Press renders του Mate 20 αποκαλύπτουν μεγάλη οθόνη, μικρά bezel, τριπλή κάμερα και waterdrop notch

press renders huawei mate 20 αποκάλυψη design, Press renders του Mate 20 αποκαλύπτουν μεγάλη οθόνη, μικρά bezel, τριπλή κάμερα και waterdrop notch

Έχουν μείνει λιγότερο από δύο εβδομάδες για την επίσημη παρουσίαση των Mate 20 στις 16 Οκτωβρίου στο Λονδίνο και τα press render του Huawei Mate 20 έκαναν την εμφάνισή τους αποκαλύπτοντας ενδεχομένως το τελικό σχεδιασμό του.

Εφόσον το press render ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, το Huawei Mate 20 θα έχει οθόνη μεγαλύτερη από του Mate 20 Pro, στις 6.53 αντί των 6.3 ιντσών, με τη διαφορά να βρίσκεται στον τύπο της οθόνης και την ανάλυσή της. Πιο συγκεκριμένα, η οθόνη του Mate 20 θα είναι τεχνολογίας LCD με ανάλυση Full HD+ 2244×1080, αντί της AMOLED με ανάλυση Quad HD+ που πιστεύεται πως θα βρίσκεται στο Mate 20 Pro.

Η οθόνη του Mate 20 δείχνει, εκτός του μεγάλου μεγέθους της, πως θα διαθέτει waterdrop notch στο οποίο θα βρίσκεται ενσωματωμένη η selfie κάμερα, η οποία δε θα διαθέτει τρισδιάστατη σάρωση προσώπου για το ξεκλείδωμα της συσκευής, μια τεχνολογία η οποία αναμένεται να βρίσκεται στο Mate 20 Pro. Αντί αυτής της μεθόδου ξεκλειδώματος, τα press render δείχνουν τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στην πλάτη της συσκευής κάτω από την τριπλή κάμερα.

Τέλος, είναι γνωστό πως το Mate 20 θα διαθέτει τον επεξεργαστή Kirin 980, την τριπλή κάμερα σε τετράγωνη διάταξη με λειτουργίες που θα γίνουν επίσημα γνωστές κατά την επίσημη παρουσίαση των Mate 20 και Mate 20 Pro.

press renders huawei mate 20 αποκάλυψη design, Press renders του Mate 20 αποκαλύπτουν μεγάλη οθόνη, μικρά bezel, τριπλή κάμερα και waterdrop notch

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Πολύ ωραία η φάτσα με το waterdrop. Μακάρι να ήταν έτσι και το Pro (δεν βγάζω selfies οπότε δεν με απασχολεί καθόλου το αν η μπροστινή είναι μονή).

Flagship killer

@JohnWave στο pro δεν έχουν Μεγάλο νοτς για τις σελφι.
Το έχουν για το face id .

JohnWave

@Flagship killer, όντως έχεις δίκιο. Για μένα βέβαια ισχύει το ίδιο με τις selfies. Δεν χρησιμοποιώ face id. Πολύ θα ήθελα κάποιο μεγάλο site (πχ gsmarena) σε μια από τις δημοσκοπήσεις του να έβαζε το ερώτημα : α) Μεγάλο notch και face id ή β)waterdrop notch και όχι face id. Τι πιστεύετε θα προτιμούσε η πλειοψηφία; Εγώ πιστεύω το “β” αλλά μπορεί σε αυτό το θέμα να μην έχω πιάσει σωστά τι προτιμά ο κόσμος.

τακης

Δεν καταλαβαινω γιατι να βγαζουν το απλο. Αφου το pro εχει amoled οθονη , σαρωση προσωπου σχεδον ιδιο μεγεθος λογικα αλλα θα το πουλανε 100ευρω ακριβοτερα ξερω γω.

Darth

@τακης γιατί το Pro περνάει τα 1000 χαλαρά από ότι λένε τημη θα είναι γύρο στα 1100 για την μικρή έκδοση έτσι βγήκε το απλό ώστε να μην φαίνεται τόσο Απότομη αύξηση στην τημη στον καταναλωτή

Gp

Δηλαδη το pro θα εχει νοτσαρα ενω το απλο mate 20 waterdrop. Απο θεμα αισθητικης και μονο θα προτιμουσα το απλο… Το pro μου φαινεται πολυ πιο ασχημο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.