Tο Pixel XL 2 συγκρίνεται με το μέγεθος των Pixel και Pixel XL

pixel xl 2 vs pixel pixel xl, Tο Pixel XL 2 συγκρίνεται με το μέγεθος των Pixel και Pixel XL

Πρόσφατα είδαμε το πρώτο render, που αποκάλυψε το design του επερχόμενου Pixel XL 2 (ή Pixel XL 2017). Αναμένουμε εξαιρετικά λεπτά περιθώρια στην οθόνη με 18:9 aspect ratio à la LG G6 και στοιχεία από τα περσινά μοντέλα.

Ο γνωστός leaker Benjamin Geskin δημοσίευσε δυο renders για το πως θα ήταν το Pixel XL 2 σε μπλε και ασημί χρώμα. Ωστόσο, δεν περιορίστηκε εκεί, καθώς συγκρίνει το κινητό με τα περσινά Pixel και Pixel XL.

pixel xl 2 vs pixel pixel xl, Tο Pixel XL 2 συγκρίνεται με το μέγεθος των Pixel και Pixel XL

Βλέπουμε ότι το νέο smartphone στέκεται κάπου ανάμεσα στο 5ιντσο Pixel και το 5.5 ιντσών Pixel XL. Η οθόνη του φημολογείται στις 6 ίντσες, AMOLED.

pixel xl 2 vs pixel pixel xl, Tο Pixel XL 2 συγκρίνεται με το μέγεθος των Pixel και Pixel XL

Επίσης, έχει ακουστεί ότι το Pixel XL θα έχει “touch-sensitive, squeezable frame”, όπως το Edge Sense του HTC U11. Αυτό θα επιτρέπει στους χρήστες να ασκούν πίεση στις πλευρές του smartphone και να ενεργοποιούν κάποιες λειτουργίες, όπως για παράδειγμα το Google Assistant.

Η ανακοίνωση των νέων Pixels αναμένεται μέσα στον Οκτώβριο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mary

Πως κατάφεραν να το κάνουν πιο άσχημο από τα τωρινά pixel?

thanoik

Εμένα γιατί μου φέρνει προς το galaxy s8?μακρόστενο και ειδικά πάνω και κάτω στις γωνίες

vladimiros

Παρτε το χαμπαρι οτι κανει η Samsung το αντιγραφουν αν οχι ολοι οι περισσοτεροι,σε θεμα εμφανισης παντα..μερικα χρονια αντεγραφαν την Apple αλλα τωρα οχι,μεχρι και αυτοι θα αντιγραψουν με το Ιphone 8..παλι καλα που υπαρχουν και εταιριες οπως Sony-Htc που εχουν την δικη τους κομψοτητα..που και αυτοι με την παρoδο του χρονου θα φτιαξουν smartphones bezel- less..
Για μενα το Pixel 2 απο μπροστα πιο πολυ μοιαζει στο G6 παρα στο S8,και επρεπε φετος να αφαιρεσουν το διχρωμο πισω μερος δεν ειναι τοσο ωραιο..και για την τιμη τους δεν θελω να φανταστω καθολου,θα ειναι κοντα στο 1000ρικο..σου λεει εχω στοκ ανδροιτ και 3ετη αναβαθμιση,λες και ειναι η μονη εταιρια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Μεγάλο leak αποκαλύπτει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, 1.400 nits μέγιστη φωτεινότητα HDR

Το Pixel 8a της Google είναι προ των πυλών καθώς αναμένεται να παρουσιαστεί τον Μάιο στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών I/O της εταιρείας.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 8a: Νέα στοιχεία προμηνύουν ότι έρχεται σύντομα

Το φημολογούμενο Pixel 8a εμφανίστηκε στον ιστότοπο της FCC, κάτι που δείχνει ότι η Google είναι έτοιμη να το κυκλοφορήσει.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Business featured Google Google I/O

Google I/O: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία – Στις 14 Μαΐου φέτος

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, όχι μόνο για τους προγραμματιστές.