Smartphones

Pixel 8: Πήρε πιστοποίηση για την ασύρματη φόρτιση

To Pixel 8, που δεν αναμένεται νωρίτερα από τον Οκτώβριο, πέρασε από το WPC (Wireless Power Consortium) και κατέληξε στον ιστότοπο πιστοποίησής τoυ. Το MySmartPrice σημειώνει ότι η πιστοποίηση αποκαλύπτει  ότι η συσκευή θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και πως θα έχει αριθμό μοντέλου GKWS6.

Η ασύρματη φόρτιση θα είναι 12 W, ίδια με αυτή του Pixel 7. Θα έχει υποστήριξη για το πρότυπο Qi 1.2.4 και όχι για το Qi2 που θα επέτρεπε στο Pixel 8 να φορτίζει ασύρματα χρησιμοποιώντας μαγνήτες όπως επιτρέπει η λειτουργία MagSafe της Apple.

Όσο για την εικόνα που χρησιμοποιείται στην καταχώριση του τηλεφώνου στο WPC, είναι απλώς ένα τυπική και renders αποκαλύπτουν λεπτότερα πλαίσια από αυτά που φαίνονται εδώ.

Οι πιο πρόσφατες φημολογούμενες προδιαγραφές για το Pixel 8 κάνουν λόγο για μια οθόνη OLED 6,2 ιντσών, η οποία είναι κατά ένα δέκατο της ίντσας μικρότερη από την οθόνη 6,3 ιντσών που χρησιμοποιείται από το Pixel 7. Η οθόνη θα έχει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Το τηλέφωνο θα είναι λίγο πιο στρογγυλεμένο στις γωνίες και η πίσω μπάρα της κάμερας θα φιλοξενεί κύρια κάμερα 64MP, τηλεφακό 48MP και εξαιρετικά ευρεία κάμερα 12MP. Μια προηγούμενη διαρροή μιας θήκης Pixel 8 αποκαλύπτει ότι το τηλέφωνο θα έχει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος φέτος αντί των δύο που εμφανίζονται στο Pixel 6 και το Pixel 7.

Αναμένεται μπροστινή κάμερα 16MP, ενώ θα τροφοδοτείται από το Google Tensor 3 SoC και η βασική διαμόρφωση θα συνοδεύεται από 8 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Ακόμα, θα έχει μπαταρία 5.100 mAh.

Επεξεργάστηκε την 1 Ιουνίου 2023 10:47

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.