Poco C3: Επίσημα το πιο οικονομικό της σειράς με επεξεργαστή MediaTek Helio G35

, Poco C3: Επίσημα το πιο οικονομικό της σειράς με επεξεργαστή MediaTek Helio G35

Η Poco προχώρησε στην ανακοίνωση της νέας της πρότασης, του Poco C3. Η σειρά C έχει ως επίκεντρο την κάμερα (Camera), με το Poco C3 να διαθέτει τριπλό σύστημα κάμερας. H οικονομική συσκευή της Poco μοιάζει αρκετά με το Redmi 9C, όχι μόνο στο εξωτερικό του κομμάτι.

Το Poco C3 έρχεται με LCD οθόνη 6,53 ιντσών, με ανάλυση HD+ και αναλογία 20:9. Έχει μικρά bezel περιμετρικά με μεγάλο chin στο κάτω μέρος, με notch τύπου waterdrop στο πάνω μέρος της οθόνης όπου φιλοξενείται η selfie κάμερα των 5MP. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε τον Helio G35, μαζί με μπαταρία 5.000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης έως 10W.

, Poco C3: Επίσημα το πιο οικονομικό της σειράς με επεξεργαστή MediaTek Helio G35

Στο πίσω μέρος της συσκευής βλέπουμε το τριπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 13MP, 2MP αισθητήρα βάθους και 2MP αισθητήρα για macro λήψεις. Δεν υπάρχει αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων στη συσκευή, ενώ το πίσω μέρος έρχεται με two-tone πλαστικό, για καλύτερο κράτημα και λιγότερες δαχτυλιές. Επίσης, έχει P2i Nano Coating για προστασία από πιτσιλιές.

Το Poco C3 κυκλοφορεί στην αγορά της Ινδίας στις 16 Οκτωβρίου σε τρία χρώματα: Artic Blue, Matte Black και Lime Green. Η τιμή του μοντέλου των 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου είναι περίπου 87 ευρώ, ενώ για 4GB/64GB η τιμή ανεβαίνει στα 105 ευρώ. Δε γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές, αν και περιμένουμε να δούμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

Ποκο , φραπέ κι ολα καλά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.