Ποιά Xiaomi αναβαθμίζονται σε Android Oreo και Pie μέχρι τέλος του 2018;

xiaomi αναβαθμίζονται android oreo pie μέχρι τέλος 2018, Ποιά Xiaomi αναβαθμίζονται σε Android Oreo και Pie μέχρι τέλος του 2018;

Η Xiaomi ανανέωσε τη λίστα με τις συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Android Oreo και Android Pie μέχρι το τέλος του 2018, λαμβάνοντας πρώτα τις beta εκδόσεις έτσι ώστε μέχρι το τέλος του έτους να λάβουν την πολυπόθητη αναβάθμιση.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως τα περισσότερα smartphone που εμφανίζονται στη λίστα έχουν ήδη εγκατεστημένο το Android Oreo τη στιγμή που τα Mi Mix 2S, Mi 8 και Mi 8 Explorer “τρέχουν” ήδη Android 9 Pie. Αυτό που είναι σημαντικό είναι πως η αναβάθμιση του Mi 5s Plus σε Android Oreo θα καθυστερήσει λόγω προβλημάτων με το software της συσκευής, ενώ τα Redmi 5,5A, 5 Plus και Mi 5X αναμένεται να αναβαθμιστούν σε Oreo μέχρι το τέλος του έτους, ενώ τα υπόλοιπα smartphone της σειράς Mi 8 αλλά και το Mi Max 3 θα αναβαθμιστούν σε Android Pie κατά την ίδια χρονική περίοδο.

Επιπλέον, η Xiaomi έκανε ξεκάθαρο πως οι συσκευές που έχουν ήδη λάβει δύο κύριες αναβαθμίσεις ή έχουν πρόσφατα αναβαθμιστεί, δε θα αναβαθμιστούν σε Android Pie ενώ όσες είναι αρκετά παλιές δε θα λάβουν καμία άλλη αναβάθμιση, χωρίς όμως να γίνεται γνωστή η λίστα των συσκευών αυτών.

xiaomi αναβαθμίζονται android oreo pie μέχρι τέλος 2018, Ποιά Xiaomi αναβαθμίζονται σε Android Oreo και Pie μέχρι τέλος του 2018;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
grekpek

android 9 στο mi 8 global version δεν εχει δοθει οποτε αναμενουμε να ειναι το επομενο Update

Smith

Το redmi note 4 (4x) με τον Snapdragon πήρε μια κύρια αναβάθμιση (από 6 σε 7) και όχι δύο, ενώ είναι μια συσκευή που όχι μόνο έχει πουλήσει τρελά αλλά σηκώνει και την oreo.

Themis

Σε xiaomi mi max ,να περιμένουμε κάτι ,η όχι ;

Θεολόγος Καλοτραπέζης

Το Μι Α1 δεν θα πάρει Android 9;

Γεωργιάδης Ιωάννης

Γεια σας, το mi mix 2s που έχω πήρε android P global stable στις 16/10 υποθέτω πως είναι nigtly( δεν φαίνεται στο επίσημο site), το mi5 μου τρέχει global beta oreo σήμερα πήρε την 8.10.25, το mi note 3 που έχω και ήταν ξεχασμένο, επιτέλους ανέβηκε η global beta 8.10.25 (για πρώτη φορά) είναι nougat 7.1 , αλλά όπως φαίνεται με την κίνηση αυτή θα πάρει oreo , γιατί ήδη την τρέχει σε china roms…

Stratis301

Το Pocophone που ειναι οεο ?

mech.al.

Δε βλέπω το mi6 στη λίστα κάτι το οποίο δεν είναι λογικό αφού έχει πάρει μόνο μια αναβάθμιση (8.0). Μάλλον αυτή η λίστα είναι μόνο για το έτος 2018. Τώρα αν η ναυαρχίδα του 2017 με σδ835 και 6 γιγα ραμ δε πάρει το 9.0 τότε τι να πω. Αν θυμάμαι καλά σε ξένο σάιτ είχα δει μια άλλη πιο πλήρης λίστα που περιείχε και το mi6 για Q1 2018…

NikosAr

Κακά τα ψέματα …android συσκευές με 2 updates και όχι απαραίτητα της τελευταίες εκδόσεις …, είναι τζόκερ !

mech.al.

Διόρθωση: “mi6 για Q1 2019”

Γιαννης

Ξέρουμε πότε θα γίνει ενημέρωση του MIUI από 9 σε 10 στο redmi Note 4x Snapdragon ? Το κινητό αυτό το έχουν πολλά άτομα για αυτό ρωτάω..

Μανώλης

Εγώ εχω mi mix 2 αγορασμένο από Πλαίσιο τέλος Ιουλίου και δεν έχει πάρει καμία αναβάθμιση, τόσο σε Android όσο και miui. Έχει ακόμα τα προεγκατεστημένα : Android 7.1.1 και Miui Global 9.1 σταθερή. Αν ξέρει κανείς κάτι ας μου πει.

Baiosss

Σαν την Sony και την OnePlus κανενας. Ολοι οι υπολοιποι ειναι απο μια εως τρεις εκδοσεις Android πισω παντα και στα δυο χρονια η και σε λιγοτερο, σε εχουν ξεχασει διαπαντως σε αυτο το κομματι.

Γεωργιάδης Ιωάννης

@Μανώλης το mi mix 2 τρέχει ήδη android oreo miui10 V10.0.2.0, μπες στο updater η εναλλακτικά στο επίσημο site με τις roms κατέβασε την και μετά μέσα από το updater ( τρεις τελίτσες) μπορείς να κάνεις την εγκατάσταση…

Giannisanag

redmi 5 plus global φοραει oreo απο τέλη Αυγούστου.
λογικα θα παρει και pie.

mech.al.

Τώρα μην ανοίξουμε πάλι την ίδια συζήτηση για τα updates… Βάση συμφωνίας με Γκουγκλ κανένας κατασκευαστής δε δίνει πάνω από δύο ριζικές ανανεώσεις σε δύο χρόνια (μόνο στο πίξελ 2 υποσχέθηκε η Γκουγκλ την τρίτη ριζική ανανέωση) συν το τρίτο χρόνο μόνο τα security updates. Η Xiaomi κάνει ότι μπορεί να το παρακάμψει κάπως, δίνοντας πρόσθετες ανανεώσεις εντός MIUI… Π.χ. το mi2 που είναι κινητό του 2012 πήρε το 2017 το MIUI 9 μαζί με τελευταίες security updates…. Κινητό πενταετίας! Τι OnePlus και Sony μας λέτε τώρα;

Panagiotis

Εγώ πάντως έβαλα το Lineage OS 15.1(Oreo) στο Redmi 4X μου και είμαι κομπλέ…

Γεωργιάδης Ιωάννης

@ Γιάννης, φίλε έπρεπε ήδη να έχει γίνει… άγνωστο γιατί καθυστερεί.
Πάντως σίγουρα θα πάρει γιατί τρέχει ήδη global beta rom miui10…

Γεωργιάδης Ιωάννης

@ Stratis301 το poco επίσημα τρέχει miui9 oreo global stable, αλλά μέσα στο επίσημο site ήδη υπάρχει η global beta rom 8.10.25 την οποία μπορείς να εγκαταστήσεις και να παίρνεις εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις…

Καλο παιδι

Το redmi note 5a prime θα παρει κανένα update?

Baiosss

@mech.al. Τα Oneplus 3/3T σου λενε τιποτα; Ξεκινησαν με Marshmallow (Andoid 6), πηραν καπακια Nougat (Android 7), αυτη την στιγμη φορανε Oreo (Android 8) και στο τελος του χρονου η με την νεα χρονια θα παρουν Pie (Android 9). Ποια αλλη εταιρια εκτος των Pixels εχει δωσει τοσα major updates σε ναυαρχιδα της; Να σου πω εγω; Καμια! Την Sony την ανεφερα καθαρα για το θεμα της συνεπειας. Ειναι απο τις πρωτες εταιριες που δινουν νωριτερα απο ολους τις νεες εκδοσεις Android συνηθως. Δεν δινουν περισσοτερα απο δυο μεγαλα updates ομως. Καποτε ηταν και η HTC στο παιχνιδι αλλα το εχασε στον δρομο. To ιδιο και η Essential που τα παιρνει την ιδια μερα με τα Pixels. Αλλα με αυτην δεν ασχολειται κανεις πλεον! Για την Xiaomi συμφωνω οτι κανει μεγαλη προσπαθεια και σεβεται τον πελατη της, αλλα αργει παραδειγματικα στο θεμα των Android updates. Το MIUI το αναβαθμιζει τακτικα μεν, εαν φορας developer ROM, η οποιες εχουν πολλα καλουδια και features. Μαζι με τα πολλα καλουδια ομως εχει και απειρα bugs! Οχι μονο στις developer εκδοσεις αλλα και στις σταθερες. Λυνει 5 bugs σε καθε update της MIUI και δημιουργει συνηθως αλλα 5! Περιττο φυσικα να αναφερω τον χαμο… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.