Pixel 2: Renders χωρίς headphone jack

Νέα renders που απεικονίζουν τα Pixel 2 και Pixel 2 XL ήρθαν στη δημοσιότητα, τα οποία δείχνουν τις επερχόμενες συσκευές της Google χωρίς headphone jack.

Τα renders δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τον Steve Hemmerstoffer, γνωστό στο Twitter ως Onleaks, ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει τροφοδοτήσει τα media με τις διαρροές του, οι οποίες είναι συνήθως ακριβείς.

Pixel 2 renders, Pixel 2: Renders χωρίς headphone jack

Για τον λόγο αυτό, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι επόμενες συσκευές Pixel 2 να έρθουν χωρίς το headphone jack. Αν ισχύσει κάτι τέτοιο, απομένει να δούμε την εναλλακτική της Google, όπως κάποια τεχνολογία που θα κάνει ευκολότερη τη σύνδεση με τα ασύρματα ακουστικά ίσως.

Pixel 2 renders, Pixel 2: Renders χωρίς headphone jack

Τα renders επίσης δείχνουν το Pixel 2 XL με λεπτότερα bezels και ίσως καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Φαίνεται ότι το Pixel 2 XL έχει μεγαλύτερο πάχος κι άνετα μπορεί να χωρέσει ένα headphone jack, αλλά κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από τα renders.

Στα renders φαίνεται επίσης κι ο κυκλικός αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος και καμία από τις δύο συσκευές δεν έχει διπλή κάμερα στην πλάτη. Η μέχρι στιγμής φημολογία υποστήριζε ότι το Pixel 2 XL θα έχει διπλή κάμερα.

Pixel 2 renders, Pixel 2: Renders χωρίς headphone jack

Όπως και να έχει και όσο αξιόπιστος κι αν έχει αποδειχτεί ο S. Hemmerstoffer στο παρελθόν, δεδομένου ότι δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση, τα πάντα εξακολουθούν να αντιμετωπίζονται επιφυλακτικά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

πιο τελειωμενο τηλ δεν υπαρχει. πρώτα αντεγραψε το αιφον στα τεραστια μπεζελ, τωρα στα ελάχιστα μπεζελ και στην ελλειψη υποδοχής

One

Αντιγραφή του σχεδίου της Sony είναι με τα μπροστά στερεοφωνικά ηχεία και τη θέση της κάμερας. Τώρα για την αφαίρεση της θύρας ακουστικών είναι μεγάλο σφάλμα από εμένα. Ακόμα και αν το κινητό έχει LDAC η ποιότητα του ήχου δεν είναι τόσο καλή όσο με θύρα 3,5 mm.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.