Press render του Xperia XZ3 δείχνει το design της συσκευής και οθόνη χωρίς notch

press render sony xperia xz3 σχεδιασμός, Press render του Xperia XZ3 δείχνει το design της συσκευής και οθόνη χωρίς notch

Μετά την εμφάνιση των CAD renders του Xperia XZ3 έχουμε press render που απεικονίζουν την ίδια συσκευή και αποκαλύπτουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για το σχεδιασμό της.

Οι διαρροές που αφορούν το Xperia XZ3 της Sony αυξάνονται διαρκώς το τελευταίο διάστημα, με την τελευταία να έχει να κάνει με press render που προήλθε από το mysmartprice, η οποία φημολογείται πως αποκαλύπτει τη νέα ναυαρχίδα της Sony. Η φωτογραφία επιβεβαιώνει τις μέχρι στιγμής διαρροές και φαίνεται πως η εταιρεία αποφάσισε να αλλάξει την εμφάνιση αυτού του smartphone, κάτι που αναμένεται να χαροποιήσει τους χρήστες των Xperia smartphone.

Από τα πρώτα σημεία που φαίνεται να κάνουν τη διαφορά είναι πως η οθόνη, όπως εμφανίζεται στη φωτογραφία, δε διαθέτει notch, με τη Sony να αντιστέκεται σε αυτή τη νέα τάση στις οθόνες των smartphone. Είναι αλήθεια πως σχεδόν κάθε android smartphone εταιρειών όπως η LG, Motorola, Huawei, Honor, Google, διαθέτει το ενοχλητικό για πολλούς notch, με τη Sony να μην το χρησιμοποιεί και να παρουσιάζει μια κανονική οθόνη με bezel στο πάνω και το κάτω μέρος της συσκευής.

Ένα ακόμα σημείο το οποίο η Sony κάνει τη διαφορά είναι η ύπαρξη μονής κύριας κάμερας στην πλάτη του Xperia XZ3, παρά τις φήμες για την τοποθέτηση διπλού φακού. Παρ’ όλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν πρέπει να απογοητεύσει κανέναν μιας και η Sony φημολογείται να τοποθετήσει το νέο της φακό των 48MP στην επερχόμενη ναυαρχίδα της, αφήνοντας τη διπλή κάμερα πιθανόν για το XZ3 Premium, όπως έγινε με το XZ2 Premium.

Τέλος, η φωτογραφία αποκαλύπτει το dual-tone LED flash πάνω από την κάμερα, το λογότυπο του NFC και τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο κάτω από το φακό της κάμερας, με τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά να παραμένουν ακόμα άγνωστα.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vladimiros

Αυτο επρεπε να ονομαζεται ΧΖ2s και οχι ΧΖ3 τι αυτα ρε Sony? βαλε εστω 2 καμερες να ξεχωριζει ολοιδιο με το με το προηγουμενο ειναι… καλα τι πιστευατε οτι θα εχει notch? τι ειναι η Sony τιποτα χαβαη?? ουστ

John

Καλύτερα να έβαζαν λουκέτο αμέσως , από τον αργό και βασανιστικό θάνατο που έχουν καταδικάσει την Sony mobile με αυτά τα σαπάκια που βγάζουν καλύτερα θα ήταν.

Φωτης

Καλα βγαζει ακομα smartphone η sony;;;

KnightRider

Βρε Sony βγάλε καλύτερα κάνα Xperia Z6 μπας και δούμε τίποτα καλό και άσε αυτά τα σαπάκια XZ και X !!!

KnightRider

Επίσης βγάλε κάνα κινητό όπως το V30 που να έχει Quad DAC και ηχογράφηση 24bit με έλεγχο gain !!

Koukoz

Οι Ιάπωνες πραγματικά τρολάρουν τους εαυτούς τους. Μου δίνουν την αίσθηση ότι θέλουν να κλεισουν το mobile τμήμα αλλά φοβούνται να το κάνουν μόνοι τους. Δεν εξηγείται αλλιώς.

djfapples

Mε κάθε επιφύλαξη από αυτά που διαβάζω σε Blogs θα λέγεται XZ2s με oled οθόνη κ καινούρια μονή κάμερα θα δούμε

Darth

Δεν έχουν notch έχουν τεράστιο bezel δείτε τι καλά που είχε κάνει η vivo και oppo στα high end τους… Οταν ζητάτε κοβτα στο χιλιάρικο δεν συκωνει τσιγουνιες

Γιώργος Κ.

Sony δεν ακούς καθόλου το κοινό σου. Τι ζητήσαμε; Ένα ΧΑ2 (πραγματικά πανέμορφο και ξεχωριστό) με λίγο πιο μικρά bezels.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.