techblogTV | Palm Centro

, techblogTV | Palm CentroMετά από μια μικρή περίοδο κάμψης, η Palm είναι και πάλι εδώ με δυο καταπληκτικές συσκευές smartphone. Ο λόγος για τα Palm Centro με οθόνη αφής και λειτουργικό σύστημα Palm και Palm Treo 500 με Windows Mobile 6. Και τα δύο μοντέλα χαρακτηρίζονται από το εξαιρετικό ντιζάιν και την χρήση υψηλής ποιότητας υλικών κατασκευής. Κυκλοφορούν ήδη στην ελληνική αγορά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και όπως θα ανακαλύψετε μέσα από το βίντεο που ακολουθεί (Centro) μας ενθουσίασαν και όχι άδικα.

Palm Centro
Μικρό, κομψό και ελαφρύ
Έγχρωμη οθόνη αφής και πλήρες πληκτρολόγιο
Μηνύματα κειμένου με προβολή τύπου chat
Αποθηκεύει ονόματα, αριθμούς, ραντεβού, σημειώσεις, εργασίες
Πρόσβαση σε διευθύνσεις όπως MySpase, Yahoo, Flickr και YouTube
Χάρτες Google
Κάμερα 1,3 Megapixels με δυνατότητα Video
Pocket Tunes MP3 player
Λειτουργικό Palm OS από την ACCESS software

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasosvel

ωραία συσκευή αλλά πιστύω οτι είναι πολύ πισω και από τα htc και από τα blackberry σε πολλούς τομείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Palm

Bud Pro: Το νέο ζευγάρι ακουστικών TWS από την Palm

Η νέα κυκλοφορία της Palm είναι τα wireless ακουστικά Palm Buds Pro που προσφέρουν εφαρμογή μέσα στο αυτί ANC με τρία μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό και περισσότερες από 24 ώρες ακρόασης με τη θήκη φόρτισης.

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Reviews Android Smartphones Smartphones TechblogTV

Vodafone Smart 4G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Vodafone Smart 4G με οθόνη αφής 4.5 ίντσες LCD IPS ανάλυσης qHD 960×540 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel, Android 4.2 Jelly Bean και φυσικά 4G! Το Smart 4G κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στην αγορά από τη Vodafone με τιμή […]

Reviews Android Android Tablets featuredtv

LG G Pad 8.3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το tablet LG G Pad 8.3 με οθόνη αφής 8.3 ιντσών LCD IPS ανάλυσης Full HD+ 1920×1200 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 χρονισμένο στο 1.7GHz και μνήμη RAM 2GB. Το G Pad 8.3 τρέχει Android 4.2.2 Jelly Bean, έχει κάμερα 5 Megapixel και δεύτερη μπροστινή 1.3 Megapixel, […]