Pixel & Pixel XL: Διέρρευσαν renders και θήκες

Όπως όλα δείχνουν τα Pixel smartphones της Google θα έρθουν να πάρουν τη θέση της σειράς Nexus, από την οποία τα τελευταία μοντέλα ήταν τα Nexus 6P της Huawei και το Nexus 5x της LG. Όσο πλησιάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση, που αναμένεται 4 Οκτωβρίου, πληθαίνουν οι διαρροές.

Μετά τις φωτογραφίες από τα μπροστινά πάνελ, σήμερα έχουμε renders των Pixel και Pixel XL smartphones, τα οποία βρίσκονται μέσα σε θήκες.

Τα νέα smartphones θα φέρουν την υπογραφή της HTC, με το Pixel να είναι μικρότερο από το Pixel XL, το πρώτο αναμένεται με οθόνη 5.2 ιντσών και το δεύτερο στις 5.5 ίντσες. Ωστόσο στο μεγάλο, Pixel XL διακρίνουμε φυσικό κουμπί κάτω από την οθόνη, κάτι που δεν είχε εμφανιστεί μέχρι τώρα, επομένως κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

pixel smartphones renders, Pixel & Pixel XL: Διέρρευσαν renders και θήκες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mansol

Σαν meizu είναι αυτό με το κουμπί

ser

Μετα το 6p, αυτο. Γιατι;

Stelios

Πολύ fake κατάσταση έχει και δύο σαρωτες δακτυλικό αποτύπωματων εκτός αν πίσω είναι φινιστρινι

Σούλα

@ser
Γιατί έτσι.

giannogeorge

Νομίζω ότι πλέον το design έχει φτάσει στο βέλτιστο σημείο όπου οι αλλαγές είναι ελάχιστες. Όλες μα όλες οι συσκευές (ίσως με εξαίρεση της Sony) έχουν παρεμφερές σχεδιασμό. Δεν το αναφέρω ως κάτι αρνητικό.

Darth

μετα το 6p αυτο? πανε καλα?

Γιωργος

Περιμεντε να το δειτε.ζωντανα κ ακομα καλυτερα απο κοντα θα ειναι μεγαλη η διαφορα απο αυτες τις εικονες.ετσι γινετε παντα.

Aris

Καρναβαλι μεγαλο αν ειναι ετσι.

JohnWave

Απεχθάνομαι που απεχθάνομαι τις θήκες, βλέπω και το pixel να εμφανίζεται με τις συγκεκριμένες και σκέφτομαι πόσο γούστο στερούνται αυτοί που ανέβασαν τις φωτό και πόσο κακό κάνουν στο λανσάρισμα της συσκευής. Βέβαια μπορεί αυτό να γίνεται ώστε να δει ο καταναλωτής την πιο τραγική εμφάνιση της συσκευής και μετά όταν παρουσιαστεί αθήκωτο να εντυπωσιαστεί λόγω της διαφοράς πριν και μετά. Τι να πω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.