Press renders του LG V40 ThinQ δείχνουν πέντε κάμερες και πολύ λεπτά bezel

lg v40 thinq press renders τριπλή κάμερα, Press renders του LG V40 ThinQ δείχνουν πέντε κάμερες και πολύ λεπτά bezel

Μπορεί να έχουν παρουσιαστεί δύο συσκευές της σειράς V από την LG μέσα στο έτος που διανύουμε αλλά αυτές θεωρούνται σαν το “φρεσκάρισμα” του LG V30 που εμφανίστηκε το Σεπτέμβριο του 2017, με το V40 ThinQ να είναι η πραγματικά καινούργια συσκευή της σειράς η οποία αποκαλύπτεται στα πρώτα press renders, εφόσον πάντα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Στη μπροστινή πλευρά της συσκευής βλέπουμε μια οθόνη η οποία αρχικά ενώ φαίνεται πως δε διαθέτει notch, μια πιο κοντινή ματιά δείχνει πως το notch είναι εδώ και έχει απλά ενεργοποιηθεί μέσω της ρύθμισης του software, για όσους δε συμπαθούν αυτή τη νέα τάση στις οθόνες των smartphone. Επιπλέον, στο notch θα βρούμε τις δύο selfie κάμερες, με το ακουστικό να φαίνεται να είναι τοποθετημένο δίπλα από αυτές, σε θέση ασυνήθιστη μιας και δε βρίσκεται στο κέντρο της πάνω μεριάς της συσκευής όπως γίνεται σε όλα τα smartphone. Τα bezel της οθόνης μοιάζουν πολύ λεπτά και στις πλάγιες πλευρές η οθόνη φαίνεται να είναι κυρτή, ενώ σχεδιαστικά θυμίζει λίγο τις οθόνες των ναυαρχίδων της Samsung, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό.

Οι διαφορές σε σύγκριση με όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα από την LG βρίσκονται στην πλάτη της συσκευής όπου βρίσκουμε, για πρώτη φορά σε smartphone της LG, τριπλή κάμερα τοποθετημένη σε οριζόντια διάταξη, με τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων να βρίσκεται τοποθετημένος κάτω από αυτή, με το λογότυπο που αναγράφει το V40 ThinQ να δεσπόζει κάτω από αυτόν.

Τέλος, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής αλλά ενδεχομένως να διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 845 ενώ φαίνεται πως διατηρείται η θύρα για ακουστικά 3.5mm. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το LG V40 ThinQ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου όπως αναγράφει και η οθόνη σε αυτά τα πρώτα press renders του νέου μέλους της σειράς V από την LG.

lg v40 thinq press renders τριπλή κάμερα, Press renders του LG V40 ThinQ δείχνουν πέντε κάμερες και πολύ λεπτά bezel

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolos

Το ότι είναι στενό είναι καλό.
Το ότι είναι κυρτό είναι χάλια

Kassandros1966

Πολύ καλό θα είναι, αλλά μέχρι να έρθει από εδώ (κατά το Δεκ) θα έχει ήδη σιτέψει…..

Μανώλης

(αν ισχύουν οι φωτογραφίες) μου βάζεις σεμεδάκι αλλά το μαυρίζεις στη συσκευή που διαφημίζεις;;; 3 κάμερες πίσω και δύο μπροστά, προσφέρουν κάτι εντυπωσιακό;;;

γιατί αφού λέγεται η συσκευή V40 δεν έχει 40 κάμερες αλλά μόνο 5;;; :p

Αστέριος Στέλιος

Μετά από καιρό ναι η LG έβγαλε πραγματική ναυρχίδα. ..αρκεί φυσικά να δουλεύουν όλα ρολόι και να μην έχουμε τίποτα μποτλουπ. …αααα και οι κάμερες πρέπει να σκίζουν για να επιστρέψει δειλά δειλά στα χέρια των καταναλωτών

Αστέριος Στέλιος

Bootloop. ..επιτέλους βάλτε βρε παιδιά μια διόρθωση στα σχόλια

Saša

Πολυ ομορφο το Galaxy V40

Μάκης

Αν αφαιρέσουμε λογότυπο LG και βάλουμε SAMSUNG, άνετα έχουμε στα χέρια μας S8+ / S9+

Μπράβο LG, πολύ καλή δουλειά!

JohnWave

Πανέμορφη η συσκευή. Σαν ένα S9/S9 με ακόμα μικρότερο περιθώριο κάτω. Ωραία θα ήταν αν και το πάνω περιθώριο ήταν όσο το κάτω. Αυτό που θα ήθελα από την LG είναι η βελτίωση της πίσω κάμερας. Έβγαλα φωτογραφίες με το V30 φίλου ( απόγευμα και νύχτα) και το dynamic range ήταν απλά απογοητευτικό. Πολύ θετικό στοιχείο η ύπαρξη wide angle αλλά τι να το κάνεις όταν η κύρια κάμερα υστερεί. Μακάρι να τη βελτιώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.