Πατέντα της Samsung για dual-display smartphone παρόμοιο με το Surface Duo

, Πατέντα της Samsung για dual-display smartphone παρόμοιο με το Surface Duo

Η Microsoft στο Surface Event 2019 τον προηγούμενο μήνα, παρουσίασε το πρώτο της dual-display smartphone το οποίο ακούει στο όνομα Surface Duo. Η Samsung φαίνεται πως θέλει να “κονταροχτυπηθεί” με την Microsoft καθώς κατέθεσε πατέντα η οποία αναφέρεται σε ένα παρόμοιο smartphone με δύο οθόνες. Η πατέντα της Samsung κατατέθηκε στο United States Patent and Trademark Office (USPTO) το 2013 ωστόσο πριν έναν μήνα έλαβε την πιστοποίηση για το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της.

, Πατέντα της Samsung για dual-display smartphone παρόμοιο με το Surface Duo

Το τηλέφωνο που βλέπουμε στις φωτογραφίες, έχει δύο οθόνες και ίσως η Samsung καταφέρει να αναπτύξει ένα καλύτερο προϊόν καθώς έχει ήδη γνώσεις πάνω στην ανάπτυξη λογισμικού για ένα διαφορετικό smartphone το οποίο φυσικά είναι το Galaxy Fold.

Δυστυχώς, οι φωτογραφίες της πατέντας δεν μας δείχνουν κάτι περισσότερο εκτός από το front panel του smartphone. Περισσότερες πληροφορίες για την συσκευή αυτή δεν υπάρχουν, ίσως η Samsung κυκλοφορήσει κάτι το επόμενο διάστημα αυτό όμως δεν μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα καθώς είναι μία πατέντα η οποία ίσως δεν υλοποιηθεί ποτέ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.