Oukitel WP5000: Με Helio P25 SoC, 6GB RAM και πιστοποίηση IP68

Τα smartphones «ειδικών καταδρομών» έχουν αρχίσει και παίρνουν «σάρκα και οστά» hi-end συσκευών και αυτό μόνο ευχάριστο μπορεί να ακούγεται στα αυτιά του χρήστη. Ένα τέτοιο μοντέλο είναι το πανίσχυρο και κομψό Oukitel WP5000 με Helio P25 SoC, 6GB RAM και πολλά ακόμη…

Το WP5000 είναι ένα rugged smartphone με μεταλλικό σκελετό και πλαστικά μέρη στρατιωτικών προδιαγραφών για έξτρα αντοχή. Το νέο μοντέλο της Oukitel, που μας έχει συνηθίσει στο παρελθόν σε συσκευές με μπαταρίες που δημιουργούν αίσθηση με τη χωρητικότητά τους, έχει λάβει IP68 πιστοποίηση για να αντέχει σε νερό, λάσπη, υγρασία, πτώσεις και γενικά σε ακραίες θερμοκρασίες.

Oukitel WP5000, Oukitel WP5000: Με Helio P25 SoC, 6GB RAM και πιστοποίηση IP68

Και από άποψη αυτονομίας όμως και αυτό το μοντέλο δεν θα τα πάει καθόλου άσχημα εφόσον είναι εφοδιασμένο με μπαταρία 5000mAh, χωρητικότητα πολύ πάνω από το μέσο όρο.

Επιπρόσθετα, το ανθεκτικό smartphone έρχεται με οθόνη 5.7 ιντσών και αναλογία 18:9, ενώ στο εσωτερικό του κρύβεται το Helio P25 SoC οκτώ πυρήνων της MediaTek συνδυασμένο με 6GB RAM. Για αποθήκευση το Oukitel WP5000 διαθέτει 64GB εσωτερικής μνήμης με δυνατότητα επέκτασης και για τη λήψη φωτογραφιών dual κάμερα στο πίσω μέρος με τον κύριο αισθητήρα να φτάνει τα 16 megapixels.

Στο πίσω μέρος βρίσκεται επίσης ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος και το dual-LED, ενώ η selfie κάμερα αγγίζει τα 8 megapixels.

Oukitel WP5000, Oukitel WP5000: Με Helio P25 SoC, 6GB RAM και πιστοποίηση IP68

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το Oukitel WP5000 απευθύνεται σε εργάτες, κούριερ, λάτρεις του θάλασσας και γενικά χρήστες που αγαπούν τη δράση και την περιπέτεια. Ο τεχνικός εξοπλισμός του όμως αλλά και η άκρως ξεχωριστή εμφάνιση του με το συνδυασμό μετάλλου, rugged στοιχείων αλλά και των ελάχιστων bezels (όπως απαιτεί η τάση της εποχής), μπορεί εύκολα να κερδίσει και τον περισσότερο συμβατικό χρήστη που θέλει να ξεφύγει από τα τετριμμένα (εγκοπές στην οθόνη, τέλεια λείες επιφάνειες, κ.λπ.).

Oukitel WP5000, Oukitel WP5000: Με Helio P25 SoC, 6GB RAM και πιστοποίηση IP68

Περισσότερα στοιχεία για την τιμή και τη διάθεση του Oukitel WP5000 δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κλεανθης Νελτσενλης

Φαινεται καλυτερο απο πολλες ναυαρχιδες που θα κοστιζουν μαλλια της κεφαλης μου

Δημήτρης

Με p25, ότι άλλο και να του βάλουν δεν θα λειτουργεί τόσο ομαλά όσο ένα με sd

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Oukitel

Oukitel RT1 tablet: Έρχεται με αξιολογήσεις IP68 και IP69K και μπαταρία 10.000 mAh

H Oukitel, μια εταιρεία γνωστή για τα ανθεκτικά smartphones και τις βασικές συσκευές της, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του RT1, του πρώτου ανθεκτικού της tablet.

Smartphones Oukitel Oukitel smartphones

Oukitel C13 Pro: Ένας ακόμη κλώνος του iPhone X έρχεται τον Μάρτιο

Η Oukitel επεκτείνει διαρκώς τη συλλογή των smartphones της, κι αυτή τη φορά επέλεξε να προσθέσει ένα ακόμη μοντέλο στη σειρά “C”. Το νέο μοντέλο της εταιρείας ακούει στο όνομα Oukitel C13 Pro και είναι πολλά υποσχόμενο.

Smartphones Oukitel Oukitel WP5000 WP5000

Τα «βασανιστήρια» που περνάει το σκληροτράχηλο Oukitel WP5000 σε crash test video

Είδαμε το νέο rugged smartphone της Oukitel να περνάει με επιτυχία τις πρώτες δοκιμές αντοχής σε νερό, λάσπη και ακραίες θερμοκρασίες. Τώρα θα δούμε σε ένα ακόμη crash test video πώς τα πάει το Oukitel WP5000 σε πιο σκληρές αναμετρήσεις.

Smartphones Oukitel Oukitel WP5000 WP5000

Oukitel WP5000 vs σκληρό τεστ αντοχής σημειώσατε 1

Σας παρουσιάσαμε τις προδιαγραφές του νέου Oukitel WP5000, του πρώτου smartphone στρατιωτικών προδιαγραφών της εταιρείας με μεγάλη μπαταρία, και σας είπαμε τι μπορεί να κάνει. Τώρα θα σας αποδείξουμε ότι αυτά που λέμε όντως τα μπορεί.