Press renders του OnePlus 6T δείχνουν το design της συσκευής με μικρότερο notch

press render oneplus 6t design μικρότερο notch, Press renders του OnePlus 6T δείχνουν το design της συσκευής με μικρότερο notch

Το OnePlus 6T αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις 17 Οκτωβρίου και φαίνεται πως έχουμε τα πρώτα press render της συσκευής που αποκαλύπτουν το σχεδιασμό της, με τις αλλαγές που έχουν γίνει σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο να μην είναι πολλές.

Το πρώτο χαρακτηριστικό το οποίο φαίνεται να έχει αλλάξει στην εμφάνιση του OnePlus 6T έχει να κάνει με την οθόνη και το notch, το οποίο ενώ στο OnePlus 6 ήταν αρκετά πλατύ, φαίνεται να έχει μικρύνει αισθητά μιας και διαθέτει μόνο τη selfie κάμερα, με το ακουστικό να έχει μεταφερθεί πιο ψηλά, μεταξύ της οθόνης και του σώματος της συσκευής.

Ο σχεδιασμός του notch δεν πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση μιας το F9 της OPPO, η οποία ανήκει στον ίδιο όμιλο εταιρειών με την OnePlus, διαθέτει το ίδιο “waterdrop” notch. Όσον αφορά τα χρώματα του 6Τ, τα render δείχνουν τις μαύρες αποχρώσεις Mirror Black και Midnight Black, ενώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά αναφέρουν πως θα διαθέτει τον ίδιο επεξεργαστή, Snapdragon 845, μαζί με τουλάχιστον 6GB RAM, με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη, κάτι το οποίο φαίνεται και στα press render όπου δεν υπάρχει πλέον ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη της συσκευής.

press render oneplus 6t design μικρότερο notch, Press renders του OnePlus 6T δείχνουν το design της συσκευής με μικρότερο notch

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Αν έβγαινε στις 5,5” θα ήταν όνειρο

JohnWave

Αυτό το notch ναι, περνά! Όμορφο design. Αναμένω να δω αν θα υπάρξει ουσιαστική βελτίωση και στην κάμερα (όχι τύπου ΑI).

NikosAr

Εγώ περιμένω αύξηση τιμής …

Darth

@JohnWave χλομο χορις να μεγαλοσει αισθιτηρας και φακος θα βλεπουμε μονο μικρο βελτιωσεις και software κολπακια (για μγελυτερο φακο μην ονιρεβεσται σιγα μην κανει καποιο το κινιτο ποιο χοντρο.)

JohnWave

@Darth, αυτό που ζητώ τουλάχιστον για φέτος για την πίσω κάμερα από κάποια συσκευή είναι κάτι που μπορεί να γίνει χωρίς αύξηση μεγέθους αισθητήρα και χωρίς AI. Ουσιαστικά θέλω μια κάμερα που θα προσφέρει:

->τις λήψεις σε καλό φωτισμό του Pixel 2 XL και αν δεν γίνεται τότε των S9+/Νote9/iphone X.
->τις νυχτερινές λήψεις του P20 Pro
->το zoom του P20 Pro
->το wide angle της σειράς V της LG

Η μονή του OP6T σίγουρα δεν θα προσφέρει το zoom και το wide angle αφού χρειάζεται άλλους δύο φακούς. Θα ήθελα τουλάχιστον να δω βελτίωση στα δύο πρώτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.