Polaroid Cosmo K & K Plus: Επίσημα τα οικονομικά smartphones

Polaroid Cosmo K & K Plus official, Polaroid Cosmo K & K Plus: Επίσημα τα οικονομικά smartphones

H Polaroid είναι ευρέως γνωστή για τις κάμερές της, αλλά μόλις ανακοίνωσε τρεις mobile συσκευές, δυο νέα smartphones και ένα tablet. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία ανακοινώνει το πρώτο της κινητό.

Τα Polaroid Cosmo K και Cosmo K Plus είναι μέρος της νέας σειράς φθηνών smartphones με επεξεργαστές MediaTek.

Το Polaroid Cosmo K διαθέτει οθόνη 5 ιντσών HD (720p), κάμερα 13 Μegapixel και εμπρόσθια κάμερα 5 Μegapixel. Ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek 1.3GHz, μνήμη RAM 1GB και χωρητικότητα 8GB. Η μπαταρία είναι 2800mAh και το κινητό τρέχει Android 6.0 Marshmallow out of the box.

Το Polaroid Cosmo K Plus έχει μεγαλύτερη οθόνη 5.5 ιντσών, αλλά ίδια κάμερα 13 Megapixel και 5 Megapixel, ίδιο επεξεργαστή MediaTek, μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 8GB με δυνατότητα επέκτασης και μπαταρία 2800mAh.

Polaroid Cosmo K & K Plus official, Polaroid Cosmo K & K Plus: Επίσημα τα οικονομικά smartphones

Το Polaroid Jet C7, είναι ένα tablet 7 ιντσών με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 1GB και μπαταρία 2650mAh. Η κάμερα στην πλάτη και μπροστά είναι 5 Megapixel

Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι και οι τρεις συσκευές θα διατεθούν στο Μεξικό, αλλά δεν έχουμε πληροφορίες για τις τιμές, αλλά προφανώς θα είναι αντίστοιχες με τα χαρακτηριστικά τους.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Efkairiakos

Μόνο αυτό ,
Γιατί?

giannogeorge

ΓΙΑ. ΟΝΟΜΑ. ………………….

Χρήστος Β.

Θα τυπώνει και τις φωτογραφίες;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Motorola Motorola Android Smartphones Polaroid

Motorola Polaroid Insta-Share Printer: Mod εκτυπωτής φωτογραφιών

Η Motorola σε συνεργασία με την Polaroid φέρνουν για τους κατόχους των συμβατών ομώνυμων smartphones ένα Moto Mod που απευθύνεται κυρίως στους φανατικούς της φωτογραφίας, έναν μικρό εκτυπωτή φωτογραφιών που τοποθετείται στην πλάτη του κινητού.

Gear CES CES 2017 Polaroid

Polaroid Pop: Κάτι από παλιά σε συνδυασμό με νέα τεχνολογία [CES 2017]

Οι περισσότεροι έχουμε συνηθίσει σήμερα να τραβάμε μια φωτογραφία, να την κρατάμε σε ψηφιακή μορφή, ή στην καλύτερη να την ανεβάσουμε στα social media. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που θέλουν να τυπώνουν τις φωτογραφίες τους, όπως παλιά.

Gear Hands-on Polaroid

Polaroid Snap ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Polaroid Snap με τεχνολογία εκτύπωσης ZINK για να εκτυπώνεται άμεσα φωτογραφίες 2×3″ στη στιγμή! Ενσωματώνει αισθητήρα 10 Megapixel και υποδοχή για κάρτες μνήμη micro SD.

News CES 2016 Polaroid

Polaroid Power και Snap: Επίσημα τα δυο νέα Android smartphones [CES 2016]

Στην περσινή CES, η Polaroid ανακοίνωσε ένα Android selfie phone με περιστρεφόμενη κάμερα όπως αυτή που είχαμε δει στο Oppo N1. Η εταιρεία βρέθηκε και στην CES 2016 φέρνοντας μαζί της δυο νέα Android smartphones. Τα Polaroid Power και Polaroid Snap, τα οποία δημιουργήθηκαν από την Southern Telecom.