Pocophone F1: Πούλησε τουλάχιστον 68000 μονάδες σε λιγότερα από πέντε λεπτά

Pocophone F1, Pocophone F1: Πούλησε τουλάχιστον 68000 μονάδες σε λιγότερα από πέντε λεπτά

Το νέο project της Xiaomi ακούει στο όνομα Pocophone F1 που παρουσιάστηκε επίσημα στην Ινδία ως Poco F1 με τεχνικά χαρακτηριστικά ναυαρχίδας και πάρα πολύ χαμηλή τιμή, συνδυασμό που βλέπουμε για πρώτη φορά σε smartphone.

Έχουμε και λέμε, Snapdragon 845 SoC με προηγμένο σύστημα ψύξης τεχνολογίας LiquidCool, επιλογή ανάμεσα σε 6 ή 8GB RAM, αποθηκευτικό χώρο στα 64GB/128GB/256GB, μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης Quick Charge 3.0, edge-to-edge οθόνη με μέγεθος 6.18 ίντσες και ανάλυση Full HD+, καθώς και διπλή κάμερα με AI δυνατότητες και φακούς των 12MP (Sony IMX363) και 5MP (Samsung), είναι τα χαρακτηριστικά που συμπληρώνουν το βασικό εξοπλισμό του Pocophone F1.

Με αυτές τις προδιαγραφές και τιμή που ξεκινάει στην Ινδία από 260 ευρώ ήταν λογικό στο πρώτο του flash sale μέσω του Flipkart να γίνει sold out, πετυχαίνοντας μάλιστα ρεκόρ για το πολυκατάστημα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανέβασε η εταιρεία στο twitter χρειάστηκαν μόλις πέντε λεπτά για να πουληθεί stock τουλάχιστον 68000 μονάδων.

Το νούμερο των τεμαχίων υπολογίζεται λαμβάνοντας υπόψη τα έσοδα που ανακοίνωσε ότι συγκέντρωσε η εταιρεία μέσα σε 5 λεπτά (2,000,000,000 INR) και το κόστος του Poco F1. Εάν όλες οι μονάδες αφορούσαν το ακριβότερο μοντέλο των 256GB έχουμε να κάνουμε με κάτι περισσότερο από 68 χιλιάδες διαφορετικά αν μιλάμε για την οικονομικότερη έκδοση η εταιρεία μπορεί να πούλησε και 100 χιλιάδες μονάδες.

Το επόμενο flash sale στην Ινδία είναι προγραμματισμένο για τις 5 Σεπτέμβρη.

Το Pocophone F1 στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει με τιμή που θα ξεκινά από τα 329€ για την έκδοση με τα 6GB+64GB και τα 369€ για την πιο ισχυρή έκδοση με τα 6GB+128GB.

Pocophone F1, Pocophone F1: Πούλησε τουλάχιστον 68000 μονάδες σε λιγότερα από πέντε λεπτά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

περισσοτερα αποτι πουλησε ολοκληρη η sony mobile σε πεντε μηνες δηλαδη!

JohnWave

Θα σκίσει αυτή η συσκευή σε πωλήσεις. Σίγουρα δεν είναι flagship killer μιας και υστερεί σε σχεδιασμό, οθόνη και κάμερα αλλά δίνει πολύ καλό chipset και μπαταρία στα 300€ αρχική τιμή.

nikos

339ευρω το mi8 …ποιος παίρνει το poco??

Bart

Παπαροκάς tiamat έχεις πρόβλημα, σοβαρό όμως. Να το κοιτάξεις.

Vendetta

Παπαροκά μην πειράζεις τα παιδιά της Sony!!! Κάτσε καλά… 😛

Vasilis

Δεν συγκρίνεται με τα Sony σε ποιότητα . Ειδικά με τα XZ1,2,3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.