Press render του Huawei P Smart (2019) δείχνει το design και το Geekbench αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του

Το P Smart (2019) είναι το επόμενο mid-range smartphone της Huawei το οποίο εμφανίστηκε σε press render και Geekbench αποκαλύπτοντας ορισμένα από τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις του.

Το press render του Huawei P Smart (2019) δείχνει πως διαθέτει οθόνη με μικρό notch για τη selfie κάμερα και λεπτά bezel, ενώ στο πίσω μέρος έχουμε τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων και διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη ενισχυμένη με AI λειτουργίες. Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, το πέρασμά της από το Geekbench ήταν αρκετό για να μάθουμε ένα μέρος τους.

Πιο συγκεκριμένα, το Huawei P Smart (2019) εμφανίστηκε στο Geekbench και πέτυχε 1517 πόντους στο single core και 5535 πόντους στο multi-core test, αποκαλύπτοντας πως στο εσωτερικό πιθανόν να βρίσκεται ο επεξεργαστής Snapdragon 710 μαζί με 3GB RAM και λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie. Πρέπει όμως να τονίσουμε πως σε προηγούμενο πέρασμα του P Smart (2019) από την υπηρεσία FCC, έδειξε πως η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3320mAh, θα κυκλοφορήσει σε έκδοση με μονή και διπλή κάρτα sim και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32GB και 64GB.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.