO R17 Pro ενσωματώνει μπαταρία 3700 mAh (2 x 1850mAh για την ακρίβεια), η οποία δύναται να φορτίσει έως το 40% μέσε σε 10 λεπτά μέσω φορτιστή 50W SuperVOOC, τεχνολογία ταχείας φόρτισης που συναντάμε και στο Find X Lamborghini Edition. Από το καλά εξοπλισμένο μοντέλο της OPPO δεν λείπει φυσικά όπως προαναφέραμε in-display fingerpring scanner για το ξεκλείδωμα της συσκευής.

Το νέο smartphone κοστίζει CNY 4,299, περίπου 625 δολάρια, και οι πωλήσεις του στην Κίνα θα ξεκινήσουν στα μέσα Οκτωβρίου. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τη διάθεσή του εκτός της χώρας.

OPPO R17 Pro, OPPO R17 Pro: Επίσημο με SD710, SuperVOOC, τριπλή κάμερα και in-display fingerprint scanner

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Θα έπρεπε η Apple να έχει του σχεδιαστές της oppo … μοναδικό τηλέφωνο μπράβο στην oppo

Μάνος

Εάν το άρθρο δεν είναι φήμη αλλά αληθινή είδηση (με τις αμετρητες φήμες που δημοσιεύει το techblog, ποτε δεν είσαι σίγουρος…), τότε πρόκειται για ένα κινητό έκπληξη που αγγίζει την τελειότητα. Δεν του λείπει τίποτα Από τα βασικά , είναι πανέμορφο και ενσωματώνει καινοτομίες αιχμής. Μπράβο στους Κινέζους!

JohnWave

Πανέμορφο (το καλύτερο notch που έχω δει), Αν η κάμερά του δοκιμαστεί και πιάσει την κορυφή (δύσκολο), θα μπω σε πειρασμό. Ο επεξεργαστής είναι ένα μειονέκτημα αλλά κυρίως για τους gamers.

Con

…. καλά, του λείπουν πολλά (σε αυτή την τιμή κ χωρίς sd845…. άντε sd835 στην χειρότερη!?!?) Δεν πας να χτυπηθείς με τους μεγαλύτερους(price range)! Η προσπάθεια παντως είναι αξιέπαινη. Σίγουρα η συσκευή θα δίνει σαφή αίσθηση ποιότητας, θα είναι καλοφτιαγμένη, στιβαρή κ θα έχει ψηλά τον πήχη στην εμπειρία χρήσης.. κ μάλλον κάπως έτσι περιμένω να μοιάζει το op6t που το περιμένω πως κ πως!

Φωτης

Πολύ καλο αλλα με αυτα τα χρηματα γιατι να μην παρεις ενα Note 8 ας πουμε ;;;ε;;;

Βασίλης

θα το πω παιδιά το πρώτο notch που μου άρεσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.