Pixel 2: Renders χωρίς headphone jack

Νέα renders που απεικονίζουν τα Pixel 2 και Pixel 2 XL ήρθαν στη δημοσιότητα, τα οποία δείχνουν τις επερχόμενες συσκευές της Google χωρίς headphone jack.

Τα renders δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τον Steve Hemmerstoffer, γνωστό στο Twitter ως Onleaks, ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει τροφοδοτήσει τα media με τις διαρροές του, οι οποίες είναι συνήθως ακριβείς.

Pixel 2 renders, Pixel 2: Renders χωρίς headphone jack

Για τον λόγο αυτό, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι επόμενες συσκευές Pixel 2 να έρθουν χωρίς το headphone jack. Αν ισχύσει κάτι τέτοιο, απομένει να δούμε την εναλλακτική της Google, όπως κάποια τεχνολογία που θα κάνει ευκολότερη τη σύνδεση με τα ασύρματα ακουστικά ίσως.

Pixel 2 renders, Pixel 2: Renders χωρίς headphone jack

Τα renders επίσης δείχνουν το Pixel 2 XL με λεπτότερα bezels και ίσως καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Φαίνεται ότι το Pixel 2 XL έχει μεγαλύτερο πάχος κι άνετα μπορεί να χωρέσει ένα headphone jack, αλλά κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από τα renders.

Στα renders φαίνεται επίσης κι ο κυκλικός αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος και καμία από τις δύο συσκευές δεν έχει διπλή κάμερα στην πλάτη. Η μέχρι στιγμής φημολογία υποστήριζε ότι το Pixel 2 XL θα έχει διπλή κάμερα.

Pixel 2 renders, Pixel 2: Renders χωρίς headphone jack

Όπως και να έχει και όσο αξιόπιστος κι αν έχει αποδειχτεί ο S. Hemmerstoffer στο παρελθόν, δεδομένου ότι δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση, τα πάντα εξακολουθούν να αντιμετωπίζονται επιφυλακτικά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

πιο τελειωμενο τηλ δεν υπαρχει. πρώτα αντεγραψε το αιφον στα τεραστια μπεζελ, τωρα στα ελάχιστα μπεζελ και στην ελλειψη υποδοχής

One

Αντιγραφή του σχεδίου της Sony είναι με τα μπροστά στερεοφωνικά ηχεία και τη θέση της κάμερας. Τώρα για την αφαίρεση της θύρας ακουστικών είναι μεγάλο σφάλμα από εμένα. Ακόμα και αν το κινητό έχει LDAC η ποιότητα του ήχου δεν είναι τόσο καλή όσο με θύρα 3,5 mm.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.