Φήμες για κυκλοφορία Phablet μεσα στο 2014 από την Motorola

Τον περασμένο Οκτώβριο κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Motorola δούλευε σε ένα Phablet 6.3 ιντσών με την κωδική ονομασία Xplay. Πηγή η οποία έχει αποδειχθεί αρκετά αξιόπιστη στο παρελθόν όσον αφορά στις διαρροές από την Motorola, τώρα αποκαλύπτει ότι η Motorola θα κυκλοφορήσει το πρώτο της Phablet το τρίτο τρίμηνο του 2014.

Χωρίς να γίνεται συγκεκριμένη αναφορά στο όνομα Xplay ούτε συγκεκριμένο σχόλιο για το μέγεθος της συσκευής, το Xplay θα διεκδικήσει από το 6.4 ιντσών Sony Xperia Z Ultra, τον τίτλο για το τηλέφωνο με την μεγαλύτερη οθόνη στον κόσμο.

Παρόλο που η Motorola δεν έχει κυκλοφορήσει κανένα Phablet, είχε κυκλοφορήσει ένα κινητό με οθόνη μεγαλύτερη από το κανονικό, για εκείνη την εποχή, το Motorola DROID X το 2010 με οθόνη 4.3 ιντσών. Σήμερα μια οθόνη 4.3 ιντσών θεωρείται, θα λέγαμε, μικρή, ενώ η οθόνη του Samsung Galaxy S5 προσεγγίζει, με τα σημερινά δεδομένα, τον μέσο όρο.

, Φήμες για κυκλοφορία Phablet μεσα στο 2014 από την Motorola

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τομ

Εγω περιμενω το νεο smartphone flagship της motorola παντως ισως περισσοτερο απο ολα τα αλλα καθως η εταιρια με εχει εντυπωσιασει με το ποσο καλα κινητα βγαζει και ποσο προσεχει τα προιοντα της. Λιγες συσκευες πολυ προσεγμενες με εμφαση στην εμπειρια χρησης στην εμφανιση και στην ποιοτητα.

Να ερθει και στην Ελλαδα το νεο flagship οτνα βγει με το καλο και οι πιθανοτητες να το προτιμησω εναντι των γνωστων galaxy htc one lg g3 κλπ ειναι μεγαλες

Panagiotis GP

Πραγματικά δεν το συζητάω καθόλου αν και φαν των WP τον τελευταίο χρόνο, πως εάν έπαιρνα android θα περίμενα και εγώ ναυαρχίδα από την MOTO. Πραγματικά λατρεύω την ποιότητα και την εμπειρία χρήσης της Motorola. Είναι μοναδική για όσους την έχουν..ζήσει.

Τομ

Η Motorola εχει ταυτοτητα. Με τον ιδιο τροπο που εχει ταυτοτητα η nokia και η apple. Οι αλλες οσο και αν βγαζουν συσκευαρες πανε λιγο με τις τασεις. Με καπως εξαιρεση την HTC η οποια προσπαθει να δωσει πραγματα αλλα δεν τα πολυ καταφερνει (δηλαδη οι καινοτομιας στην καμερα ειναι αποτυχια και τα πολυ ωραια ηχεια ειναι καπως αδιαφορα και τρωνε πολυ χωρο). Sony LG και samsung απλα πετανε features και speccs. Οσο και αν συμπαθω την samsung και την sony δυστυχως αυτο κανουν και αυτες.

H motorola απο την αλλη δινει κατι ολοκληρωμενο που στα χαρτια μπορει να μην πειθει, αλλα στην ουσια το κανει και με το παραπανω (τα παραδειγματα πολλα, ομορφη εμφανιση, ομαλο και σχεδον stock UI, ωραιες τιμες, προσοχη στην διαρκεια μπαταριας και παλι χωρις απλα να πεταει περισσοτερ mah αλλα κανοντας συγκεκριμενα πραγματα προς αυτη την κατευθυνση κοκ)

Χρηστος

@Toμ +1

Manos

LG για μένα είναι η καλύτερη εταιρεια, μονο στις αναβαθμίσεις δεν τα παει Κάλα άλλα όλα τα αλλά σε ολά τις σχεδόν τα κινητά είναι σουπερ(συμφώνα με την κατηγόρια π ανήκει το καθένα). Επιπλέον, καλυτερο σέρβις απο της LG δεν έχει παιδια, και εκεί είναι π οι λοιπές εταιρίες υστερούν παρα πολύ σε σχέση με την LG. Φιλικά παντα! 😛

Sott

Η Motorola, Nokia, όπως και άλλες εταιρίες την είχαν πατήσει και χάσανε το παιχνίδι λόγο της επανάστασης του Android. Διότι είχαν τα δικά τους λειτουργικά. Μόνο η Apple συνεχίζει δυνατά ακόμη. Η Motorola γρήγορα θα ανέβει πάλι.. Λίγο χλωμό το βλέπω για τη Nokia αν δεν μπει δυναμικά στα Android.
Anyway.. Οι εξελίξεις τρέχουν συνέχεια και δω ήμαστε να τις βλέπουμε.

andrew

ενενα μου αρεσει γιατι η motorola ξεπροβαλει απο το πουθενα και φερνει πολυ ωρεα μηχανακια σε καηλ τιμη

Δημήτρης Κ.

Άμα την παραλάβει η lenovo διόλου απίθανο να φτιάξει smartphone με μεγάλο ιντσάζ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.