Pixel 2: Η πρώτη φωτογραφία με bezel που δεν περιμέναμε

pixel 2 picture, Pixel 2: Η πρώτη φωτογραφία με bezel που δεν περιμέναμε

Η Google ετοιμάζει τους διαδόχους των Pixel και Pixel XL, τα οποία έφερε για πρώτη φορά πέρσι με οθόνη 5 και 5.5 ιντσών, αντίστοιχα. Τα φετινά μοντέλα θα ονομαστούν Pixel 2 και έχουμε δει να διαρρέουν κάποια renders και πληροφορίες.

Για πρώτη φορά έχουμε μια εικόνα από το μικρότερο Pixel 2, η οποία είναι μεν θολή, αλλά μας επιτρέπει να καταλάβουμε ότι τα bezels δεν είναι τόσο μικρά όσο νομίζαμε, ή όσο έδειχναν τα renders.

Στην επάνω και κάτω πλευρά τα bezels είναι αρκετά μεγάλα και φαίνεται πως δεν θα δούμε full-screen design. Ωστόσο, λέγεται πως στο 6 ιντσών Pixel XL 2 θα είναι bezel-less, με την οθόνη να καλύπτει σχεδόν όλη την μπροστινή πλευρά, όπως έχουν δείξει τα renders.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το Venture Beat, η HTC θα αναλάβει την κατασκευή του Pixel 2 και η LG το Pixel XL 2. Και τα δυο μοντέλα θα έχουν dual speakers στην μπροστινή πλευρά, κάτι που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε παλαιότερες συσκευές της HTC, αλλά μάλλον δεν θα δούμε διπλές κάμερες. Επίσης, θα απουσιάζει η 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών.

Το Pixel 2 αναμένεται με οθόνη 5 ιντσών όπως και το περσινό Pixel, επεξεργαστή Snapdragon 836 και τουλάχιστον 4GB μνήμη RAM.

Προς το παρόν κρατάμε αρκετές επιφυλάξεις για τα παραπάνω και περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από την Google, κάπου Οκτώβριο με Νοέμβριο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σταύρος Χρι

Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι και φέτος απ’ ότι φαίνεται ! Χωρίς οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, με τιμή iPhone γιγαντιαία περιθώρια και το μπροστινό μέρος του κινητού να μοιάζει με Lenovo των 150 ευρώ ! Μπράβο google !

Georgerapp

Καλά καθίστε να το δούμε ζωντανό κ μετά κράζουμε.
Και από ποτέ τα περιθώρια λειτουργούν σαν αποτρεπτικός παράγοντας για μια αγορά smartphone; έτσι σας μάθανε να λέτε; γιατί σας μάθανε ,απλά μια μέρα κυριολεκτικά αρχίσατε όλοι να φωνάζετε για την κορνίζα σε μια συσκευή που είναι ένα pc παλάμης με αισθητήρες δέκτες κ.α.
Σε ένα πολύπλοκο προϊόν για την κορνίζα……..την κορνίζα.

Ante_geia

Pixel… ότι χειρότερο στον κόσμο των smartphones !!! ΕΛΕΟΣ!!!

arislp

Βγηκανε οι ειδικοι να μιλησουνε…το πρωτο πιξελ και χωρις σταθεροποιητη εικονας ειχε τη καλυτερη καμερα του 2016…για την εμφανιση θα συμφωνησω αλλα απο εκει και περα μιλαμε για κινηταρα…προσεχτε τι λετε…ουτε 5χρονα ..

bezilys

Πιο ωραίο από το ψυγείο ε note 8 φαίνετα!

Ιωάννης jb

Τα περιθώρια καλό είναι να υπάρχουν… παρόλο που μεγαλώνουν κανα 2 χιλιοστά το smartphone, μας επιτρέπουν να το κρατάμε με μεγαλύτερη άνεση όταν το χειριζόμαστε….
Ξέρω άτομο που πήγε να πιάσει την τηλ να την πάει στο δωμάτιο του και του έμεινε στο χέρι!! Λόγο του ότι τα περιθώρια γύρω γύρω είναι πλέον ελάχιστα και ψεύτικα..
Κάτι τέτοιο βέβαια στα smartphone δεν γίνεται να συμβεί, αλλά μπορεί να συμβούν άλλου είδους αρνητικά πράγματα, όπως το να σπάσει πιο εύκολα σε μια πτώση

George L

και φετος δεν θα το κανουν water-resistant?

One

Τα μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία πρέπει να υπάρχουν και ας κάνουν τα bezel μεγαλύτερα. Το μόνο λάθος της Google είναι η ανυπαρξία headphone jack.

Χάρης

Συνεχίζουν να είναι πιο άσχημα από το Nexus 5Χ των 230€ (που έχω) … Κρίμα το έχει “χάσει” το design η Google.

Παπαροκας tiamat

Το λαθος της google ειναι οτι δε μπορει ουτε να ηγηθει ουτε να καινοτομησει στη κατηγορια, οποτε τι κανει??
Γινεται το γιουσουφακι του αιφον να δειξει οτι ειναι relative στις νεες τασεις

Pixel το απολυτο τιποτα.

Ντοζας

Ποιος λογικός θα σκάσει τόσα γι αυτό? Υπάρχουν βέβαια και οι άλλοι, ο.κ Όσο για το αν κάποιοι εμφανίζουν κατιι καλό στην κάμερα η αλλού, ας είναι καλά οι καταχωρήσεις κατά παραγγελία. Στην πράξη τα βλέπεις

Wave

Χρυσό βατόμουρο και φέτος

Παπαροκας tiamat

Wave εισαι ο johnwave η αλλος?

wave

Όχι tiamat είμαι άλλος, απλή συνωνυμία στο ένα κομμάτι!

Παπαροκας tiamat

All right

JohnWave

Δεν πιστεύω ότι η Google θα συνεχίσει το τραγικό σχεδιασμό του 1ου Pixel. Θα ναι κρίμα πραγματικά γιατί και pure android θα φορά και πολύ δυνατό επεξεργαστή και εξαιρετική κάμερα και oled οθόνη. Δεν μπορεί όλα αυτά να τα βάλει πάλι σε ένα τόσο άσχημο καλούπι. Θα ναι τρελό. Η Apple είχε τη γνωστή βάση καταναλωτών και το έκανε άφοβα όλα αυτά τα χρόνια. Η Google δεν μπορεί να αφήσει το design απέξω.

Kostas

@JohnWave μια χαρά μπορεί τα τηλέφωνα της απευθύνονται σε developers, εσείς τα παίρνεται για να το παίξετε ψαγμένοι! Έπειτα και να στραβώσεις και να πάρεις iOS πάλι τις υπηρεσίες της θα χρησιμοποιείς και πάλι καλά κάνει!
Ο άλλος ο κλόουν λέει για ηγεσία στην κατηγορία ας πούμε χωρίς να σκεφτεί τι γράφει…
Αρκεί ένα δεν έχω 1000 ευρώ για να το πάρω(που είναι όντως πολλά) και όχι να γράφετε μια σελίδα κουταμάρες… Δεν πρόκειται να επενδύσει φράγκα σε μια αγορά που τα παίρνει απ όλου μπορούσε να το κάνει με την Motorola! X@@ η google για την άποψη του κάθε βάτραχου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.