Πόσο θα κοστίζει το αναδιπλούμενο Samsung με την Infinity Flex Display;

πόσο κοστίζει αναδιπλούμενο samsung infinity flex display, Πόσο θα κοστίζει το αναδιπλούμενο Samsung με την Infinity Flex Display;

Είναι αλήθεια πως κατά την παρουσίαση του αναδιπλούμενου Samsung με την Infinity Flex Display δε μάθαμε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τη διαθεσιμότητα, τη στιγμή που αναλυτές κάνουν πρόβλεψη σχετικά με την τιμή του η οποία αναμένεται να είναι υψηλή.

Το μόνο που είδαμε στην παρουσίαση της αναδιπλούμενης συσκευής από τη Samsung, είναι την ίδια τη συσκευή μέσα σε θήκη ειδικά διαμορφωμένη έτσι ώστε να μη φαίνονται λεπτομέρειες του design ακόμα και τη στιγμή που εμφανίστηκε με τα φώτα χαμηλωμένα. Όλη η προσοχή επικεντρώθηκε στην αναδιπλούμενη AMOLED Infinity Flex Display, η οποία όταν είναι διπλωμένη έχει μέγεθος 4.58 ιντσών με ανάλυση 840×1960 pixel και αναλογία οθόνης 21:9, ενώ όταν είναι σε πλήρη έκταση έχει μέγεθος 7.3 ιντσών με ανάλυση 1536×2152 pixel και αναλογία οθόνης 4.2:3.

Οι αναφορές από τους αναλυτές κάνουν λόγο πως η Samsung θα ξεκινήσει να παραλαμβάνει τα “κομμάτια” για την κατασκευή του αναδιπλούμενου smartphone μέσα στο μήνα έτσι ώστε να μπορέσει να το έχει έτοιμο για εμπορική διάθεση μέχρι το Μάρτιο του 2019, κάτι το οποίο έχει ήδη ακουστεί από διάφορες πηγές μέχρι σήμερα.

Επιπλέον, οι αναφορές τονίζουν πως η Samsung θα κάνει την αποκάλυψη του prototype στην έκθεση CES 2019 στις 8 Ιανουαρίου στο Las Vegas, με την εταιρεία να θέλει να γίνει η πρώτη εταιρεία που θα κυκλοφορήσει αυτού του είδους τη συσκευή η οποία σύμφωνα με αναλυτές θα φτάσει τα 1765 δολάρια, κάτι το οποίο είναι αναμενόμενο αν σκεφτούμε την τεχνολογία που ενσωματώνει.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

2.500 Ελλάδα

Georgetsl

Χαίρε πάτος απατος ,θα πάει ..με τα μισά χρήματα χτυπάς το καλύτερο ταμπλετ 8 ιντσών είτε android είτε i/os τα οποια είναι πολύ λεπτότερα και χωράνε άνετα παντού από μία τσέπη ενος μπουφάν είτε σε μια μικρή τσάντα γραφείου …και εν γένει χτυπάς παρά πολλές επιλογές στην αγορά ενός πολύ καλού κινητού ,ταμπλετ ,λάπτοπ μικρών ιντσών και κάνεις τα πάντα φορητά …..ποιος ο λόγος αγοράς ενος τέτοιου κινητού ; Για το πενάκι ; Το ipad το καινούριο πχ ,κοστίζει τα μισά και κάνει παπάδες και μένουν και ρέστα ….σαν κονσεπτ αξίζει αλλά όχι σε αυτή την μορφή τούβλου .

Kagouro

Νομίζω το flip phone w2019 κοστίζει 2700? Αν όντως κοστίζει τόσο, το foldable θα κάνει όσο μια BMW.

jonjon

Ωχ! Θα αρχίσει ένα καινούργιο hype με τιμές στον Θεό, και μετά θα παρουσιάστει το ipadphone και όλα θα αποκτήσουν νόημα.

Nikos

Καινουργια τεχνολογια,πραγματικη επανασταση στα κινητα και παλι παιζει να κοστιζει πιο φτηνα απο iphone…χαχαχαχαχα κλαιω πραγματικα..τουλαχιστον αυτο θα το κυκλοφορεις και θα γυρνανε κεφαλια να σε ρωτανε…οποτε θα αξιζει μεχρι και το τελευταιο ευρω οσο και να κανει..οχι ψευτικες πρωτοτυπιες και καινοτομιες του κ..λου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.