Prestigio MultiPhone PAP5507, Με Windows Phone 8.1

H Microsoft θέλει να γεμίσει την παγκόσμια αγορά με πολλά και προσιτά Windows Phone smartphones και τον περασμένο Φεβρουάριο ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με 7 νέους κατασκευαστές. Σήμερα τα πρώτα δείγματα γραφής αυτής της νέας στρατηγικής γίνονται φανερά με το πρώτο Windows Phone 8.1 smartphone της σχετικά άγνωστης Prestigio.

Ονομάζεται Prestigio MultiPhone PAP5507 και ενσωματώνει επεξεργαστή Snapdragon 1.2GHz, οθόνη με ανάλυση HD 1280×768 pixels και κάμερα 8 Megapixel. Οι πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά μέχρι συτή τη στιγμή είναι περιορισμένες και δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο.

Prestigio MultiPhone PAP5507, Prestigio MultiPhone PAP5507, Με Windows Phone 8.1

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Hugo-7-

Αν δεν κάνω λάθος Κώστα πρέπει να είναι Κυπριακή εταιρεία.

Πέτρος

Η εταιρία αυτή εδρεύει στην Κύπρο, αλλα δεν την βλέπω να έχει κινητοποιηθεί στην ελληνική αγορά.

Το καλό με τα WP είναι οτι μια μικρή εταιρία είναι πιο εύκολο να τα υποστηρίξει σε μελλοντικές αναβαθμίσεις και ότι όλα θα λειτουργούν, όπως πρέπει

Περιμένουμε τιμή και διαθεσιμότητα στην Ελλάδα

nikos

Σε ένα windows phone μια καλή κάμερα και καλή οθόνη μετράει πολύ,επεξεργαστής και δυπύρηνος να είναι με 1gb ram θα τρέχει τέλεια!Οπότε αν τα παρπάνω ισχύουν και η τιμή του είναι καλή τότε θα είναι μια καλή mid-range συσκευή.

Antonis

Είναι κυπριακή -ρώσικη εταιρία
και η έδρα της είναι στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Λεμεσό

είμαι χρήστης της συγκεκριμένης εταιρίας με Android συσκευές και μπορώ να πω ότι είμαι απολυτά ικανοποιημένος

minas

Ενδιαφέρον, θα το παρακολουθώ! Ψάχνω για μια προσιτή και εμφανίσιμη λύση με windows.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Software Microsoft Windows Phone Windows Phone 8.1

Windows Phone 8.1: Τέλος η υποστήριξη από τη Microsoft

Η Microsoft δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή τα τελευταία χρόνια όσον αφορά στα smartphones, αλλά συνέχιζε να προσφέρει υποστήριξη στα μοντέλα που υπάρχουν στα χέρια των χρηστών της. Ωστόσο, η ίδια απομακρύνεται ακόμη περισσότερο από τον τομέα αυτό.

Software Facebook Messenger Windows Phone 8

To Messenger σταματά να υποστηρίζει Windows Phone 8 & 8.1

Όπως έγινε με την εφαρμογή του Skype για Windows Phone 8 και 8.1, και το Facebook από τέλη Μαρτίου σταματά την υποστήριξη του Messenger για τις παραπάνω εκδόσεις του Mobile OS της Microsoft. Πρόσφατα ξεκίνησε την αποστολή emails σε όσους χρησιμοποιούν το Messenger, ενημερώνοντάς τους για την σχετική απόφαση.

News LG LG Smartphones LG Windows Phone Smartphones

LG: Νέα συσκευή δείχνει επιστροφή σε Windows Phone μετά από χρόνια

Εχθές γράφτηκε πως η HTC ίσως να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει συσκευή που θα τρέχει Windows 10, το λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Αυτή θα μπορούσε να είναι η ναυαρχίδα HTC One M9 ή κάποιο άλλο πιο οικονομικό μοντέλο smartphone. Φαίνεται ότι και η LG ετοιμάζει comeback.