Πρώτη η κάμερα του Galaxy S5, τελευταία του HTC One M8 [PhoneArena test]

Τα παιδιά από το PhoneArena πραγματοποίησαν ένα εξονυχιστικό review στις κάμερες των smartphones που μας απασχολούν περισσότερο αυτή την περίοδο (απουσιάζει το Xperia Z2 και τα Lumia) και κατέληξαν ότι το Samsung Galaxy S5 είναι πρώτο και το HTC One M8 τελευταίο. Σημαντικές οι “διακρίσεις” της κάμερας 13 Megapixel του Huawei Ascend P7.

Διαβάστε αναλυτικά βήμα-βήμα τη δοκιμή και τις παρατηρήσεις του PhoneArena εδώ.

, Πρώτη η κάμερα του Galaxy S5, τελευταία του HTC One M8 [PhoneArena test]

, Πρώτη η κάμερα του Galaxy S5, τελευταία του HTC One M8 [PhoneArena test]

, Πρώτη η κάμερα του Galaxy S5, τελευταία του HTC One M8 [PhoneArena test]

, Πρώτη η κάμερα του Galaxy S5, τελευταία του HTC One M8 [PhoneArena test]

, Πρώτη η κάμερα του Galaxy S5, τελευταία του HTC One M8 [PhoneArena test]

, Πρώτη η κάμερα του Galaxy S5, τελευταία του HTC One M8 [PhoneArena test]

, Πρώτη η κάμερα του Galaxy S5, τελευταία του HTC One M8 [PhoneArena test]

, Πρώτη η κάμερα του Galaxy S5, τελευταία του HTC One M8 [PhoneArena test]

Κάντε κλικ πάνω στον πίνακα για μεγέθυνση.
, Πρώτη η κάμερα του Galaxy S5, τελευταία του HTC One M8 [PhoneArena test]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

50 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
diezel vh4

Που ειναι ρε παιδια τα lumia?!

Τάσος

Πότε θα καταλάβουν όλοι ότι η Samsung θα είναι πάντα μπροστά.?

Αντώνης Μαρίνος

Επειδή βγάζει μάτι αυτό το “2” στο panorama, έβγαλα μόλις τώρα μια εσωτερική panorama για να δω αν όντως είναι “unusable”. Προφανώς και δεν ισχύει κάτι τέτοιο, μια χαρά φωτογραφία (με τεχνητό φωτισμό κιόλας) βγήκε, την έκανα zoom στο PC για να δω artifacts ή noise, όλα μια χαρά. Δεν έχω βέβαια τα άλλα κινητά πρόχειρα για να τσεκάρω, αλλά 2 ? ΔΥΟ ?!?!? Μπορώ να φανταστώ μόνο ένα λόγο για να πάρει τόοοοοσο χαμηλή βαθμολογία το G2 (ή μάλλον δύο, μπορεί να είχε πρόβλημα το συγκεκριμένο G2 ή το software)…

Κωστας

Ξεχάσανε το Lumia 1520 και 1020 να τα φάει ολα..

Λευτέρης

Πώς γίνεται το 5s να βγάζει καλύτερο βίντεο αφού το gs5 βγάζει και 4Κ?

techblogakias

Από τη στιγμή που συγκρίνουν τα τελευταία μοντέλα κάθε εταιρίας γιατί δεν έχουν βάλει το ζ2 και έχουν το ζ1..?

Μιχαλης

Ίδια κάμερα εχει το z1 με το z2 . Πάντως αμα είχε το htc one m8 μια πιο καλή κάμερα δεν θα σκεφτομουνα κανένα άλλο κινητο

JohnWave

Ενδιαφέρονται τα αποτελέσματα αν δεν κρύβουν χρήμα εταιριών από πίσω. Αν είναι αξιόπιστα τότε μπράβο στη Samsung που συνεχίζει να βάζει πολύ καλές κάμερες , μπράβο στη Huawei που έχει βάλει τόσο καλή κάμερα στο P7 ( για τις φωτό και όχι για το video recording ) και κρίμα για την HTC που συνεχίζει να υστερεί σε αυτό το κομμάτι. Πάντως κανείς δεν μπορεί νομίζω να αμφισβητήσει ότι την πρωτοπορία στο θέμα “κάμερα” την έχει η Nokia. Aν ήθελα κινητό με ατού την κάμερα παραμερίζοντας όλα τα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά και λογισμικά , τότε θα έπαιρνα το 1020.

Nio

Πρώτον λείπουν κινητά. Κατά λάθος μάλλον. Και δεύτερον το G2 έχει την 4.2

nikos

Προφανώς και το xperia z1 δεν έχει ίδια κάμερα με το z2!Έχουμε πει ότι τα mp δεν κάνουν την κάμερα…υπάρχουν και συγκριτικα βίντεο στο youtube!Οπότε εφόσον το z1 έχει ήδη μια κάμερα πολύ κοντα σε αυτή του sgs5 το z2 θα έχει σίγουρα ισάξια αν όχι καλύτερη!Τώρα γιατί δεν χρησιμοποιούν τα lumia είναι προφανές,γιατί τότε πολύ απλά δεν θα χρειαζόταν να κάνουνε το test,το 1020 τα σκίζει όλα!Εφόσον όμως δεν χρησιμοποιούν τις κορυφαίες συσκευές τις κάθε εταιρίας η σύγκριση δεν έχει καμία ουσία πέρα από το να χαρούν τα sammy fan boys(δεν εννοώ φυσικά ότι το s5 δεν έχει καλύτερη κάμερα αλλά υπάρχουν και καλύτερα 100%,για αυτό μην πέσετε να με φάτε!)Επίσης συγχαρητήρια στην huawei για την κάμερά της πραγματικά δεν το περίμενα γιατί πάντα υστερούσε σε αυτόν τον τομέα.Προσωπικά πιστεύω ότι και το g3 θα έχει εξαιρετική κάμερα!

mitsos

Για το s5 δεν ξερω αφου δεν το επιασα. Για το m8 ειμαι σιγουρος γιατι εχω εβα χρονο το one. Ενα απο τα παραπονα που εχω (κεραια wifi,σερβις,μπαταρια, δυσχρηστο κάτω μέρος λογω ηχείου, εξωτερική μνημη)ειναι η κσμερα. Αυτη η htc απο πρωτοπορος θα κλεισει.Δυστυχως.

john

Εχω το s5 το εχω κανει τεστ με παρα πολλα αλλα κινητα ειναι τουλαχιστον 2 χρονια ποιο μπροστα απο τα αλλα και οχι μονο στην καμερα…

andophon

Και εγώ έχω επιφύλαξη για το m8. Φτωχή η κάμερα για τέτοιο επίπεδα .Και με αυτά που διαβάζω για προβληματικη πρώτη φουρνια z2 σε οθόνη και 4κ βίντεο με υπερθερμανση ,σκέφτομαι το τουμπανο note3 που ενα χρόνο μετά, τα σκίζει όλα και φτηνηνε κι άλλο.

antrea

@Μιχάλης τι είναι αυτά που λες παιδάκι μου. Κάμερα ζ1 και Ζ2 δεν έχουν καμία σχέση.

John

Πάντως βλέπουμε παιδιά οτί τα πολλά MP δεν έχουν σημασία καθώς το 5S με μόνο 8MP Κοντράρει ανταγωνισμό με 13MP και άνω ! Επίσης λοίπουν τα Lumia . Του 920-925 η κάμερα απλά δεν υπάρχουν (δοκιμασμένα) , αντίθετα η ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ του 1020 σκέτη απογοήτευση για ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ , ούτε χρώματα , ούτε αρκέτα Sharped (δοκιμασένη επίσης) . Φυσικά αποψή μου!

Johnny

Το Nokia Lumia 1020 δε συγκρίνεται ούτε με s5 ούτε με z2 ούτε με κανένα άλλο κινητό (στον τομέα της κάμερας).

Υ.Γ. Οι κάμερες του z1 και του z2 δεν είναι οι ίδιες (επειδή κάτι ειπώθηκε σχετικά με αυτό πιο πάνω το ξεκαθαρίζω)

Sot11

Οταν λείπουν z2 και Lumia σκόπιμα απο την σύγκριση, τότε ειναι λογικό να βγαίνει πρώτο το s5…

nikos

@Johnny +1, αυτό ακριβώς είπα και εγώ.

giannaras

Πρώην κάτοχος note3 και τώρα s5 η κάμερα είναι καλύτερη αλλά το βράδυ μικρή διαφορά βέβαια το έχω 4 μέρες Αλλά το s5 σε σχέση με το note3 Είναι πιο γρήγορο

dimitrisdim14

NOKIA LUMIA 1020 Rules 📷 …

Mimis

Παιδιά, τα Mp δεν σημαίνουν τίποτα, και δεν ισχύει ο νόμος “όσο περισσότερα, τόσο καλύτερα”
Αν δε μεγαλώσει το μέγεθος του αισθητήρα φωτός, το μόνο που γίνεται είναι να στριμώξεις τα pixels, για να χωρέσουν.
Αυτό σημαίνει μικρότερα pixels, περισσότερος θόρυβος ανα pixel και ουσιαστικά, καμιά μεγαλη διαφορά.
Μεγάλη διαφορά κάνει το ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, του κάθε κινητού, στο τελικό αποτέλεσμα.
(Και δε μιλάμε για τη gallery, φυσικά..)
Αυτό, και η ποιότητα/τεχνική υλοποίηση φακού είναι που θα καθορίσουν το πόσο καλη θα είναι μια φωτογραφία.
Προσωπικά, δεν τραβάω φώτο με το κινητό, οπότε δε με απασχολεί το θέμα κάμερα, απλά αναφορικά το λέω.
Όποιος έχει να προσθέσει κάτι, ευπρόσδεκτος!

Βασιλης

ακομα και το lumia 925 ειναι πολυ καλυτερο απο μερικα ..για το 1020 δε το συζητω καν

Βασιλης

οπως htc one και G2

Τάσος

Το 1020 είναι σκοπίμως εξω ρε παιδιά γιατί δεν θα είχε ενδιαφέρον καν,θα έβγαινε χαλαρά πρωτο…πάντως το galaxy s5 για να είμαι ειλικρινης,το πήρε συνεργάτης στη δουλεια και είναι παρα πολύ καλό σε φωτο και βίντεο που είδα λιγα..και γενικά μη τρελαινεστε,εκτός και αν έχετε τρέλα με τις φωτο και τα βίντεο,οποίο και να πάρετε,απο τα παραπανω κινητά
δεν θα απογοητευτειτε 😉

Τομ

Καλα το λουμια θα τα παταει ολα λογικα αλλα απο τα υπολοιπα το βρισκω πολυ φυσικο να ειναι το S5 πρωτο. Το κινητο το εχω “παιξει” πολλες φορες και σε οθονη και καμερα δεν υπαρχει αντιπαλος. Σχεδιαστικα και σε ταχυτητα σιγουρα υπαρχουν το ιδιο καλοι και καλυτεροι. Το G3 ειναι πανεμορφο πχ απο τις εικονες που ειδα σε αλλο θεμα και χωρις να ειναι μεταλλικο. Ειναι κομψο απλο και ομορφο. Η samsung καπου το χαλαει. Αλλα συνολικα και παλι ειναι το κινητο που τικαρει τα περισσοτερα κουτια αν καποιος ψαχνει οτι πιο ολοκληρωμενο υπαρχει. Και επισης δεν ειναι και ασχημο. Λιγο πιο μεγαλο απο οτι θα ηθελα αλλα οχι ασχημο.

Ξαναλεω σε camera και οθονη το S5 ειναι μπομπα. Βελτιωμενη το UI και η ταχυτητα του UI.

Μιχαλης

Συγνώμη τότε . Νομίζω οτι κάτι είχα ακούσει σε ενα βίντεο απο διάσημο σίτε οτι έχουν ή ιδιες ή του z2 ειναι ελάχιστα καλύτερη . Δεν θυμάμαι

Σπύρος

Δεν θα σχολιάσω τίποτα πέρα από αυτό που ο ίδιος διαπιστώνω. Το Xperia είναι μακράν το καλύτερο κινητό στην κατηγορία indoor.

χρηστος σαμ

το g2 προτελευταιο? θα μας τρελανουν εκει στο phonearena?
η αληθεια ειναι οντως οτι το galaxy εχει εξαιρετικη καμερα,το πηρε ο αδερφος μου.Σιγουρα ανωτερη του δικου μου g2,αλλα οχι οσο δειχνουν τα συγκριτικα

Υ.Γ.
Πεφτει λιγο θαψιμο για την lg απο τα ξενα sites ή ειναι η ιδεα μου?

Tom

Μπα δεν νομιζω χρηστο σαμ. Το οτι κατι ειναι χειοτερο απο κατι αλλο δεν σημαινει οτι δεν ειναι εξαιρετικο. Πλεον ακομα και η χειροτερη high end καμερα ειναι πολυ καλη. Και του G2 περυσι ηταν απο τις καλυτερες. Τωρα βγηκαν κι αλλα κινητα και εχουν καλυτερες. Ελαφρως παντα ετσι. Η LG πριν το G2 δεν ειχε καλη καμερα. Με το G2 εκανε τεραστιο βημα αλλα μην περιμενουμε να τους παταει και ολους απο την μια μερα στην αλλη. Εχω δει συγκρητικες φωτο. Apple και samsung το κατεχουν πιο πολυ το αθλημα. Σε χρωματα κυριως.

Τρελη εκπληξη το huawei ετσι; Δεν το περιμενα. Δυνατοι οι κινεζοι. Σε ολα

νικpi

Παιδια το σ5 εχει πιο κατεργασμενες φωτο απο το ζ2 ενω το σονυ πιο φυσικες κ ειναι περιπου στο ιδιο επιπεδο.Νυχτερινες κατι αντιστοιχο αλλα στο ζ2 περνα μεγαλυτερο ευρος φωτος.
Στο βιντεο λιγο καλυτερο το σ5 παλι με πιο τεχνιτο τροπο απεικονησης απο οτι το σονυ αλλα ο ιαπωνας εχει φοβερο refocus κ σταθεροτητα.
Aυτα τσεκαρισμενα…

Jack

Αλλά λενε στο photo bucket παίδες μην ψαρώνετε.. Δες τε τα contest τους.

tiamat

πω πω ρε παιδια δε μπορω να ακουω τον καθενα να πεταει οτι του κατεβει απο το μυαλο του για το 1020. σε τετοια θεματα δε χωρανε υποκειμενικοτητες αλλα αληθινα tests και benchmarks.
λενε λοιπον καποιοι οτι δε βαλανε εσκεμμενα το 1020 για να εχει καποιο ενδιαφερον το τεστ μπλα..μπλα….
εγινε ρε μαγκες συγκριση απο ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΕΙΔΙΚΟ για τις αξιολογησεις φωτογραφικων μηχανων (το DxOMark) και βγαλανε με τη σειρα ως καλυτερα :

1) xperia z2
2) pureview 808
3) xperia z1
4) iphone 5s
5) galaxy s4 (το galaxy s5 και zoom δεν συμμετειχαν στην αναμετρηση)
6) lumia 1020
7) lumia 925

οποτε τι λετε μετα εσεις τα nokia fanboys ….
#6 ειναι!

Tom

Tiamat link η πως να το ψαξουμε;

tiamat

βρε tom!!θα σου βαλω απουσια! ,τι λινκ?? εδω ο βλαχακης το’χε πρωτο θεμα και επαιζε στο techblog πριν κανα μηνα..

nikos

@Tiamat μια χαρα ξερουμε αυτη τη δηθεν συγκριση ομως επειδη εχω πιασει και ζ1 και1020 στα χερια μου σου λεω πως πολυ απλα το 1020 ειναι ετη φωτος μπροστα απο οτιδηποτε αλλο!Η γελιοτητα αυτης της συγκρισης μπορει αλλωστε να γινει εμφανης απο τις θεσεις που κατεχουν τα s4 & iphone 5s τα οποια ειναι πιο πανω απο το 1020 ενω και ο πιο απλος χρηστης με την πρωτη ματια μπορει να καταλαβει πιο ειναι καλυτερο!Το μονο που μπορω να δεχτω ως ανωτερο ειναι το 808 γιατι αν και εχουν ακριβως την ιδια καμερα ο αλγοριθμος στον οποιο ειναι γραμμενος ειναι. κομμενος και ραμενος στο symbian που ομως δεν υπαρχει πια…

Τομ

Ναι ρε συ οντως για αυτο κατι μου θυμιζε.

Savvas

Που ειναι το note 3 οεο?!Κατοχος του προαναφεροντος κινητου, μπορω να πω οτι την μερα βγαινουν πολυ ωραιες φωτογραφιες με φοβερη αναλυση αλλα οι νυχτερινες ληψεις η αληθεια ειναι πως υστερουν πολυ.Οπως και να χει πιστευω πως αξιζε με κλειστα τα ματια μια θεση στην συγκεκριμενη λιστα!

γιωργος

@Tiamat εχεις δει βιντεο μεταματια σου 1020 η φωτο σε συγκριση με καποιο απο τα παραπανω?
αμα δεις θα καταλαβεις…

Γιάννης

Ο tiamat έχει δίκιο , τo 1020 πήρε πολύ χαμηλή βαθμολογία για τα video και γι΄αυτό έπεσε θέσεις…

https://www.dxomark.com/Mobiles/Nokia-Lumia-1020-overview-Has-the-best-got-better

Μου αρέσει που όλοι έγιναν ειδικοί αλλά δεν διαβάζουν και τα συγκριτικά μπας και μάθουν και 2 πράγματα.

tiamat

δε θελετε να καταλαβετε μαλλον. οκ φανμποισμος πανω απ’ολα… απλα για τελευταια φορα να ξαναπω οτι σε τετοια θεματα σημασια δεν εχει τι λεω εγω η’ εσεις αλλα οι ειδικοι, και πιο ειδικοι απο DxOMark πολυ απλα δεν υπαρχουν στο χωρο της φωτογραφιας .

aggelos

Εαν ειναι αξιοπιστα τα αποτελεσματα …
Σκεφτηκα πως ΑΝ αφαιρεσουμε απο την βαθμολογια ΜΟΝΟ το — PANORAMA —
ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ παραμενοντας φυσικα οι υπολοιποι βαθμολογια
… εχουμε … ΒΑΘΜΟΙ
1ο XPERIA Ζ1 47.00
2ο Iphone 5s 46.50
3o Samsung S5 46.00
4o HUAWEI P7 45.00
4o OPPO FIND 45.00
5o LG – G2 44.00
6o HTC 33.00
….
KAI ΧΩΡΙΣ TA …. XPERIA Z2 — NOKIA 1020 — NOKIA 808 —

panos

@tiamat εκει στο DxOMark δεν ξερουν τι τους γινετε…. εγω εχω ενα 3110 και τραβαει καλυτερα και απο nikon d800….

νικ

Ρε φιλε@ τιαματ ταχουμε ξαναπει.αυτην την ερευνα τη γνωριζουμε ολοι που επικαλεισε.
Αλλα πραγματα συγκριναν οι ανθρωποι οχι αποτελεσματα φωτο κ video με δειγματα..

J

Εγώ εδώ δεν βλέπω καμία υπεροχή P7vsG2 https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=2&idPhone1=6033&idPhone2=6124&idPhone3=5543

nikos

@Tiamat αυτα περι φανμποισμου εκει που σε περνουνε,εγω δεν εχω καν lumia πλεον,οποτε εισαι ακυρος.Τωρα οσο αφορα το Τεστ σου ειπε και ενας φιλος πιο πανω οτι αλλα πραγματα συγκρινουν!Αν εσυ πιστευεις οτι το galaxy s4&iphone 5s εχουν καλυτερη καμερα απο το 1020(γελαμε εδω) τοτε εσυ εισαι το fanboy!

dimitrisdim14

@tiamat Όλα τα κινητά έχουν φοβερή κάμερα …μεχρι να πιάσεις ένα 1020 … Raw φωτογραφία στα 45megabyte και άντε γεια …!

Αποστόλης Ρόδος

H θλίψη έρχεται στην HTC … “Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού” … και εκεί η ΣΟΦΙΑ είναι απούσα εντελως.

κωστας

@Γιαννης εισαι γνωστος εξυπνακιας κ ασχετος εδω …αυτο που μας εδειξες ειναι πριν βελτιωθει το 1020 με την black κ ερχεται κ νεα βελτιωση αλγοριθμων με τη cyan κρατα το για τον εαυτο σου να πεισεις το κομπλεξ σου..πολλα site μεγαλα εχουν αποδειξη την ανωτεροτητα του lumia κατεπαναληψη μεχρι που σταματησανε πλεον νατη συγκρινουν με αλλα ειναι ανουσιο αλλα κ εταιριες παρομοιες με αυτη που λες -ψαχνω να το βρω- που το βαζουν πρωτο cameraphone με διαφορα.
ΕΧΩ το νοτε 3 που εχει καλο βιντεο κ ενα 1020.δες πρωτα ενα βιντεο ΕΣΥ σε μια οθονη υπολογιστη κ μετα θα ψιθυριζεις φωνηεντα με το 1020…θα μεινεις μη μπω…

dimitrisdim14

@κωστας +φωνω φίλε μου Κώστα … Φίλος με νοτε 3 όταν είδε βίντεο μου με το 1020 έπαθε πλάκα … Το πήρε και άρχισε να τραβάει διπλα διπλα βίντεο και να τα συγκρίνει … Και έλεγε “μα γιατί” αφού το νοτε τραβάει 4Κ … Χαχαχαχα…

nikos

Gia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

Smartphones Apple HTC HTC One M8

HTC: Είχαμε smartphone με dual-camera 2 χρόνια πριν το iPhone 7 Plus

Η Apple ανακοίνωσε εχθές τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, τα οποία είναι τα πρώτα της κινητά με αντοχή στο νερό και χωρίς 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών. Όμως στο 7 Plus έχει προστεθεί και dual-camera, κάτι που επίσης βλέπουμε πρώτη φορά σε smartphone της.

News Samsung Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5: Ξεκίνησε το update σε Marshmallow και εκτός Κορέας

Την περασμένη εβδομάδα οι κάτοχοι του Samsung Galaxy S5 στη Ν. Κορέα ήταν οι πρώτοι που είδαν τις συσκευές τους να αναβαθμίζονται σε Android 6.0.1 Marshmallow. Φαίνεται πως ήρθε η ώρα και για το Galaxy S5 (SM-G900M) να πάρει το update εκτός Κορέας.

News Android Marshmallow Samsung Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Marshmallow

Η Samsung ξεκίνησε να αναβαθμίζει το Samsung Galaxy S5, τη ναυαρχίδα του 2014 σε Android Marshmallow. Προς το παρόν το update είναι διαθέσιμο στη Ν. Κορέα για τα μοντέλα με κωδική ονομασία SM-G900L.