Phillips W9588, Clamshell κινητό με 2 οθόνες

Δεν είναι μόνο η Samsung που προσπαθεί να επαναφέρει τη μόδα των clamshell κινητών, στην εποχή και στα πρότυπα των smartphones με οθόνη αφής. Η Phillips κυκλοφόρησε μία συσκευή τύπου clamshell, με δύο οθόνες, μία στην εξωτερική πλευρά του κινητού και μία στην εσωτερική. Με αυτό τον τρόπο πάντρεψε το clamshell σχεδιασμό, με αυτό του τυπικού σχεδιασμού ενός σημερινού smartphone.

Τα υλικά που χρησιμοποίησε στην κατασκευή είναι εξαιρετικής αντοχής, αλουμίνιο και ανοξείδωτο χάλυβα. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Phillips W9588 είναι 2 οθόνες αφής 3.5 ιντσών με ανάλυση FWVGA (854×480 pixels), τετραπύρηνο επεξεργαστή MTK6589 χρονισμένο στο 1.2 GHz, 1 GB μνήμη RAM, 4 GB μνήμη ROM και φυσικά δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD.

H Phillips κατάφερε στο W9588 να χωρέσει και μία κύρια κάμερα των 8 Megapixel και μπαταρία 2.400 mAh. Τέλος θα είναι διαθέσιμο σε 2 χρώματα, μαύρο και χρυσό ενώ η τιμή του, που βρίσκεται σε ασυνήθιστα υψηλά επίπεδα φτάνοντας τα 854 δολάρια.

Phillips W9588, Phillips W9588, Clamshell κινητό με 2 οθόνες

Phillips W9588, Phillips W9588, Clamshell κινητό με 2 οθόνες

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tech21man

Κανονικα ασχολιαστο. Δεν ηξερα καν οτι υπαρχει ακομη σαν εταιρεια κατασκευης κινητων.

Μαρεσουν τα clamshell πραγματικα, οταν ειναι βολικα σε μεγεθος. Αυτο τωρα…

john2

Αψυχολόγητες κινήσεις από τη philips, εκτός αν σε άλλες αγορές οι ανάγκες και τα γούστα είναι τόσο διαφορετικά από τα δικά μας.

enigma

H funai δεν έχει εξαγοράσει το τμήμα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών μιας και η phillips θα επικεντρωθεί στα ιατρικά μηχανήματα;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear IFA 2023 Philips

Philips Hue: Παρουσιάζει τις νέες κάμερες ασφαλείας [IFA 2023]

H Philips Hue ανακοίνωσε πως λανσάρει νέα προϊόντα ασφαλείας, τα περισσότερα από τα οποία θα είναι διαθέσιμα αυτό το φθινόπωρο.

Gear Philips

Philips: Δημιούργησε 1440p monitor με προσαρτημένη οθόνη E-ink

Η Philips κατασκεύασε ένα 1440p monitor με μια ξεχωριστή οθόνη E-ink προσαρτημένη στο πλάι, επιτρέποντας έτσι πολλές δραστηριότητες.

Business Philips

Philips: “Μαχαίρι” στα bonus ανώτερων στελεχών για το 2022

Την απόφαση να μη δοθεί bonus στα ανώτατα μέλη της διοίκησης έλαβε η Philips μετά την “βουτιά” 70% στην αγοραία αξία της εταιρείας.

Smartphones Philips

Philips: Καταργεί 6.000 θέσεις εργασίας

Η Philips ακολουθώντας το “κύμα” των απολύσεων, προχωρά στην κατάργηση 6.000 θέσεων εργασίας μέχρι το 2025 έπειτα από απώλειες που συνδέονται με την ανάκληση ελαττωματικών αναπνευστήρων.