Smartphones

Pixel 8 Pro: Teardown βίντεο από το iFixit αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Το Pixel 8 Pro υποβάλλεται σε εξονυχιστικό teardown από το iFixit και φυσικά όλη η διαδικασία ανέβηκε σε βίντεο στο κανάλι του στο Youtube.

Ο τρόπος που ανοίγει η συσκευή δεν έχει πολλές διαφορές από πέρυσι. Πρώτα πρέπει να περάσουμε από την κόλλα του τηλεφώνου και για να το κάνουμε αυτό πρέπει να θερμάνουμε την οθόνη, να την τραβήξουμε από το υπόλοιπο σώμα με μια βεντούζα και να κόψουμε την κόλλα γύρω γύρω.

Το σχόλιο του iFixit ήταν πως πέρασαν από αυτή την κόλλα πιο εύκολα από ότι στην αντίστοιχη του iPhone 15 Pro Max. Σε αντίθεση με το iPhone, ωστόσο, το Pixel 8 Pro ανοίγει μόνο από τη μία πλευρά, επομένως θα χρειαστεί να αφαιρεθεί κάθε τμήμα του τηλεφώνου για να αλλάξει το πίσω μέρος.

Στο εσωτερικό τα πράγματα μοιάζουν πολύ με το Pixel 7 Pro αλλά φαίνεται πως η Google ακολουθεί την Apple στην τάση της να θέλει να το κάνει να μοιάζει όμορφο. Φέτος, η μπαταρία φέρει καθαρά την επωνυμία “Google”, ενώ πέρυσι καλύπτονταν μόνο από πληροφορίες και προειδοποιήσεις κατασκευαστή. Αυτή η αποκάλυψη ήρθε αφότου η ομάδα ξεκόλλησε το cooling pad γραφίτη, το οποίο, για δεύτερη χρονιά για δεύτερη συνεχή χρονιά, έχει μεγάλη αύξηση στην επιφάνεια. Πλέον, καλύπτει περίπου το 60 τοις εκατό της μπαταρίας.

Εδώ και μερικά χρόνια, η Google έχει προσθέσει πλαστικές γλωττίδες γύρω από την μπαταρία που υποτίθεται ότι βοηθούν στο κόψιμο της κόλλας και στην αποσύνδεσή της από το σώμα του τηλεφώνου, αλλά δεν φαίνεται να λειτουργούν. Αυτό συμβαίνει και φέτος.

Δυστυχώς, το iFixit δε δίνει κάποια βαθμολογία επισκευασιμότητας στο Google Pixel 8 Pro.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.