Oppo: Πούλησε 50 εκ. smartphones μέσα στο 2015

Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να παραπονιέται η Oppo για την οικονομική της πορεία κατά τη διάρκεια του 2015, καθώς κατάφερε να πουλήσει 50 εκατομμύρια smartphones. Τα Oppo R7, R7S και R7 Plus είναι εκείνα που συγκέντρωσαν συνολικά πωλήσεις 15 εκατομμυρίων συσκευών.

Η Oppo σημείωσε ότι τα μοντέλα εκείνα που κάνουν τις καλύτερες πωλήσεις είναι όσα κινούνται μεταξύ των τιμών 280 και 420 ευρώ. Αυτό προκύπτει από την αντιστοίχηση των Yuan σε ευρώ, σύμφωνα με την τρέχουσα ισοτιμία. Σε κάθε περίπτωση, οι αριθμοί και η συνολική οικονομική απόδοση της Oppo για το 2015 είναι πολλά υποσχόμενη για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον.

Για λόγους σύγκρισης με άλλους Κινέζους κατασκευαστές smartphones, αρκεί να αναφερθεί ότι η Xiaomi κατάφερε να σημειώσει πωλήσεις 70 εκατομμυρίων συσκευών κατά τη διάρκεια του 2015, η Meizu έκλεισε την χρονιά στις 20 εκατομμύρια πωλήσεις, ενώ η LeEco πούλησε το 2015 4 εκατομμύρια συσκευές. Η Huawei, η οποία είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο έκανε πωλήσεις 100 εκατομμυρίων smartphones μέσα στην χρονιά που πέρασε.

Τι γνώμη έχετε για τα smartphones των κατασκευαστών από την Κίνα και ιδιαίτερα τα Oppo;

Oppo, Oppo: Πούλησε 50 εκ. smartphones μέσα στο 2015

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
petros

γιατι η meizu ενω βγαζει καλες συσκευες εχει σχετικα λιγες πωλησεις

KostasB

Το καινούργιο το F1 πότε ξεκινάει να πωλείται ξέρουμε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.