Πως θα ήταν το Galaxy S10 με selfie κάμερα κάτω από την οθόνη;

πως θα ήταν galaxy s10 selfie κάμερα κάτω από οθόνη, Πως θα ήταν το Galaxy S10 με selfie κάμερα κάτω από την οθόνη;

Πλησιάζουμε στο τέλος του 2018 και το νέο έτος θα φέρει τα Galaxy S10 από τη Samsung, η οποία εργάζεται πάνω σε τεχνολογία για selfie κάμερα κάτω από την οθόνη. Πως θα ήταν το Galaxy S10 με αυτόν το σχεδιασμό;

Οι τελευταίες φήμες αναφέρουν πως τα Galaxy S10 και Galaxy S10 Plus θα διαθέτουν νέο σχεδιασμό με οθόνη που θα έχει ακόμα μεγαλύτερη αναλογία σε σχέση με το σώμα της συσκευής, ενώ αν και δε φαίνεται να υπάρχει notch στην οθόνη, η selfie κάμερα θα είναι τοποθετημένη μέσα σε μια μικρή τρύπα και κάτω από την οθόνη, φέρνοντας τον all-screen σχεδιασμό ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίησή του.

Με όλη αυτή τη φημολογία σχετικά με τη selfie κάμερα που ενδέχεται να βρίσκεται κάτω από την οθόνη των Galaxy S10, ο concept desiner Ben Geskin σχεδίασε ένα render του πως θα μπορούσε να είναι το S10 με την οθόνη να καλύπτει όλη τη μπροστινή επιφάνεια και τη selfie να είναι σε μια μικρή τρύπα στη μέση της Infinity Display στο πάνω μέρος κοντά στο ακουστικό.

Δε γνωρίζουμε το κατά πόσο αυτό το render είναι κοντά στο σχεδιασμό των S10 αλλά η οθόνη δείχνει αρκετά διαφορετική από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα στα smartphone που κυκλοφορούν στην αγορά μιας και κανένας κατασκευαστής δεν έχει παρουσιάσει κάτι τέτοιο. Μήπως ήρθε η ώρα για τη Samsung να κάνει κάτι τέτοιο;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

o shit ακομη χειρότερο απο το notch!! μια τρύπα στην οθόνη!!!!!!

Greg

Βρε παιδί μου δε μπορούν να την κάνουν τόσο μικρή που να χωράει στο λεπτό μπεζελ που έτσι και αλλιώς πρέπει να υπάρχει έστω και λίγο? Το “κάτω από την οθόνη” δε το καταλαβαίνω σε τι διαφέρει από την ήδη υπάρχουσα κατάσταση στα κινητά.

gthebest

Έλεος με αυτή την ηλίθια μόδα με τις selfies!! Δεν θέλουμε selfie!! Βγάλτε την να ησυχάσουμε !!

JohnWave

Πάρα πολύ όμορφο αν και συμφωνώ απόλυτα με τον gthebest. Μακάρι οι εταιρίες να έβγαζαν δύο εκδόσεις εκ των οποίων η μία χωρίς μπροστινή κάμερα έστω σε περιορισμένη παραγωγή.

Tsosmi

Το κατω απο την οθονη σημαινει κατω απο τα pixel αορατη, οχι αυτο που βλεπεις τωρα. Επισης δε γινεται τοσο μικρη η καμερα να χωραει μεσα στο σασι του τηλεφωνου, κατω απο το bezel που βλεπεις υπαρχει αλουμινιο για να κολλησει η οθονη και πρεπει να ειναι τοσο οσο χρειαζεται να ειναι και αδιαβροχη η συσκευη. Μην λετε οτι σας κατεβαινει…

Μανώλης

@Johnwave και @gthebest συμφωνώ για τις σέλφι και τα ντακφέης αλλά για βιντεοκλήση πχ στο messenger;;;

Apostolos

Αυτό το Edge τι το θέλουν δε μπορώ να καταλάβω

Greg

@Tsosmi
Στα σχόλια προφανώς θα λέμε “ότι μας κατεβαίνει” δεν είμαστε μηχανικοί της Samsung. Όσο για τις κάμερες μάλλον δεν έχεις δει πόσο μικρές μπορούν να γίνουν και το από κάτω από την οθόνη δε στέκει εκτός αν γνωρίζεις τρόπο το φως να διαπερνά σταθερό αντικείμενο (στην περίπτωσή μας τα λεντακια της amoled) και να καταλήγει στο φακό.

JohnWave

@Μανώλη, γι’ αυτό δεν λέω να καταργηθεί αλλά να υπήρχε έκδοση και χωρίς αυτή. Δεν ξέρω τι ποσοστό αποτελούμε όσοι δεν βγάζουμε selfies και δεν κάνουμε βιντεοκλήσεις. Αν είμαστε ένα 20% τότε θα άξιζε μια δεύτερη limited έκδοση. Aν είμαστε 1% τότε είναι λογικό οι εταιρίες να μην το σκέφτονται καν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.